Dogo Argentino
Публикувано: 28 January 2006 - 09:53 PM
Цитат
Еееее не е чак толкова черен Златан де айде b)
Публикувано: 02 February 2006 - 08:46 PM
Незнам дали има почитатели на тангото сред тук пишещите, но реших, че може да бъде интересно r) Нищо, че събитието е минало, тази година пак l)
Цитат
Кулминация е откриването на фотографската изложба Аржентинско танго - от Буенос Айрес до София. Нейна основна цел е да покаже как днес тангото се пресъздава и преживява в две точки на света - Аржентина и България. Изложбата е разделена на две части - едната представя творбите от фотографския конкурс Милонгите в Аржентина от началото на тази година, а другата показва фотографии от аналогичен конкурс, проведен през месец ноември в България.
TANGO
Прикачени файлове
-
TANGO.jpg (11.68K)
Брой сваляния: 227

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 February 2006 - 12:09 PM
Та да попитам , вреден ли е този експеримент , или трябва да го доразвия в нещо по полезно!!

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 09 February 2006 - 12:22 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 February 2006 - 12:32 PM
Ами Инче засега нямам желаещи за ръкава ако искаш можеш ти да помогнеш :Р
b) b) b)
а аз ще го сложа за Лекс :Р
П.С
Ара осъзнава коя ръка хапе, не се притеснявай,и не се отпуска! но въпреки това се усеща силата на захапката b) b) b)
П.П.С
И ме захапва само ако и кажа а не по собствено желание!!

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 09 February 2006 - 04:45 PM
Цитат
П.С
Ара осъзнава коя ръка хапе, не се притеснявай,и не се отпуска! но въпреки това се усеща силата на захапката b) b) b)
П.П.С
И ме захапва само ако и кажа а не по собствено желание!!
Еми ако се разходиш до София и си намериш ръкав нямаш проблем.
Въпроса не е че може да ти откъсне ръката, въпроса е че стопанинът е шефът, това показва неуважение към стопанина.
Абе прави каквото искаш. Аз си имам куче да възпитавам.

Публикувано: 09 February 2006 - 11:50 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 10 February 2006 - 12:54 AM
Поздравления за избора!
Клубни кученца в момента има само в Пловдив доколкото знам ако не са продадени вече.За информация можеш да попиташ ОРД - Кръстьо Георгиев.
INFO
Поздрави!

Публикувано: 11 February 2006 - 03:00 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
#977 Guest_asia_*
Публикувано: 06 March 2006 - 12:19 AM