Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#21 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 29 May 2005 - 05:32 PM

Цитат

Сигурно пише, но я купувам разфасована по кг, а като питах, дамата нещо не беше много наясно. d)  w)

Леле...скарай и се от мое име ;)
Ами някъде около 300-350грама според мене.
Колко тежи?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#22 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2005 - 05:42 PM

ето тук можеш да прочетеш.само че наистина трябва да знаеш колко тежи лабрадорчето ти,за да си сметнеш нужното количество.
User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2005 - 05:43 PM

24 кг е в момента, на 6 месеца и половина. Аз му слагам повече най-вероятно, защото той ,какъвто е лакомник, все пак не изяжда всичко. Но ми се искаше да разбера поне горе-долу колко трябва да се дава. Като ми се отдаде случай да пътувам до София, ще си купя някаква оригинална опаковка, поне да си имам на понятие колко трябва да му се дава. Пък и да сравня дали наистина купувам точно тази марка храна. Въпреки че може и да не съм права, т.е. хората да си продават оригиналната храна. d) w)
User's Signature

прочети правилата за подписите

#24 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2005 - 05:46 PM

Benyb, благодаря! d) w)
User's Signature

#25 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2005 - 10:20 PM

Цитат

24 кг е в момента, на 6 месеца и половина. Аз му слагам повече най-вероятно, защото той ,какъвто е лакомник, все пак не изяжда всичко. Но ми се искаше да разбера поне горе-долу колко трябва да се дава. Като ми се отдаде случай да пътувам до София, ще си купя някаква оригинална опаковка, поне да си имам на понятие колко трябва да му се дава. Пък и да сравня дали наистина купувам точно тази марка храна. Въпреки че може и да не съм права, т.е. хората да си продават оригиналната храна. d) w)

Там от където взимаш храната нямат ли брошурки? В тях има инфо, но тя Бени май ти е помогнала b)
А между другото моето коли тежи 23-25кг bl) l) Учудвам се l)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#26 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2005 - 03:05 PM

Ами той си е якичък и мускулест, но в никакъв случай не е дебел. И страшно енергичен.
А между другото, предишното ми куче беше КОЛИ, от Москва, но почина преди 2 години на 13 год. възраст. Страхотен красавец беше - трицветен, с дълга до земята козина, като воал. d) w)
User's Signature

#27 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2005 - 05:32 PM

Еми за теглото на лабрадорите несъм много наясно b)
А колито за мене винаги ще си остане един незаменим "другар" и винаги ще бъде до мен независимо колко други различни кучета имам около мене w)
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2005 - 07:58 PM

Да,КОЛИ-то ни беше истинско другарче. И винаги щом се сетя за него, ме обхващат едни много лоши чувства кам ветлекаря, който го отписа, като разбра, че е на 13 год. Това вече съм го писала във форума, но тоя човек така го мразя. Сложи му някакъв антибиотик само, отказа система и то, горкото, 4 дена само ни следеше с очи и не можеше да помръдне, а ние бяхме като изключили. После /след дъжд качулка!/колко пъти се чудихме защо не сме потърсили друг лекар. Кучето беше здраво, а тогава го хвана нещо с повръщане и разстройство и .....така си отиде ,милото. Винаги ще чувствам вина за това, че не потърсихме друг да го лекува. Поне да опита. Все си мисля, че щеше да живее още. w) d) w)
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2005 - 11:14 PM

Наистина съжалявам за кучето ти.
Ние също имахме подобен инцидент, но за щастие се усетихме на време...
Но да не пишем за това в тази тема. Все пак сега имаш лабрадорче, което също ще обичаш и вече обичаш. b)
Тъжни са тези истории и ме е яд, защото знам и други случаи точно с колита...пак тръгнах по другата тема r)
Как е сега кученцето?
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2005 - 09:11 PM

Кученцето е някакъв извор на енергия и бесенлък - в непрекъснато движение е и както прави бели и тича насам-натам, изведнъж го гледаш,че е заспал. Като едно здраво дете е. Добре се храни, добре беснее и добри белички прави. Доста е различен от коли-то. То беше едно такова аристократично, нищо не вземаше от земята, заобикаляше локвите и изобщо без да сме го учили особено, някак-си правеше нещата, както на нас ни се искаше. Искам да кажа, че с него беше много спокойно. Докато с лабрадорчето все сме под пара. Само като те види, че стоиш или седиш, веднага мъкне играчки и няма отказване - трябва да се играе.Тогава е в стихията си. Ако пък му откажеш, такава въздишка излиза от него и с такова неудоволствие ляга на земята и те гледа с едни детски обидени очи, че пишман ставаш, дето не си се съгласил. Ами, с него ми е леко на душата, защото предишното страшно ми липсваше - не ме свърташе в апартамента, толкова празен ми се струваше. Хайде, отплеснах се! Ама то за тия душички до безкрайност може да се пише. w) w) w)
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2005 - 09:23 PM

Разбира се b) Мисля, че няма лошо да се отплесваме. Нали за това е форум l)
А иначе съм се убедила, че с едно бебе куценце може да си прекараш незабравимо. Да не говорим, че лабрадорите са си семейни кучета напоследък и аз лично тях и голдъните си ги представям като перфектни кучета за семейство в което има деца независимо от възрастта. В същото време способни да спортуват и да се занимават. Попринцип всяко едно куче може да бъде научено да се държи нежно към деца, но според мене на тези две породи им е вродено b)
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2005 - 09:37 PM

Да, вкъщи имаме и бебе на два месеца и половина - много е внимателен с него. Знае, че не трябва да влиза в стаята му и, дори при отворена врата, не го прави. А когато са в една стая с бебето / сега, като е топло го разнасяме из стаите/, много леко го подушва, почти от разстояние и това е целия му интерес. Разбира се, не ги оставяме сами, защото знае ли човек, но сме спокойни като цяло. Хубаво е с малко дете и с малко кученце. w) d)
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2005 - 10:52 PM

Като чета и ми се иска по-скоро да си взема малкото бебе куче в къщи и да си го гледам b) . Завиждам ти.
Незнам как ще бъде, но си представям живота с малко бебе лабрадор като много много игри и много много чистене. Това последното не е най-голямата ми мечта, ама се искат и жертви, пък си мисля, че целта оправдава средствата в случая:)
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#34 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 07:49 AM

За многото игри си права, и за многото чистене също. Но съм забелязала, че колкото и да трябва да чистя след кучето, това не ме нерви. w) Но когато трябва да обирам след големи хора......................... a)
User's Signature

#35 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 08:01 AM

Иначе, животът с лабрадорче си е едно щастие, хармония, спокойствие. Имам предвид собственото си душевно състояние. Вярно е, че само от 4 месеца сме заедно /взехме го на почти 2 месеца/, но успя да се хареса на всички вкъщи. Интересно е, че виждаш скъсания от него тапет, и не се ядосваш, а си даваш сметка колко нищожно нещо е това - хващаш се и го залепваш.Е, разбира се, "карам се". Всъщност кучетата дават много повече на нас. Затова и му приемаме белите без проблеми и сътресения. Само любимите му кабели ни бяха наистина проблем, щото ги има в изобилие у нас, но слава богу, опазихме ги. Наслагахме разни декоративни решетки - изобщо изпокрихме ги.Та, емоции ще си имаш, но съм сигурна, че 99% от тях ще са приятни. w) d) w)
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 09:03 AM

Оу, от това най-много ме е страх като си взимам кученце-кабелите. За щастие досега само едно куче ядеше кабели, но мене пак си ме е страх. Те все пак незнаят че там тече ток n)
Но за приятните емоции.... r)
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 09:56 AM

Ако имате някакви полезни идеи как да укрия кабелите - моля, цялата съм в слух!
У нас всичко е в кабели - имам два компютъра и около тях един тон техника - телевизори, уредби и други глупости и контактите не стигат и ползвам разклонители. В резултат всички кабели се мотат и разпростират, кабела за интернета също. Единият компютър е на маса, но другия си е на компютърно бюро и мястото за компютъра е ниско до земятя. Дали 6те е проблем? Четох, че кабелите трябва да се напръскат с някакъв горичив препарат - продава ли се такъв в магазините и помага ли? Едни колеги на майка ми преди време са загубили малкото си кученце (кокерче), защото прегризало кабела на хладилника и мен много ме е страх от това. Всъщност това ми е най-големия страх.
User's Signature

#38 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 10:00 AM

Да питам, Eni, ти ходиш ли на лабрадорските сбирки в събота и неделя. Аз в един от дните ще отида да се запозная с таткото на кученцето и стопанина му:) и ако ходиш ще се радвам да се запознаем:).
User's Signature

#39 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 10:14 AM

На тези сбирки само Лабрадори ли идват r)

#40 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2005 - 01:44 PM

Ама на никой ли ли не му прави впечатление, че в този форум е сгрешено името на породата bl) . Правоимащите моля сменете ЛАБЛАДОР с ЛАБРАДОР! Иначе ще трябва да прекръстим и едноименния географски обект на ЛАБЛАДОР. А защо не БЛАБЛАДОР b) l) b)
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

• (70 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4