Цитат
В тази Стара Загора много догота станаха нещо и то все хубави,сега ви трябва само един тест на прасе. :o :o :o
Ааааааа много. До вчера Инима нямаше с кого да си играе както й се иска :(. Не че сега ми остава много време да я водя насам натам, но Диана спасява положението до някъде :blink:. Малките от El Can и Dea дори не съм ходил да ги видя. Имам адресите на собствениците, но нещо все не остава време а ми се иска и тях да видя :(. То за прасе още им е раничко маи на повечето само Инима е на възраст да даде отпор ;). Инима веднъж да тръгне по трънливия прасешки път, че първият път нямаше много време и не можа да поеме както трябва, и мисля да си взема едно прасенце да имам на разположение :P и да се учим като за начало. Но пък от друга страна ако има повече желаещи и си разделим разходите няма смисъл да си гледам. Пък и е хубаво да са различни, че току виж се сприятелили с прасето ;D Ицо имам те в предвид ако има нещо. Ама твоите са много и може да му дойде нанагорнище на животинката :rolleyes: :blink: