Лабрадор ретривър
Публикувано: 16 May 2007 - 05:31 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 16 May 2007 - 09:23 PM
Прикачени файлове
-
aspen_4months.jpg (136.61K)
Брой сваляния: 90

Animals are just like us, only different shapes, thats all;
Theyre here to color the world, just like we have different flowers.
Supreme master Ching Hai
Публикувано: 16 May 2007 - 09:28 PM
Прикачени файлове
-
aspen_home_4m.jpg (76.97K)
Брой сваляния: 96

Supreme master Ching Hai
Публикувано: 16 May 2007 - 09:34 PM
Прикачени файлове
-
aspen_asleep_4m.jpg (27.63K)
Брой сваляния: 93

Supreme master Ching Hai
Публикувано: 16 May 2007 - 09:43 PM
мила, бонго направо е чудесен, на фото сесия в студио ли ходихте?
нашата половинка се прибира от катманду по-рано super best и ще се опитаме да дойдем.
експортното ни педигри ще е готово след почти 2 месеца oleeee ,а и асеновград малко ни е
далече, но ако половинката пак хукне по планините oleeee (което е по-вероятно) аз и децата
като нищо може да дойдем поне да се видим и запознаем victoryVVV ако не за участие.
нали сме олимпийци bgflag.
Прикачени файлове
-
post_29_1179344602.jpg (40.69K)
Брой сваляния: 80

Supreme master Ching Hai
Публикувано: 16 May 2007 - 09:52 PM
Цитат
мила, бонго направо е чудесен, на фото сесия в студио ли ходихте?
нашата половинка се прибира от катманду по-рано super best и ще се опитаме да дойдем.
експортното ни педигри ще е готово след почти 2 месеца oleeee ,а и асеновград малко ни е
далече, но ако половинката пак хукне по планините oleeee (което е по-вероятно) аз и децата
като нищо може да дойдем поне да се видим и запознаем victoryVVV ако не за участие.
нали сме олимпийци bgflag.
Голяма скица е тоя Аспен l) Представям си го какъв е дивак! dribble Ако дойдете - О, повярвай ми няма да искате да си ходите l) то поляни, то язовири, то събратя (кучешки), то ядене, то пиене в количества, то приятели, пък весела компания, кучешки игри, забавления, приказки до зори, смях, веселба drink BEER Идвайте, хич не му мисли cheers
Публикувано: 17 May 2007 - 12:58 PM
всичко казано от теб, звучи като да е направо задължително идването иначе ще изпуснем купона bravoS
ще се постарая да дойда, много искам, ама все изкачат причини и поводи да си променям плановете и
затова не смея да се обещая със сигурност, че без да искам ще излъжа.
ама за купон, било то и кучешки super best винаги сме готови.
дано времето е хубаво и дано не изкочат ангажименти.
живи и здрави до тогава d)

Supreme master Ching Hai
Публикувано: 02 June 2007 - 06:25 PM
Виждам,че отдавна не е писано в тази тема и реших да се включа с 2 снимчици на Гордън от днес.Беше страхотно времето и дивяхме на плажа d) Псжелавам на всички кучета и техните стопани да се забавляват много през уеекенд-a b)
Прикачени файлове
-
P60213731.jpg (331.52K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 02 June 2007 - 06:26 PM
Прикачени файлове
-
P60213691.jpg (0байта)
Брой сваляния: 100
Публикувано: 02 June 2007 - 06:30 PM
Прикачени файлове
-
P60213691.jpg (137.98K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 03 June 2007 - 07:18 AM
Публикувано: 04 June 2007 - 02:39 PM
Цитат
Здравей!
Горди си расте,но става все по-шантав bl) Сега сме на вълна хапане на който му попадне,слава богу,мен не ме хапе.Може би защото само аз го бия през муцуната и той знае какво ще му се слуцхи.Абсолютна хала е,навън не спира да търчи,после как има енергия и в къщи да го прави,не знам d) Засега не прави много бели,като чета другите лабрадори какво правят и изтръпвам Но сигурно и на мен ще ми се случи Ама е весело,де.В тези жеги всеки ден го водя до морето,но глупито го е страх от водата,много странно.Но да се надяваме,че ще се престраши От нас това е,по-нататък пак сще пускам снимки и информация.Чао!
Публикувано: 04 June 2007 - 03:26 PM
Публикувано: 04 June 2007 - 03:54 PM
Тед пример, миличния, както си ходеше по пясъка, потъна в топла изворна вода и взема че му хареса. Излезе и после видя от Дарк, че се къпе в морето и той влезе измежду страшните вълни.
Танго пък в нашето езеро тука, градското. Разхождаме се и аз вързах Тед, защото знам, че ще полети към водата, ама Танго си ходеше около нас. И по едно време както се разправям с другите кучкари, чувам едно силно "ПЛЬОСССССС"! l) Мангото вътре скочил самичак, ухилен до ушите мята с крачета и киха от водата! w) Така се уплаших, щях да скачам да го вадя l)
Бонго още не ще да плува! Покрай кучета не иска, цопва се, ама не влиза навътре, само ходи да си върши работите във водата! Сигурно защото като се изака и после му се измива гъзенцето l) Аз предполагам, че той ще влезе след хора.
Тъй, че пробвай да влезеш ти, само не му хвърляй разни неща, ако не си готова да ги апортираш ти. Моите муцуни големите едва тази година, като завършихме обучението по апорта ми носят всичко което метна във водата. Иначе там си остават играчките! ouu
И се радвай, докато не е надушил какъв е кеф във водата! После като видиш вода ще крещиш като мене и ще щракат карабини по нашийниците, щото са като торпеда! d)
Публикувано: 04 June 2007 - 10:15 PM
Прикачени файлове
-
P60413831.jpg (152.3K)
Брой сваляния: 160
Публикувано: 12 June 2007 - 05:22 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 14 June 2007 - 01:01 PM
Това наистина си е голям успех и още не можем да се нарадваме. Още повече, че Дюк беше само на 6 мес. и 10 дни в Puppy Class, който е 6 - 9 мес. и снай-малък от всички 25 пъпита, записани в каталога!
Ето повече информация в страничката ни, ъпдейтвана днес:
http://duke-trendmakers.hit.bg/
victoryVVV