Dogo Argentino
Публикувано: 05 November 2008 - 08:38 PM
Инима и Диана (и аз покрай тях ;D ) на разходка :blink:
Публикувано: 05 November 2008 - 11:21 PM
Ами за жалост по този маршрут прасенца няма ама и по-добре. Като се има предвид, че сяка вечер са на такава разходка какво ще ги правим толкова прасета ;D
Публикувано: 05 December 2008 - 04:51 PM
Crazy dogs ;D Да се къпят декември месец :huh: ;D
Публикувано: 29 December 2008 - 01:33 PM
здравейте
от скоро съм собственик на дого аржентино в момента е на 2 месеца и половина
и имам няколко въпроса на които неможах да намеря отговор
в момента имам малко проблеми с хигиенните навици
извеждам го на 2 часа свършва си работата доло в двора и като се приберем горе понякога пак се изтърва ако може да ми препоръчате как да го наказвам когато направи такава беля за да разбере че не е редно
и др ми въпрос е следния в момента е изключително игрив и си играем с играчките му редовно но понякога си позволява да хапе и моята ръка има ли причина да се притеснявам от този факт или със времето такива волности ще отминат
благодаря предварително
и весели празници
от скоро съм собственик на дого аржентино в момента е на 2 месеца и половина
и имам няколко въпроса на които неможах да намеря отговор
в момента имам малко проблеми с хигиенните навици
извеждам го на 2 часа свършва си работата доло в двора и като се приберем горе понякога пак се изтърва ако може да ми препоръчате как да го наказвам когато направи такава беля за да разбере че не е редно
и др ми въпрос е следния в момента е изключително игрив и си играем с играчките му редовно но понякога си позволява да хапе и моята ръка има ли причина да се притеснявам от този факт или със времето такива волности ще отминат
благодаря предварително
и весели празници
Публикувано: 30 December 2008 - 07:41 PM
fenATIK в този раздел можеш да намериш отговорите на въпросите които те интересуват в момента а и на много други на тази тема които тепърва ще те интересуват. Възпитание, обучение, спорт
Публикувано: 14 March 2009 - 05:29 PM
Тази тема потъна много на долу. Да я раздвижа малко. Ето две съвсем пресни снимки на Инима и Диана.
Публикувано: 25 March 2009 - 10:42 AM
чета си аз из старите теми, чета из новите теми. Всичко е ок, клубът върви напред, определено. Качеството на породата наистина се вдигна в България. Вече "има с какво да се похвалим", но има нещо, което липсва. Нещо малко позабравено, което много разведряваше духовете преди време. Онези глупави, умни, смешни или тъжни разказчета за дого. Когато някой си вземе ново доге не само да се радва за това, че е супер качествено, от супер кръвни линии, но и за това, че го е взел. Всички си обичаме кучетата, сигурна съм, но вече се пише само за изложби, кръвни линии и кой-какви постижения има. То няма лошо де, на мен лично ми е интересно, просто липсват и другите неща...от живота с дого. Кой-как се бори с възпитанието, кой-как е научил кучето си на това и онова...случки. Кой помогнал на някого, или как са се събрали повечко догота на едно място. Аз все още наистина се радвам на много догота събрани на едно място. Мисля, че всички трябва да загърбят малко всичките дразнещи неща и да се обърне малко внимание на радостта и веселбата и тази радост и тази веселба да не е САМО от постижения.
И когато сме на втората ботилка вино....
И когато сме на втората ботилка вино....

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 20 April 2009 - 11:42 AM
Здравейте на всички
Искам да попитам няколко неща и ако може хората,които са с повече опит,ако имат време да отговорят на запитванията ми.
Значи имам дого на 3 години,не е породисто с родословия и т.н.
Като малко винаги е играело с други кучета,по някой път доста по големи от него дори.В смисъл социализиран е бил.
Но когато почна да расте започна да проявява агресия особено с тези по-големи кучета с които играеше като малък.И вече като направи 1 година не помня вече,беше невъзможно да го пускам сред други мъжки щото правеше яки зулуми.
Знам,че в природата на догото е вродено малко или много агресивното поведение и жаждата за превъзходство и доминация над другите мъжки.
Знам че сега когато е вече на 3 години едва ли има нещо,което мога да направя за да променя нещата,но искам да попитам всички тези хора,които имат мъжки догота и ги водят на изложби примерно,не са ли агресивни техните към мъжки?,имали ли са подобен проблем и как са се справили с него и какво биха ме посъветвали да направя?И дали примерно съм допуснал някви грешки,които съм могъл да ги избегна.
И другото което искам да попитам е следното.Наскоро ремонтираха градинката в която го извеждам и явно не са обезопасили жиците и го удари ток.Изквича.
Та оттогава е малко омърлушен,пасивен,ленив и не му се играе
Дали има нещо за което трябва да се притеснявам и да го заведа ли на ветеринар?
То удрянето на тока беше същият ден когато му слагаха това фронтлайн или както там се казваше против бълхите и кърлежите,та си мислех дали не е сдухан и заради това?
Иначе си яде,пика,ака както си трябва.
Може ли някой да изкаже мнение по тези 2 въпроса
Мерси предварително
Ето за това магаре става на въпрос

Искам да попитам няколко неща и ако може хората,които са с повече опит,ако имат време да отговорят на запитванията ми.
Значи имам дого на 3 години,не е породисто с родословия и т.н.
Като малко винаги е играело с други кучета,по някой път доста по големи от него дори.В смисъл социализиран е бил.
Но когато почна да расте започна да проявява агресия особено с тези по-големи кучета с които играеше като малък.И вече като направи 1 година не помня вече,беше невъзможно да го пускам сред други мъжки щото правеше яки зулуми.
Знам,че в природата на догото е вродено малко или много агресивното поведение и жаждата за превъзходство и доминация над другите мъжки.
Знам че сега когато е вече на 3 години едва ли има нещо,което мога да направя за да променя нещата,но искам да попитам всички тези хора,които имат мъжки догота и ги водят на изложби примерно,не са ли агресивни техните към мъжки?,имали ли са подобен проблем и как са се справили с него и какво биха ме посъветвали да направя?И дали примерно съм допуснал някви грешки,които съм могъл да ги избегна.
И другото което искам да попитам е следното.Наскоро ремонтираха градинката в която го извеждам и явно не са обезопасили жиците и го удари ток.Изквича.
Та оттогава е малко омърлушен,пасивен,ленив и не му се играе
Дали има нещо за което трябва да се притеснявам и да го заведа ли на ветеринар?
То удрянето на тока беше същият ден когато му слагаха това фронтлайн или както там се казваше против бълхите и кърлежите,та си мислех дали не е сдухан и заради това?
Иначе си яде,пика,ака както си трябва.
Може ли някой да изкаже мнение по тези 2 въпроса
Мерси предварително
Ето за това магаре става на въпрос