Dogo Argentino
Публикувано: 21 March 2006 - 11:08 PM
На този,който е "произвел" твоето кученце и цялото му кучило мога да кажа само че е психар.
На теб мога да кажа че кученцето ти е много сладко,обичай си го, не го води на психарски битки и направи всичко възможно да го направиш нормално и весело куче.
Главата му не е голяма за възрастта 1super
Немога да ти кажа на какво прилича, защото разликата между бяло питбулче и дого(българско) аз намирам само в размерите ;)
Моля те намали си снимките!Огромни са.
Поздрави!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 21 March 2006 - 11:09 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 07 May 2006 - 10:07 PM
А в России в феврале вышел первый номер журнала о породе Аргентинский дог!!!

Публикувано: 08 May 2006 - 10:19 AM
напишите на dogoargentino-jurnal@yandex.ru
#994 Guest_Guest_Dogo_*
Публикувано: 09 May 2006 - 06:13 PM
Публикувано: 09 May 2006 - 11:15 PM
Благодаря ти за хубавите и мили думи w)
За мен е радост да видя нов фен на породата и удоволствие да помагам с каквото мога r) Обичам породата и искам да правя добро за нея.А всички нейни фенове са ми приятели 1super
Знанията си за породата дължа изцяло на приятели, най-вече на DogoMan r)
Чувала съм за дого в Бургас мисля...
Поздрави и дано скоро имаш и ти един дого в къщи!

Публикувано: 10 May 2006 - 04:05 PM
Za Dogoman sam saglasen i az dosta ponau4ih ot nego i mnogo se radvam.Gledal sam snimki na ku4eto mu naistina e mnogo hubavo ama kato mi kaza kolko pari4ki e i malko mi prilo6a r) r) r) .
Stra6no iskam da si vzema ama s teq ceni mai ne6to nqma da se razberem i nakraq 6te si vzema nqkoi Dogo za 200-300lv. bez da e klubno bez ni6to i pak 6te si go obi4am w) w) w) .
Sega 6te se opitam da preka4a edna snimka (samnqvam se 4e 6te stane prika4vaneto, no vse pak ako stane r) ). Eto taka iskam da sa mu u6ite.
Прикачени файлове
-
Dogo1.jpg (63.15K)
Брой сваляния: 103
Публикувано: 10 May 2006 - 04:48 PM
За тези пари ще си вземеш куче с родословие.
А относно ушите, като дойде момента... кажи и ще ти пусна няколко скенирани страници от една книга за дого.
In4et0, ако не си влизала тук, дръпни си от камерката видеото. Но да знаеш, че е към 200 мб. Виж ТУК
Публикувано: 10 May 2006 - 07:45 PM
Цитат
Stra6no iskam da si vzema ama s teq ceni mai ne6to nqma da se razberem i nakraq 6te si vzema nqkoi Dogo za 200-300lv. bez da e klubno bez ni6to i pak 6te si go obi4am w) w) w) .
Здравей Dogo ! Да за домашен любимец може да си намериш дого и за 100 лв. , но доколкото си спомням ти питаше за "дого което да си заслужава " и не искаше "жалко подобие на дого " нали ? И дано най-големия ти "проблем" да е как са му купирани ушите . Успех ти пожелавам в търсенето 1super
#1000 Guest_Guest_*
Публикувано: 10 May 2006 - 08:13 PM
dogiero Znam, znam, Az kakvo iskam, imam nqkakvi pari za dogo ama ne 4ak tolkova mnogo. Problema e, 4e mnogo trudno sabiram pari pak i nqmam tarpenie da si vzema. I za6to dano nai-malkiq mi problem da sa u6ite. Q kaji kakvi po golemi moje da sa problemite mi, za da znam da se otkazvam dokato e vreme (ne 4e 6te se otkaja ama vse pak....) Vkraina smetka moje da si vzema pin4er . l)