Dogo Argentino
Публикувано: 26 March 2005 - 08:48 PM
В района на овча купел днеска е намерено женско дого аржентино със сини очи. Кучето е много хубаво, но е блъснато от нещо явно. Ако някой чуе че някой си е загубил догото да пише тука.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 27 March 2005 - 09:17 PM
Цитат
В района на овча купел днеска е намерено женско дого аржентино със сини очи. Кучето е много хубаво, но е блъснато от нещо явно. Ако някой чуе че някой си е загубил догото да пише тука.
Какво стана с догото - успяхте ли с Таня до го упоите и прегледате ? Какво е състоянието му ? Има ли сериозно проблеми и ще се оправи ли ?
Публикувано: 27 March 2005 - 09:53 PM
Не я е хванала упойката s) За състоянието нека Таня да каже, защото все пак аз несъм много наясно. Засега има напредък с поведението. Позволява на dogoman да и бърка в яденето и е намалила малко навика да си показва зъбките. Той я храни. Поне яде, аз знам че спре ли куче да яде значи има нещо сериозно.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 28 March 2005 - 07:38 AM
сега ще идем да го видим - вчера се изправи на крака и ходи по малко - изглежда травмата е много прясна и я боли .....
на мен определено ми се усмихва със всички зъби и не дава да се пипа въобще - но стъпва и на удареното краче
снимките съм ги пратила на дог бг той знае най добре как и къде да ги сложи
ето я ...

на мен определено ми се усмихва със всички зъби и не дава да се пипа въобще - но стъпва и на удареното краче
снимките съм ги пратила на дог бг той знае най добре как и къде да ги сложи
ето я ...
Публикувано: 28 March 2005 - 09:10 AM
ходихме до нея - кръстихме я сара r) позволи на догоман да я погали леко по ушенцето - скоро ще му се довери и ще можем да направим нещо повече за нея
Публикувано: 30 March 2005 - 12:37 PM
сара я няма - тръгнала си е - или стопаните са си я прибрали ....
дано е второто... обикаляхме навсякъде и разпитвахме по вероятно е да са я прибрали с тази травма повече от 100 метра няма как да мине...
за мъжкото дого - разкошен е - сега е на угояване и скоро ще му трябва опитен стопанин - около годинка е
дано е второто... обикаляхме навсякъде и разпитвахме по вероятно е да са я прибрали с тази травма повече от 100 метра няма как да мине...
за мъжкото дого - разкошен е - сега е на угояване и скоро ще му трябва опитен стопанин - около годинка е