Dogo Argentino
Публикувано: 04 October 2005 - 11:09 AM
хи хи! аз без да искам се обадих за главата на онова дого а докаде 4ак стигнахме super !! ин4е мерси за пояснението за ку4ето дето е с ари4ка!! cheers
аз имам и оште една негова снимка , на която се вижда главата му!!
днес ари4ка има угоштение зел съм и сурово шкембе drink
аз имам и оште една негова снимка , на която се вижда главата му!!
днес ари4ка има угоштение зел съм и сурово шкембе drink

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 04 October 2005 - 02:58 PM
Аз съм фен и на двете кучета l) b) w)
догоман, ако бях започнала да обяснявам за главата трябваше и за захапката да обяснявам, и за още много работи относно дого l) super
догоман, ако бях започнала да обяснявам за главата трябваше и за захапката да обяснявам, и за още много работи относно дого l) super

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 04 October 2005 - 07:35 PM
Цитат
Huskypower, май това е единственото което се знае за това куче...
Извинявам се, но просто не съм го видяла това. oleeee ouu
Мерси spuni_boy за информацията.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 04 October 2005 - 08:33 PM
Дого клуба ... някой да ви е казвал, че сте голяма работа ! super best
Мисля, че темата ви вече ви е малка. Затова ще имате собствен форум в специализираните форуми на сайта. Ще можете да имате отделни теми за възпитание, екстериор, каквото решите - форума ще си е ваш. И ви благодаря, че научих толкова неща от вас, както и за това, че давате пример как и какво трябва да се прави за породата. Наистина сте super
надявам се да ви хареса. Наистина мисля, че темата ви е малка, но ако кажете, ще я върна в породи. То малко на своя глава, но дано ви хареса.
Мисля, че темата ви вече ви е малка. Затова ще имате собствен форум в специализираните форуми на сайта. Ще можете да имате отделни теми за възпитание, екстериор, каквото решите - форума ще си е ваш. И ви благодаря, че научих толкова неща от вас, както и за това, че давате пример как и какво трябва да се прави за породата. Наистина сте super
надявам се да ви хареса. Наистина мисля, че темата ви е малка, но ако кажете, ще я върна в породи. То малко на своя глава, но дано ви хареса.
Публикувано: 04 October 2005 - 08:46 PM
DogoMan, благодаря за снимката. Кучето и друго, не е това което предполагах, че е възможно да бъде. Благодаря за съдействието.
-------
макар че така като го гледам, може неподозирано да се окаже някой роднина l)
-------
макар че така като го гледам, може неподозирано да се окаже някой роднина l)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 04 October 2005 - 09:57 PM
Честито на всички фенове които пишат тук за новият форум!
Надявам се, че това ще се превърне в най-уютното място, в което да се говори за "Белият ангел на смъртта". Надявам се да намираме все повече фенове cheers
Честито и на догоман за модераторските права! super best bravo
дог.бг, Мерси!
Надявам се, че това ще се превърне в най-уютното място, в което да се говори за "Белият ангел на смъртта". Надявам се да намираме все повече фенове cheers
Честито и на догоман за модераторските права! super best bravo
дог.бг, Мерси!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 04 October 2005 - 10:54 PM
Ами ... почти ! Вижте, аз наистина се радвам, че сте някакви ... готини. Просто според мен давате страхотен пример как трябва да се работи, как бавно и постепенно се събирате, говорите, обсъждате, като приятели, в името на породата, която харесвате. Това е най малкото, което мога да направя, за да ви е по приятно и по удобно. Можете за имате теми за възпитание на дого, за обучение, за малкото дого ... няма да се налага да ти търсите и да се връщате постове назад. А и имате много приятели тук и всички ви четат с удоволствие, пък и нали съм ви фен b) d)
Публикувано: 05 October 2005 - 03:20 PM
Днес срещнах жена с дого-женска, с петно на опашката...
Та понеже аз немога да видя дого и да не заговоря стопаните-и ми стана интересно, че жена се разхожда с дого...кучето беше минало курс на обучение в полицейска школа и беше чупило веднъж ръката на собственичката си-заради котка, влачила я е през зимата...такива истории жената каза че е имала много. Но каза че в къщи кучето си е глезено та...както всяко едно доге-лигаво. Спи по леглата и тн.
Мисля си че е много подходящо названието "Белият АНГЕЛ на СМЪРТТА".
Та понеже аз немога да видя дого и да не заговоря стопаните-и ми стана интересно, че жена се разхожда с дого...кучето беше минало курс на обучение в полицейска школа и беше чупило веднъж ръката на собственичката си-заради котка, влачила я е през зимата...такива истории жената каза че е имала много. Но каза че в къщи кучето си е глезено та...както всяко едно доге-лигаво. Спи по леглата и тн.
Мисля си че е много подходящо названието "Белият АНГЕЛ на СМЪРТТА".