Лабрадор ретривър
Публикувано: 23 August 2010 - 04:39 PM

Публикувано: 25 August 2010 - 03:31 PM
Не знам дали тук е точното място за обява но ще помоля модераторите да го редактират ако съм сгрешил.
Кавалер Лабрадор (черен) си търси партньорка Лабрадор за създаване на поколение...
за връзка позвънете на 0889/ 588-953 или на 0879/ 588-954
публикувам и няколко снимки на кучето.
Кучето не е мое на познати е но е прекрасно.
А иначе като цяло за породата бих казал, че са много хубави кучета, много бързо се привързват, много са игриви и внимателни, но общо взето както си го обучиш, така ще си го гледаш. :-D
Публикувано: 25 August 2010 - 05:28 PM
Ако нямате необходимите документи - радвайте се на кучето - вие и приятелите ви, но не го развъждайте!
Моля модератора да изтрие телефоните или изобщо да премахне обявата!

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 25 August 2010 - 07:07 PM
приятелче както виждаш съм написал, че ако не й е мястото на обявата тук, съм писал модераторите ако могат да я преместят или в краен случай изтрият ;)
иначе казано, кучето си има всички нужни документи и каквито и да било неща свързани с притежаването и отглеждането му.
Публикувано: 25 August 2010 - 07:12 PM
приятелче както виждаш съм написал, че ако не й е мястото на обявата тук, съм писал модераторите ако могат да я преместят или в краен случай изтрият ;)
иначе кучето си има всички необходими документи за отглеждане и каквито и да било работи ;)
Публикувано: 25 August 2010 - 07:25 PM
не съм дребнава, но пише "да реактират" (модераторите). Триенето е доста радикална редакция...
За да има бъдещото поколение
Цитат

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 26 August 2010 - 10:17 AM
Цялата тема и снимки тук:
http://forum.dog.bg/...b4%d0%be%d0%bc/
Публикувано: 26 August 2010 - 02:27 PM

Публикувано: 30 August 2010 - 12:40 PM
Hela, в 26 August 2010 - 08:22 AM, написа:
Цялата тема и снимки тук:
http://forum.dog.bg/...b4%d0%be%d0%bc/
Най- прекрасното мило кученце си спечели най- милото семейство с обичлива малка госпожица на 3 г.
Бея!
Единственото условие беше Бея да изтърпи приказките и песничките на малката си стопанка.
Здраве и дълги и щастливи години, мила Бея!
ОГРОМНИ благодарности на Валето за помощта (пое вътрешното и външното обезпаразитяване) и за приятелите ти, които осиновиха Бея. Вече са и наши приятели!
Публикувано: 19 November 2010 - 11:28 PM
Горе -долу по същото време лабрадорите от клуба + приятели се събират ЗАД НДК - зад хотел Хилтън и Музея "Земята и хората". Всички винаги са добре дошли! :)

Публикувано: 08 December 2010 - 06:59 PM
поздрави
Публикувано: 09 December 2010 - 10:48 AM
irbis, в 08 December 2010 - 06:04 PM, написа:
поздрави
Не, не е възможно.
Публикувано: 10 December 2010 - 01:15 AM
не може, защото:
1 - аз така казвам
2 - така смятам
3 - това е за първи път, няма такава практика и не се знае какво да се прави
4 - щото можем
5 - защото си нямаме друга работа и се правим на интересни
и тн обяснения на това, защо не може и все весели та питам- защо?
:)
Публикувано: 10 December 2010 - 11:50 AM
Влез в сайта или форума на лабрадорския клуб към БРФК, запознай се с правилника клуба, както и с правилата за развъдна дейност и ще получиш най-пълните и ясни отговори. Е, не са сдъвкани в две прости изречения, но както знаем, който трупа знания - трупа болка. В случая - повечко четене... Всъщност - сходни са правилата за документи за произход и в другите клубове към БРФК.

Публикувано: 16 December 2010 - 03:06 PM
http://www.ladyzone....avtobus_72.html
Кучето е пътувало в 72, в момента се търси, една жена е звъннала на диспечърите. Ако някой има информация за изгубен лабрадор? Направо ми се къса сърцето, като му гледам тъжната физиономия

Beauty always comes with Dark Thoughts!

Вход

Горе
Цитиране +