Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#248 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2005 - 07:10 PM

Е, значи наистина е абсолютна връстничка на Грита. дано наистина да се оправи, защото изглежда бая слабичка спрямо грита, и да е живичка и здравичка и може да ги запознаем. Грита ще си има седенничка, сърожденничка:) Супер. Само да оздравее дано. Мноооооооого палци стискаме. И Грита си стиска лапите
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#249 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 07:16 PM

Значи точно като Грита. С Теди ще им празнувате заедно рожденните дни! Имам няколко рецепти за кучешка торта!!! b)

#250 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 07:32 PM

Да ви кажа, в лабрадорския форум стана много интересно благодарение на Теди. http://dogchampions....wforum.php?f=11

Интересна тема има и в говорим си за голдъни - разлики и прилики между лабрадори и голдъни!
http://dogchampions....ewforum.php?f=9

#251 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 07:34 PM

хехехех ще поканим всички лабрадори от форума на Рожден Ден l)
Само дето не знам тази торта колко трябва да е голяма................... bl)

#252 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 07:39 PM

Теди, какво правеше Грита първия ден когато я взе? Разкажи ми всичко с подробности, защото почвам да се плаша от прекаленото "послушание" на Зила. s)

#253 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 07:42 PM

Там където се събираме на кучешко училище се създаде с времето практика да черпим кучетата с торта за рождените им дни. За първи път такава торта направи собственичката на Топси! После се почнаха едни рецепти с пача, с риба, с разварен ориз и суха храна. Всичките изгъзени торти много им харесватл Страшно е весело цяла поляна с уж обучени кучета, които при вида на храната забравят колко са послушни. Най-хубавите торти прави Мишето с голдънче - Ада Ашли. тя пише тук във Догбг

#254 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 30 June 2005 - 09:48 PM

Цитат

http://zila.hit.bg тук ще качвам на Зила снимките за в бъдеще d) r)

Между другото родена е на 06.06.'05г. b)

Супер !!! Хубава галерия ... каква е ! Как е тя ? Свали ли температурата ? О6.06.05 ... усмихвам се ... зодия Близнаци !!! d) Между другото, цвета на зодия Близнаци е светложълто, r)

#255 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 10:25 PM

Родена е на 06.05 и мисля че е по добре - вече ме търси да стоя при нея, идва оглежда се..... живна, което ме прави малко по спокойна.

#256 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 10:41 PM

Значи Телец ... r) Хубаво е, че е по спокойна. За нея сега ти си всичко ... и мама, и татко ... не зная, зная само че сега са едни от най хубавите ви моменти. Това бебе след не дълго време ще е едно истинско и красиво куче, гордо и с достойнство. Помни всеки миг с нея, снимай, записвай ... усмихвай се r)

Имаш ли си неин дневник ? Някога, когато взех Чанук, водех дневник. Много е полезен, особено докато куче е бебе. Записвах си ... какво ли не. Какво е ял, как се е чубствал, колко тежи на различните месеца. Полезно е - просто като съвет. Свали ли температурата ?

#257 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 10:53 PM

Майка ми в момента я мери .................... 39.9 a)

#258 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 11:03 PM

Цитат

Майка ми в момента я мери .................... 39.9  a)

Заведи я на лекар утре, моля те ... нека да видят къде и защо прави така. Температурата не е нормална, значи има някакъв проблем. Може да е настинала, или да има възпаление. Трябва да я свали. Нека да има повече водичка, на достъпно за нея място. Ще се оправи, но иска грижи. Ядосвам се ... извинявай, но как може да ти продадат бебе с температура ? Плаче ми се, но дано да има повече добри хора като теб. Сега разбираш ли защо се опитваме да се борим срещу тези, които търгуват с кученца ? Когато мина в София покрай витрините им и ги видя вътре, в едни аквариуми и ... нещо ми се обръща сърцето. Просто трябва да се види какво и е ... следи и акото, колкото и странно да е това. Трябва да е твърдо и нормално, ако е рядко и мирише прекалено много - веднага на лекар. То така и така трябва да я заведеш. Споко, тук сме ... надявам се да ви помагаме поне с това ...

#259 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 06:30 AM

Зила си отиде.

#260 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 July 2005 - 06:50 AM

О, Мила толкова съжалявам и толкова се надявах изходът да е различен s) s) s) Четох с какво нетърпение чакаш Зила и колко се радваш, че вече е у вас... s) Но моля те - в никакъв случай не оставяй това без последствия - най-малкото, за да го спестиш на друго кученце, на друг човек... a) a) a) Вярно е, че понякога се случват и такива неща, че животните боледуват, умират s) , но в един уважаващ себе си магазин не биха ти продали изобщо болно кученце - щяха да те помолят да изчакаш, докато ветеринаря с който работят е сигурен, че вече е добре или да ти предложат друго... Не знам, не е сега момента да ти даваме съвети и да ти казваме какво да правиш, но аз на твое място бих дала кученцето за аутопсия и да поискам документ, в който да пише от какво точно е починало - ако е парвовироза или нещо, за което пише че е ваксинирано, както и всяка различна от "нагълтан талаш" диагноза (която е най-малкото несериозна, чисто замазване на очите a) ) да съдя магазина до дупка - измама, имуществени и неимуществени щети (болка и страдание от загубата на кученцето s) )
Както и да е, не е сега момента, но се натъжих и ядосах a)
Заради некомпетентност и желание за печалба си отиде една невинна душа, която при други обстоятелства можеше да даде много радост и любов... Тъжно е s)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#261 Потребителят е офлайн   laboriero Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 07:03 AM

Мила, много съжаляваме и двамата с Иглика! Преживяхме го лично!
Слушай ме сега много внимателно, колкото и да ти е гадно, и дано този път ме чуеш! Вэеми веднага кученцето и отивай право в магазина! Неприятно е, но трябва! Искай си парите на всяка цена. Тези хора са те излъгали според мен съзнателно! Първо ти казват една възраст, а тя се оказва друга, после ти продават болно куче, което умира! В никакъв случай не приемай да ти "внесат" или дадат друго куче! Искай си парите! Аз бих ги осъдил, но това е тема на друг разговор! Напиши дали са ти ги върнали. Не се отчайвай, ймаме бебета в Пловдив на 10-тина дни. Има две жълти момиченца. Чакаме и още едно кучило. Засега цената е 600 лв., но мисля, че можем да измислим нещо и да ти помогнем щом имаш такова желание да гледаш куче от любимата ни порода! Засега, най-важното е да си вземеш парите обратно, а куче ще имаш! Този път, обаче послушай хората и ми се обади! Аз не съм търговец, а един от хората на които им пука за тази, а и за всички останали породи!

#262 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 07:49 AM

Боже Мила, много съжалявам. s) Прочетох го преди доста време, но още не мога да си събера мислите. Ужасно е. s) Дори не мога да си представя какво ти е. Но и Мартин и Сънди са прави. Не бива да оставяш нещата така. Най-малкото каза, че кученцето е живяло с едно коли. То най-вероятно също не е добре. Би било ужасно ако още някой загуби кученцето си по този жесток начин. s) Тези хора са направо изверги a) (без никакво извинение) и аз също мисля, че напълно умишлено са ти продали много болно кученце. Просто стомаха ми се обръща само при мисълта за това какъв човек трябва да си, за да направиш такова нещо. a) Наистина не заслужават да бъдат оставени намира. Кой знае колко още кученца са погубили и колко още хора са разплакали. a).
Моля те не оставяй нещата така!
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#263 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 08:42 AM

Търговци на живот ... как да не плачеш, как ... как може да има такива хора !!! Това не са хора ... Това е ужасно !!! Само мога да предполагам какво ти е ... съжалявам, ужасно съжалявам, че има такива хора и че това се случва.

#264 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 08:49 AM

/постът е изтрит/ b)

#265 Потребителят е офлайн   Romario Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 08:51 AM

Ох Мила ........ съжалявам за мъничкото, но най-вече за теб. Гадно е само един ден след радостта да изпиташ такава болка .....
Не знам какмо смяташ да предприемаш сега, сигурен съм че ще превъзмогнеш стреса и ще намериш разрешение на задачата.
Определено се ядосах ....... ако решиш да предприемаш някакви съдебни или административни мерки мисля, че ще мога да ти бъда от полза ...... практикуващ юрист съм и ще ти окажа всякаква безплатна правна помощ ако решиш да заведеш граждански дело или пък да сезираш прокуратурата за извършено престъпление - мился че деянието на собственицата на магазина може да се квалифицира като измама .....
Готов съм да ти помогна, защото и аз бях измамен от тях ..... макар кучето ми да е здраво и хубаво, все пак е без валидно родословие.
Обади се ..... ако искаш ще ги смачкаме.

#266 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 09:22 AM

Цитат

СЪБУДИХ ОНАЗИ КУ**А (ИЗВИНЕТЕ) В 6 ЧАСА! ПИТАХ Я ОТ КАКВО МИ Е БОЛНО КУЧЕТО ОТНОВО МИ СЕ ОТГОВОРИ - ТАЛАЖ! ПРИ КОЕТО АЗ И СЕ РАЗКРЕЩЯХ: "ТАКА ЛИ? ЗАЩОТО ТОКУ ЩО КУЧЕТО МИ ПОЧИНА!" И ТЯ: "КАКВОООООО?" СЛЕД КОЕТО И КАЗАХ ДА МЕ ЧУЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ ДО ОБЯД КУЧЕТО ЩЕ БЪДЕ В МАГАЗИНА ОТ КЪДЕТО Е ВЗЕТО, ЧЕ ОТ СЪЩОТО МЯСТО ЩЕ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ И ЧЕ ЩЕ ГИ "РАЗПЕРДУШИНЯ" (КОЕТО ЗНАЧИ - СЪД!!!)

извинете за големите букви, това е яростта и мъката ми.

Само така ... КАЖИ И ГО !!! Изкрещи и го

КУЧЕТО НЕ Е СТОКА И НЕ МОЖЕ ДА ТЪРГУВАТЕ С НЕГО ! НЕ СЕ ТЪРГУВА С ЖИВОТ !

#267 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 01 July 2005 - 09:34 AM

Milla
s) страхотно съжалявам......
с теб съм, ако имаш нужда от каквато и да е помощ.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема