Dogo Argentino
Публикувано: 02 September 2005 - 06:34 PM
Малкия Амиго те уверявам, че много хора са го харесали вече за мъжле на техните женски, но според мене ако не се отказва на никого в България отново ще си седи само една кръв...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 September 2005 - 06:48 PM

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 02 September 2005 - 07:42 PM
Започнахте ли да се възпитавате и обучавате с малката?
Защото това, което видях в Лириус ме изплаши наистина и Алекс трябва да му цъкне кранчето вече, защото ще го изпусне...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 September 2005 - 07:57 PM
kakvo ima6 pred vid da mu spre kran4eto!! za kakvo stava na vapros

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 02 September 2005 - 08:25 PM
Е, ще свикнете, но щом изпълнява когато си и ядосан, значи много я глезиш l)
Имам в предвид, че аз като и показах на Алекс какво трябва да прави тя се "стресна". Тя трябва да е по-строга, а и е жал...

Публикувано: 03 September 2005 - 12:01 AM
a tiahnata razlika e samo 4-5 meseca!
a za malkata, kak da ne ia glezia kato e tolkova sladka i meki4ka na pipane! no kogato stava vapros za obu4enie , kompromisi nikakvi ne pravia! daje postoianno mi
se karat okolo men hora koito ne sa mnogo v 4as , 4e se darja mnogo surovo s neia! no ku4eto triabva da si znae koga moje da se glezi i koga triabva da e seriozno!!No nemoje i da si postoinno strog s neia, a az si ja obi4kam mnoooooooogo
w) i tia triabva da go use6ta po niakakuv na4in nali?

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 03 September 2005 - 09:59 AM
Относно по-голямото куче, незнам защо така си решил. Не трябва да гледаш възрастта на кучето, а линията (кръвта), екстериора и характера. Ако искаш да развъждаш дого. Ако искаш просто малки, сладки бебета да се разхождат у вас, трябва да си помислиш дали има смисъл. Това ме навява на въпроса, защо искаш да развъждаш? И наясно ли си как стоят нещата с породата в България?(имам в предвид имена, развъдници и качество)... r)
А моля те, пиши на кирилица. Ние сме Българи все пак.

Публикувано: 03 September 2005 - 12:49 PM
Цитат
Поздравления b) !
Много ми е приятно, когато срещна човек, който е достатъчно грамотен за да си даде сметка, че гледа бързорастящо куче от едра порода, а не прасе!
Публикувано: 03 September 2005 - 01:10 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 03 September 2005 - 02:51 PM
P.C opa in4eto pak 6te mi se skara za 6rifta s) no kato sum sviknal na latinica s)
ин4е ти даваш ли на малкия да спи по диваните?

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 03 September 2005 - 05:58 PM
spuni_boy, зависи.В мойта (и неговата) стая има диванче, което си е кучешко.Първо едно време беше на Бък, после Кери си го присвои, а сега е на малкия. На леглото му давам от време на време, а на диваните и фотьолите в другите стаи-строго забранено! cl)

Публикувано: 04 September 2005 - 04:02 AM
P.C molia o6te vednuj za izvinenie za [latinskia mi 6rift] s)

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 04 September 2005 - 03:18 PM
Относно терасата, с догото от квартала така са започнали, но в последствие е започнал много шум да вдига и съседите...Но, ако твоята малка бяла ангелка е кротичка.... r)
А за снимките, ще чакам r) b)