Dogo Argentino
Публикувано: 28 June 2008 - 09:58 PM
Браво, бре хора! :yahoo:
Няма как да не се радвам на тези два вноса!Радвам се за това ,че видимо на породата в България и предстои едно добро развитие.Радвам се че усилено се работи за нея.
И отново едно голямо БРАВО! :yahoo:
Пожелавам ви успехи за напред. :blink:
Няма как да не се радвам на тези два вноса!Радвам се за това ,че видимо на породата в България и предстои едно добро развитие.Радвам се че усилено се работи за нея.
И отново едно голямо БРАВО! :yahoo:
Пожелавам ви успехи за напред. :blink:
Публикувано: 13 July 2008 - 09:39 AM
Здравейте преди няколко години имах удоволствието да живея и се грижа за един великолепен мъжкар ,но със собственика му си загубихме "спатийте" и от 2 години не знам нищо за него.Името на кучето е Ars Ross Shadow,има ли някой информация каде се намира сега това куче и какво става с него? :sos: :sos: :sos:
P.S-
CH BG ARS ROSS SHADOW
Собственик: Полина Благова- от две години и нещо,собственика е нов и се казва Румен Николов
Развъдчик: Росен Борисов
Шампион на България
4хСАС, 1хR.CACIB
P.S-
CH BG ARS ROSS SHADOW
Собственик: Полина Благова- от две години и нещо,собственика е нов и се казва Румен Николов
Развъдчик: Росен Борисов
Шампион на България
4хСАС, 1хR.CACIB

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 31 July 2008 - 10:28 AM
Трудно ми е да определя " как е тази глава!" !!! Бих казал, че е изключително зле поддържана или поне така изглежда от снимката ;) Също така бих добавил, че тази "глава" от доста време има проблем с очите. Та такива работи се забилязват по "тази глава" от тази снимка. Кучетата ми на село изглеждат в пъти по поддържани. Погрижете се за кучето си и му създаите по-добри условия за живот!