Лабрадор ретривър
Публикувано: 01 March 2007 - 04:06 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 11:01 PM
Моля, намаляйте размера на снимките си до 640х480.
мод
Прикачени файлове
-
post_29_1172782888.jpg (55.17K)
Брой сваляния: 138
Публикувано: 02 March 2007 - 09:22 AM
Публикувано: 02 March 2007 - 10:00 AM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 02 March 2007 - 01:46 PM
Цитат
мод
r) Здравей. И моето първо кученце беше кокер. Ама въпреки, че преживях и бебешкия му период, като си взех след толкова години лабрадорката бях голяма паника. Все си мислех, че нещо много важно ще пропусна, разпитвах за всякакви глупости, както и много често срещания въпрос, на който сега с умиление се засмивам "Кучето ми хълца - нормално ли е?" l)
Да ти е честито бебенцето. Много щастие да ти донесе, да водите весел и приключенски живот заедно. Казвам ти го като сериозен специалист по любовта към собственото кученце b) Малкият ти е сладур от всякъде. Сега какво те чака като за начало? Парцала, парцала и пак парцала l) w) l)
Публикувано: 02 March 2007 - 01:53 PM
Цитат
мод
Да ви е жив и здрав Горди w) .Много да ви радва.И бъдете сигурни че ще имате много хубави моменти с него!! BEER BEER super best
Публикувано: 02 March 2007 - 04:52 PM
Благодаря на всички,много сте мили!Да,голяма паника съм засега,все се чудя дали нещо не е наред.Да,хълцука много Горди,но явно това е нормално :)Но май най-големият проблем ще е ръбането и оставането сам.Има 3 дни в седмицата,които са ми много натоварени и тои се побърква сам.През останалото време съм с него,но ето днес беше умрял от скука и започнал да яде шкафцхетата в коридора и ме е страх да не попадне нещо в коремчето му.Иначе нямаме проблеми,парцала си е строен и чака :)Но Горди добре се справя,има вестник в коридора и си го използва.Е,невинаги го улучва,а и когато е за смяна,не пишка върху него.Но засега съм доволна.С нетърпение чакам 3-тата ваксина,за да започна да го извеждам след това.Макар че сигурно ще става по-трудно навън.Много хубав форум и наистина ще питам много и може би глупави въпроси.За което се извинявам и благодаря :)Хубав ден ви желая и до скоро :)
Публикувано: 02 March 2007 - 04:54 PM
Цитат
Благодаря на всички,много сте мили!Да,голяма паника съм засега,все се чудя дали нещо не е наред.Да,хълцука много Горди,но явно това е нормално :)Но май най-големият проблем ще е ръбането и оставането сам.Има 3 дни в седмицата,които са ми много натоварени и тои се побърква сам.През останалото време съм с него,но ето днес беше умрял от скука и започнал да яде шкафцхетата в коридора и ме е страх да не попадне нещо в коремчето му.Иначе нямаме проблеми,парцала си е строен и чака :)Но Горди добре се справя,има вестник в коридора и си го използва.Е,невинаги го улучва,а и когато е за смяна,не пишка върху него.Но засега съм доволна.С нетърпение чакам 3-тата ваксина,за да започна да го извеждам след това.Макар че сигурно ще става по-трудно навън.Много хубав форум и наистина ще питам много и може би глупави въпроси.За което се извинявам и благодаря :)Хубав ден ви желая и до скоро :)
ще се радваме да ти помогнем с каквото и както можем b)
Публикувано: 02 March 2007 - 07:58 PM
Публикувано: 02 March 2007 - 08:21 PM
Хранене
тук
и тук
тук също
за гранулите
консервирана храна
за човешката храна и сладкото
храни и цени
С какво храните кучето си?
Още за гранулите
Пак за храненето
Коя е най-хубавата храна за кучето?
Май те затрупах с линкове, но има много мнения, прочети, ориентирай се, а решението за храненето на твоето куче ти си го вземаш.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 02 March 2007 - 08:26 PM
Ето ти линкове към статии за храненето
Хранене
Хранене1
Тук също става въпрос за това полезна ли е сухата храна
Чак сега видях, че Ени се е намесила вещо и те е засипала с линкове за храненето! bravoS Приятно четене.
Публикувано: 03 March 2007 - 02:54 PM
Благодаря за инфо-то.Засега ще му давам Пурина Жуниор 3 пъти на ден по 100-150 гр,имам около 3кг.М/у храненията му давам ябълка,морков и краставичка,много ги харесва.Но е голям гладник.Вашите така ли бяха?Сега баба е в къщи,за да го погледа,а аз ще поизляза за малко :)Хубав ден и до скоро!!
Публикувано: 03 March 2007 - 03:01 PM
Гранулираната храна е най-добра в условията които живеем , ако можеш да си позволиш лукса да дадеш 300-350 лв месечно за месо и др. добавки към храната която трябва да приготвяш , моля чети bl)
Важно е да купуваш храна от високите класове като Royal Canin и Proplan , добавки не са необходими , освен в случайте когато са във вид на награда b) (кренвирши)
Поздрави
П.С. Важно е и да запомниш , че при храненето на кучето с гранулирана храна е необходим достъп (постоянен) до вода за пиене!
Публикувано: 03 March 2007 - 10:59 PM
Ето моите хулигани
Кой ще хване пръв топката, всички готови за излитане! b)

Мацката се ядосва по невинното козле!

А някои се люлеят!

Тединка хубавец!

И пак с козльо.

Къщата на пачи крак и нейните обитатели!

Само за снимка!