Лабрадор ретривър
Публикувано: 11 July 2005 - 02:16 PM
Наистина върхът! Това ми напомня за Швейк - как обясняваше, че котката е излапала канарчето, просто защото той й го занесъл да се запознаят отблизо l)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 11 July 2005 - 07:51 PM
Това наистина е уникално - птичар и птица, макар че Бруно лабрадора на наши приятели също живее с папагал - кралско жако и също са намерили начин да се разбират. Абе лабрадора е уникално същество! Нокс, аз също имам 2 лабрадора в къщи, но са мъжки и женска пясъчни. Твоите момчета са страхотни!!! САМО ШОКОЛАДЧЕ ВИ ЛИБСВА r)
Публикувано: 12 July 2005 - 11:07 AM
Хахахахха,абе хора ,вие си нямате представа какъв нонстоп екшън е в къщи е в къщи.
В момента и двете кучета се скубят адски ,а от папагалите се ръсят кожички и похове и като прелитат от стая в стая разпръскват косми и перушина на всички посоки .От сутринта се превръщам в чистачка bl) ............и след всичко което прочетохте мислите ли ,че искам още едно куче????Все пак толкова ги обичам w) ,че сигурно няма да издържа и ще дойде момент когато ще имам и шоколадче .
Пък и ръцете ми са само 2............
В момента и двете кучета се скубят адски ,а от папагалите се ръсят кожички и похове и като прелитат от стая в стая разпръскват косми и перушина на всички посоки .От сутринта се превръщам в чистачка bl) ............и след всичко което прочетохте мислите ли ,че искам още едно куче????Все пак толкова ги обичам w) ,че сигурно няма да издържа и ще дойде момент когато ще имам и шоколадче .
Пък и ръцете ми са само 2............
Публикувано: 12 July 2005 - 11:19 AM
да но сигурно е весело, и в нас е така - 3 кучета и огромна костенурка вместо папагал! l) и си прав за 2те ръце, защото всяко си иска своето!!! не можеш НИКОЕ да пренебрегнеш... r) w)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 13 July 2005 - 09:59 AM
Бъди, лабрадор и Клинтън ! r) d)
Прикачени файлове
-
DOGKLINTON.jpg (25.41K)
Брой сваляния: 108