Лабрадор ретривър
Публикувано: 30 May 2005 - 05:32 PM
А колито за мене винаги ще си остане един незаменим "другар" и винаги ще бъде до мен независимо колко други различни кучета имам около мене w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 30 May 2005 - 07:58 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 30 May 2005 - 11:14 PM
Ние също имахме подобен инцидент, но за щастие се усетихме на време...
Но да не пишем за това в тази тема. Все пак сега имаш лабрадорче, което също ще обичаш и вече обичаш. b)
Тъжни са тези истории и ме е яд, защото знам и други случаи точно с колита...пак тръгнах по другата тема r)
Как е сега кученцето?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 31 May 2005 - 09:11 PM

Публикувано: 31 May 2005 - 09:23 PM
А иначе съм се убедила, че с едно бебе куценце може да си прекараш незабравимо. Да не говорим, че лабрадорите са си семейни кучета напоследък и аз лично тях и голдъните си ги представям като перфектни кучета за семейство в което има деца независимо от възрастта. В същото време способни да спортуват и да се занимават. Попринцип всяко едно куче може да бъде научено да се държи нежно към деца, но според мене на тези две породи им е вродено b)

Публикувано: 31 May 2005 - 09:37 PM

Публикувано: 31 May 2005 - 10:52 PM
Незнам как ще бъде, но си представям живота с малко бебе лабрадор като много много игри и много много чистене. Това последното не е най-голямата ми мечта, ама се искат и жертви, пък си мисля, че целта оправдава средствата в случая:)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 June 2005 - 08:01 AM

Публикувано: 01 June 2005 - 09:03 AM
Но за приятните емоции.... r)

Публикувано: 01 June 2005 - 09:56 AM
У нас всичко е в кабели - имам два компютъра и около тях един тон техника - телевизори, уредби и други глупости и контактите не стигат и ползвам разклонители. В резултат всички кабели се мотат и разпростират, кабела за интернета също. Единият компютър е на маса, но другия си е на компютърно бюро и мястото за компютъра е ниско до земятя. Дали 6те е проблем? Четох, че кабелите трябва да се напръскат с някакъв горичив препарат - продава ли се такъв в магазините и помага ли? Едни колеги на майка ми преди време са загубили малкото си кученце (кокерче), защото прегризало кабела на хладилника и мен много ме е страх от това. Всъщност това ми е най-големия страх.

Публикувано: 01 June 2005 - 01:44 PM

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 01 June 2005 - 01:54 PM
Morti, не идват само лабрадори и голдъни, доколкото знам. Ти ходиш ли? Аз досега не съм ходила и ми е интересно. Сигурно е голяма веселба r).

Публикувано: 01 June 2005 - 03:16 PM

Публикувано: 01 June 2005 - 03:20 PM
Цитат
Направи ни впечатление, но този, който пусна темата, изобщо не се появи повече.Виж началото.

Публикувано: 01 June 2005 - 03:21 PM
Хайде пишете какви срещи ,къде и кога се прявят, да наминем когато можем:)))
Публикувано: 01 June 2005 - 03:27 PM
Исках да питам, ако случайно някой живее в Младост 1, къде си разхожда кучето? На мен ми казаха, че всеки ден лабрадорите трябва да тичат и доста съм се притеснила, къде да го извеждам.