Лабрадор ретривър
Публикувано: 30 June 2005 - 07:10 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 30 June 2005 - 07:16 PM
Публикувано: 30 June 2005 - 07:32 PM
Интересна тема има и в говорим си за голдъни - разлики и прилики между лабрадори и голдъни!
http://dogchampions....ewforum.php?f=9
Публикувано: 30 June 2005 - 07:34 PM
Само дето не знам тази торта колко трябва да е голяма................... bl)
Публикувано: 30 June 2005 - 07:39 PM
Публикувано: 30 June 2005 - 07:42 PM
Публикувано: 30 June 2005 - 09:48 PM
Цитат
Между другото родена е на 06.06.'05г. b)
Супер !!! Хубава галерия ... каква е ! Как е тя ? Свали ли температурата ? О6.06.05 ... усмихвам се ... зодия Близнаци !!! d) Между другото, цвета на зодия Близнаци е светложълто, r)
Публикувано: 30 June 2005 - 10:25 PM
Публикувано: 30 June 2005 - 10:41 PM
Имаш ли си неин дневник ? Някога, когато взех Чанук, водех дневник. Много е полезен, особено докато куче е бебе. Записвах си ... какво ли не. Какво е ял, как се е чубствал, колко тежи на различните месеца. Полезно е - просто като съвет. Свали ли температурата ?
Публикувано: 30 June 2005 - 10:53 PM
Публикувано: 30 June 2005 - 11:03 PM
Цитат
Заведи я на лекар утре, моля те ... нека да видят къде и защо прави така. Температурата не е нормална, значи има някакъв проблем. Може да е настинала, или да има възпаление. Трябва да я свали. Нека да има повече водичка, на достъпно за нея място. Ще се оправи, но иска грижи. Ядосвам се ... извинявай, но как може да ти продадат бебе с температура ? Плаче ми се, но дано да има повече добри хора като теб. Сега разбираш ли защо се опитваме да се борим срещу тези, които търгуват с кученца ? Когато мина в София покрай витрините им и ги видя вътре, в едни аквариуми и ... нещо ми се обръща сърцето. Просто трябва да се види какво и е ... следи и акото, колкото и странно да е това. Трябва да е твърдо и нормално, ако е рядко и мирише прекалено много - веднага на лекар. То така и така трябва да я заведеш. Споко, тук сме ... надявам се да ви помагаме поне с това ...
Публикувано: 01 July 2005 - 06:30 AM
Публикувано: 01 July 2005 - 06:50 AM
Както и да е, не е сега момента, но се натъжих и ядосах a)
Заради некомпетентност и желание за печалба си отиде една невинна душа, която при други обстоятелства можеше да даде много радост и любов... Тъжно е s)
Публикувано: 01 July 2005 - 07:03 AM
Слушай ме сега много внимателно, колкото и да ти е гадно, и дано този път ме чуеш! Вэеми веднага кученцето и отивай право в магазина! Неприятно е, но трябва! Искай си парите на всяка цена. Тези хора са те излъгали според мен съзнателно! Първо ти казват една възраст, а тя се оказва друга, после ти продават болно куче, което умира! В никакъв случай не приемай да ти "внесат" или дадат друго куче! Искай си парите! Аз бих ги осъдил, но това е тема на друг разговор! Напиши дали са ти ги върнали. Не се отчайвай, ймаме бебета в Пловдив на 10-тина дни. Има две жълти момиченца. Чакаме и още едно кучило. Засега цената е 600 лв., но мисля, че можем да измислим нещо и да ти помогнем щом имаш такова желание да гледаш куче от любимата ни порода! Засега, най-важното е да си вземеш парите обратно, а куче ще имаш! Този път, обаче послушай хората и ми се обади! Аз не съм търговец, а един от хората на които им пука за тази, а и за всички останали породи!
Публикувано: 01 July 2005 - 07:49 AM
Моля те не оставяй нещата така!

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 July 2005 - 08:49 AM
Публикувано: 01 July 2005 - 08:51 AM
Не знам какмо смяташ да предприемаш сега, сигурен съм че ще превъзмогнеш стреса и ще намериш разрешение на задачата.
Определено се ядосах ....... ако решиш да предприемаш някакви съдебни или административни мерки мисля, че ще мога да ти бъда от полза ...... практикуващ юрист съм и ще ти окажа всякаква безплатна правна помощ ако решиш да заведеш граждански дело или пък да сезираш прокуратурата за извършено престъпление - мился че деянието на собственицата на магазина може да се квалифицира като измама .....
Готов съм да ти помогна, защото и аз бях измамен от тях ..... макар кучето ми да е здраво и хубаво, все пак е без валидно родословие.
Обади се ..... ако искаш ще ги смачкаме.
Публикувано: 01 July 2005 - 09:22 AM
Цитат
извинете за големите букви, това е яростта и мъката ми.
Само така ... КАЖИ И ГО !!! Изкрещи и го
КУЧЕТО НЕ Е СТОКА И НЕ МОЖЕ ДА ТЪРГУВАТЕ С НЕГО ! НЕ СЕ ТЪРГУВА С ЖИВОТ !