Dogo Argentino
Публикувано: 31 August 2005 - 11:36 AM
Снимки има, само да ги сканирам. Договските снимки са при батето, май той ще ги сканира, ако не аз ще свърша тази работа ама не сега r)
А Теди, твойто лабрадорче значи е по-зло от Лексис...хаха. Той не ще да ги папа w)
След 10тина дни може да ги съберем и с братчето му (на Алекс_Ф) и с Грита и..и...бебоци w)
Откраднали са ми кантара...
На височина е 50см.
Тази снимка е от преди малко...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 31 August 2005 - 12:33 PM
b)
Публикувано: 31 August 2005 - 01:02 PM

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 31 August 2005 - 01:10 PM
Само, че при мене лично още с влизането в къщи беше важно да се знае, че щом кажа НЕ, значи НЕ.
Назад ти писа, че ти е трудно с пристрастията към дивани и канапета...
На мене също ми е трудно, но не защото той не ме слуша, а защото е прекалено сладък и ме разтопява, но кажа ли долу-слиза. Просто когато реша може, когато не, не r)
Тренер, определено. Като бях там, първото което правех като се събудя беше да отида при тях. Седях с часове в клетките и денят започва с догета w)
Колкото повече научавам, толкова повече си ги обичам догетата, както Радостина Тонева каза b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 31 August 2005 - 02:36 PM
Ние също ще се радваме да ви видим. Забелязах, че Лексис обича да играе с малки кучета и то внимателно, така, че със Саричка може и да си станат партия...

Публикувано: 31 August 2005 - 05:49 PM
a tezi dogota na snimkata naistina sa strahotni , tolkova mnogo na edno miasto!!!

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 31 August 2005 - 05:58 PM
Мисля си въпреки, че засега нямам проблеми с обучението да се запиша на курс при Руми и в събота ще ида малко по-рано зад Хилтън да видя как стоят точно нещата. Казвам това, защото според мене при дого възпитанието е много важно нещо. В Белгия не видях нито едно невъзпитано дого, изложби,кучета...Сега тук има много бебоци и ще се радвам ако успеете да ги научите да бъдат нормални договци, защото в България 50% от договците, даже повече са твърде агресивни и някои твърде невъзпитани и се получават повече инциденти.
Ей немога да не се похваля...много съм щастлива, защото утре ще се видим с Алекс и Лириус.Ще взема и Лексис и апарата да ги снимам и така b) w)

Публикувано: 31 August 2005 - 08:15 PM

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 31 August 2005 - 09:32 PM

Публикувано: 01 September 2005 - 12:44 AM

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 01 September 2005 - 09:12 AM
Та сега аз съм щастлива, че най-накрая се видях с Алекс и запознахме кучетата. Лексис и Лириус в началото проявиха малко характер, но после искаха да играят.Пускам малко снимки, но не всички, за да не превръщаме темата във фотогалерия...
Лириус в стойка
Лириус в профил
Лексис и Лириус

Публикувано: 01 September 2005 - 07:41 PM

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 01 September 2005 - 08:26 PM
Ей супер за договците.Много е приятно да видиш още някой със същото куче. Тук в квартала има много догота, най-близо има един страхотен мъжкар, със светли, зелени очи (неприемливи за породата, но страхотни)...ей какъв респект за това куче, страхотно е.И Лексис го познава вече:)