Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#221 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 29 June 2005 - 09:09 PM

[quote] [quote name='dog.bg' date='Jun 29 2005, 03:45 PM'] Нека да Ето тук съм взела някои неща. Как мислите, трябва ли да ги сменя? bl) [/quote]
Ами ... r) мисля, че паничката не е практична ... шампоана трябва да е за бебета, храната ... не зная защо, но на мен лично не ми допада педигри ... а каишаката - пак лични предпочитания към Фронтлайн. r) Но си се подготвила ! Кога пристига бебока ?

#222 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2005 - 09:21 PM

Събота най-късно.... ще лудна - нямам търпение! b)

#223 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2005 - 09:38 PM

Цитат

Събота най-късно.... ще лудна - нямам търпение!  b)

Споко ... питай ме мен като си чаках бебето от Москва ... какво беше, леле d) Всяка сутрин се събуждах с мисълта как ще дойде и кога, нямах транспорт, редях ги всякакви, бях решил вече аз да пътувам, за да си го взема ! Ще дойде, събота е ... близо ! Ще го сънуваш още две вечери и след това повече няма да си сама ! r) Ще видиш какво ще стане ... ще им ада пишеш ! Отсега подготвям една тема - Въпросите на Мила l) Знаеш ли, наистина се радвам ... покрай този сайт израснах с един куп кученца, познавам ги от бебета, радваме се всички на снимките им, на лудориите им, гледаме как постепенно израстват ! Всичко ще бъде наред и ще имаш едно невероятно същество до теб !!! d)

#224 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2005 - 11:22 PM

Цитат

Споко ... питай ме мен като си чаках бебето от Москва ... какво беше, леле  d) Всяка сутрин се събуждах с мисълта как ще дойде и кога, нямах транспорт, редях ги всякакви, бях решил вече аз да пътувам, за да си го взема ! Ще дойде, събота е ... близо ! Ще го сънуваш още две вечери и след това повече няма да си сама !  r) Ще видиш какво ще стане ... ще има да пишеш ! Отсега подготвям една тема - Въпросите на Мила  l) Знаеш ли, наистина се радвам ... покрай този сайт израснах с един куп кученца, познавам ги от бебета, радваме се всички на снимките им, на лудориите им, гледаме как постепенно израстват ! Всичко ще бъде наред и ще имаш едно невероятно същество до теб !!!  d)

Леле това прозвуча..... толкова хубаво...... r)
Дано да си прав, защото аз много се притеснявам за Нея..... да не и се случи нещо докато дойде тук при мен, а след това аз ще си я гледкам и ще я глезя, ще бъде най-щастливото куче. Обещавам! Само да си я прибера... s)

#225 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2005 - 11:55 PM

Ще чакаме да се похвалиш в Събота. Напълно ти разбирам вълнението. Ние имахме лабрадор в къщи, а как са ми треперили краката докато си приберем Багира от летището. Ето виж ги нашите златковци:
http://www.lordbarkley.info/ За напред те чакат само радости.

#226 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 08:34 AM

Хехе Мила, как ми напомняш за самата мен преди пет дни:). Трябваше да си взема бебо в неделя и една седмица преди това направо полудях. В неделя не ме свърташе въобще на едно място, само се въртях и обикалях и гледах какво още да й купя на малката топка. Ама неделя дойде.
Много е хубаво като чета колко много си обичаш от сега малкото кученце:). Наистина ще бъде много щастливичко:).
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#227 Потребителят е офлайн   Romario Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 09:25 AM

Благодаря на всички за хубавите думи към моя Аякс. Не знам дали вече ставам истински кучкар.... все пак това ми е първо куче ....... но май похвалата на кучето е по-сладка от добра дума за собственика.
Обещавам днес да направя нови снимки и да ги пусна.
Ей Мила ..... спокойно, сладурчето ще дойде ....... ще имаш време да си го гушкаш. Дог мисля е прав за паничката, мъничка е.
Сега се сещам нещо по отношение на противопаразитните каишки ......... по принцип ползвам фронтлайн, но за по-голяма сигурност слагам по някога и каишка. Разбира се му я слагам хлабаво за да не му развали козината на врата.
Както и да е, но последната каишка която купих преди десетина дни (за 15лв. - забравих й името сега ), е с екстрат от някакво индийско дърво. Мирише особено приятно. Това е добре, но дали не е вредно за кучето. Някой ползва ли такава.

#228 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 10:05 AM

Добро утро първо на всички.........
.....не съм си отворила очите още и пресметнах колко остава до събота l)
след това премислих какво да му взема друго и се сетих че ми предложиха едни кучешки легла - пластмасово и плетено. Големички са доста и мисля, че мъника като порастне ще се събира идеално в пластмасовото. Има ли значение всъщност от какво ще е леглото? Да купувам ли изобщо? r)

#229 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 10:34 AM

Има хубави постелки ... можеш да вземеш от тях евентуално. Аз лично не харесвам легълцата, примерно в къщи котката си има легло, как да ти кажа, в моята визия легълцето отива за малко кученце. Споко, до събота има още един ден r) d)

#230 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 10:46 AM

значи ще му взема легалце за сега за терасата а иначе ще си спинка при мен. Само като е самичка ще пребивава там... d) r)

#231 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 11:14 AM

Цитат

значи ще му взема легалце за сега за терасата а иначе ще си спинка при мен. Само като е самичка ще пребивава там...  d)  r)

Не ! Кучето не спи при теб, ако не спи при теб ! Кучето спи там, където му е мястото ! Свикалнало да спи при теб веднъж, много трудно ще го отучиш ! Ще започне да скимти, когато не е в леглото при теб, ще удря по вратата на терасата, ще лае и най вече - ще се чубства пренебрегнато, защото не е при теб. Нека да спи на терасата, или там, където му определиш ... ще скимти като малко, но свикнало веднъж, ще знае, че това е неговото място - там ще се чубства спокойно, защитено и ще си почива с здрав сън, а не изнервено и уморено от непрекъснато лаене или скимнетене, за да дойде при теб. Разбери - кучето не е човек, не го очовечавай, дръж се с него като с куче. То е такова, не може да бъде човек, колкото и да ни се иска. То има свои правила, вижда и усеща света с свойте, кучешки възприятия, а не с човешките. Има свойте нужди и навици, свой мироглед.

#232 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 12:14 PM

Лелееееееее след малко ще ми се обадят, за да ми кажат дали да си го взема днес!!!! Оле ще лудна! bl)

#233 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 30 June 2005 - 12:15 PM

Хора много бързо пишете, немога да смогна да прочета всичко. Малкото което разбирам е, че Мила чака кученце в момента b) Определеноо знам какво е, затова съм съпричастна на нетърпението b) Супер, още едно бебе във форума l) w)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#234 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 12:15 PM

Цитат

Лелееееееее след малко ще ми се обадят, за да ми кажат дали да си го взема днес!!!! Оле ще лудна! bl)

Нали това искаше ? d) l) Давай ... стискаме палци !

#235 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 01:05 PM

Пфууууууу обадиха ми се! Чакам да говорят със шефката си и ако всичко е ОК отивам! До максимум 3 часа сладуранката ми ще си е в нас!!!!! b)

#236 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 01:10 PM

He Milla, и да не го вземеш днес събота е скоро (ама аз ти стискам палци за днес, че знам какво е да полудееш от нетърпение) r). Само и аз да кажа от личен опит - НЕ ПУСКАЙ МЪНИКА ДА СПИ В ЛЕГЛОТО ТИ. Сега ти е хубаво да си го мачкаш и гушкаш ама като стане 40 килограма няма да ти е добре да спи тая цялата маса върху гърба ти r). Аз на Грита не съм и давала въобще и тя въпреки всичко прави опити да ми се качи и на леглото и на главата. Мартин каза да я удрям по муцунката ама аз не мога силно и тя го приемаше на игра. Знаеш ли какъв проблем ми беше и като и чистя с парцала(тя веднага почваше да го гони) и с леглото - през час ме будеше щото се е покачила. Ама вчера Мартин малко ми се "скара", че я глезя и днес вече ако знаеш как слуша. парцала вече въобще не си помисля да го хапе, а за леглото още се опитва, ама само като кажа Фу и ми се крие под стола. Знам, че звучи гадно ама трябва да го направиш иначе ще те побърка. Мен Грита само за три дни беше почнала да ме лае. Аз понеже не мога да я ударя достатъчно силно по муцунката и я дръпвам за вратлето да изскимти. Това не ми изглежда толкова жестоко r) и ми е по-лесно. Опитай и ти!
Кобра, стискаме палци да си намериш "твоето мъниче" и аз и Грита. r)
User's Signature

#237 Потребителят е офлайн   Romario Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 01:26 PM

Мила ..... поздравления за сладураната, стискам палци всичко да е наред.
А иначе съветвам те да я обичаш, но не и да я глезиш ....... просто защото започва да смята че всичко е позволено. Също като децата. Нещо което решиш да забраняваш, никога не го разрешавай.
Аз например имах такава грешка, когато беше мъничък ми се струваше много интересно да си играе с футболите топки на децата в махалата. Да обаче порасна, захапката му стана голяма и започна да ги пука със зъби. След като платих три топки, които той спука ...... реших че трябва да го отуча от вредния навик, но вече беше доста голям. Сърцето ми се късаше като му се карах (а и го шлятках) за нещо за което до вчера не му правех забележка. Той самия беше в затруднено положение ..... защо му се карам за позволени неща.
В крайна сметка го научих да не гони топките или да го прави само по моя команда. Сега ги гледа с едни тъжни очи, но ако го бях приучил от малък, нямаше да е така сигурно.

#238 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 01:37 PM

Обадиха ми сеееееееееееееееее b) b) b) b) b)
Отивам да я взема! Казаха че вчера е играла цял ден с някакво коли и е била голяма сладурана!! Ааааййй b) b) b)
Вземам фотото да ви представя подробна документация после l)
Стискайте палци! Тръгвам!! b) b) b)

#239 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 05:10 PM

Честито Мила. Много се радвам за теб и малката. Тя сигурно ще е много много щастлива в новия си дом и много обичана. Прати снимки да я видим, като пристигне непременно.
Купи ли й нови панички. Аз сега си мислех, че тя като е така обща, не само че е мъничка (не мога да преценя колко е голяма оттук), но и е малко непрактична. Всмисъл, че водата трябва да я сменяш честичко и трябва д амъкнеш и частта с храната. Освен това има малко правила при храненето, което Марин или Иглика по-добре ще ти обяснят. Трябва да вдигаш купичката с хранат, докато кученцето седи и т.н, което ще ти е доста трудно ако от другата страна има вода. По-добре за вода й вземи метална купичка, ако има откъде.
Но това малко по-късно. Сега предполагам си полудяла от радост и не можеш да се нарадваш на бебето. Аз първите два дни си прекарвах по 5-6 4аса на земята да я мачкотя - резултата е налице, беше почнала да ми се кавчва на главата. Ама си заслужаваше де, пък сега ще си наваксаме с възпитанието, нищо, че ще е мъъъъъъъъъничко по-трудно r)
Честито пале:). Много се радвам
User's Signature

#240 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 05:29 PM

ето снимка на Zila
много е добричка! изключително послушна! много изплашена! чак почнах да се притеснявам! и е болничка - нагълтали са се с едно коли с талашит. Ветеринарката и я лекуваше и сега ми обясни какво да я правя. Беше на системи и и е била някакви инжекции. По пътя спинка и беше много добро пале, но повърна веднага след като влезе в къщи. Оставила съм я на терасата да се поуспокои и аз ще видя какво да и дам.

Купичка съм взела от Фоксел, метална е, няма проблем! голяма сладурана е и казаха тия от магазина, че не са виждали толкова умно куче! и аз почнах да я усещам вече. После ще ви пиша повече, сега да си я видя, защото не ми се струва много добре...! d)

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни