Лабрадор ретривър
Публикувано: 22 July 2005 - 05:51 PM
Я вижте една много яка снимка от световното в Аржентина l)

много готина поза l) много ме изкефи

много готина поза l) много ме изкефи
Публикувано: 22 July 2005 - 07:36 PM
Цитат
На ку4ето или на 4овека? bl) w) d)
Ина4е на 4овека е убийствена n) l)
Ина4е на 4овека е убийствена n) l)
На човека l) как е захапал повода само r) но и това го има е аз го бях виждала само при йоркитата но ето ,че го има и при други породи d)
Публикувано: 11 August 2005 - 10:39 PM
Ами бяхме наистина на почивка, пък си признавам, че ме домързя да търся там компютър. Мисля, че и Рекс ще си я спомня дълго - не апартамент, а къща с двор и куче. Каква игра и тичане падаха. А колко белииииииииии!!!!!! Но вече сме тук. Надявам се и другите да се приберат и постепенно темата да живне. w) d) w)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 19 August 2005 - 08:32 AM
Здрасти Инче:). Как е по света. У нас - вече разхождаме Грита от една седмица (в събота става една седмица). Тя от нищо не се плаши (освен от големи камиони и тролеи) и е много забавна. Играят си с едно друго бебе лабрадор от квартала двамата и става голямо боричкане и хапане. От големи кучета малко се страхува, ама се надявам да й мине. Иначе хората ги обожава (даже повече от кучета). Само се гали и върти опашкаи дупе:). Айде връщай се, че да ги запознаем с Лексис:), нали са връстници:).

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 19 August 2005 - 08:43 PM
Здравейте на всички. Птдавна не бях писала, защото имах малко проблеми с форума, но Дог ми помогна, за което му благодаря! r)
Новината е следната: Имам си вече куче - Тед (Теди) - пясъчен, игрив, весел, жизнерадостен и много много обичан! Той е от децата на Лео и Лара (Пловдив). Днес се прибрахме с него и все едно е живял тук с години! Не му пука от нищо, само ходи неориентирано, варти дупето и опашката, друса ушите като бяга към мен и вечно езика му навън от умора - ама то няма спиране!!! Тука 2-3 играчки ги направи на дар-перушан! Бяга, скача, играе. Само се моля да ми е жив и здрав, другото ще го оправим някак. r)
а тук - http://www.bgphoto.n...0&AlbumId=19944 - може да видите негови снимки. Е, вече и доказателство за бяса имаме! b)
Новината е следната: Имам си вече куче - Тед (Теди) - пясъчен, игрив, весел, жизнерадостен и много много обичан! Той е от децата на Лео и Лара (Пловдив). Днес се прибрахме с него и все едно е живял тук с години! Не му пука от нищо, само ходи неориентирано, варти дупето и опашката, друса ушите като бяга към мен и вечно езика му навън от умора - ама то няма спиране!!! Тука 2-3 играчки ги направи на дар-перушан! Бяга, скача, играе. Само се моля да ми е жив и здрав, другото ще го оправим някак. r)
а тук - http://www.bgphoto.n...0&AlbumId=19944 - може да видите негови снимки. Е, вече и доказателство за бяса имаме! b)
Публикувано: 20 August 2005 - 02:23 AM
Поздрави на всички любители на лабрадори!Искрено се радвам за Мила и неиния нов домашен любимец,който е страхотен сладур.Аз съм собственичка на мъжки,жълт лабрадор,който е на 1,3год.Преди малко повече от година след много търсене и желание се сдобих с моя красавец.Никога не бях имала куче преди това и за мен емоцията и преживяванията с малкия питомник бяха съвсем чужди и да си призная никога не съм предполагала,че ще се привържа така силно към куче.Днес съм пристрастена към него.Нямах намерение да пиша във форума,но след като прочетох какво се е случило със Зила просто се ужасих,разплаках се-как е възможно да има такива чудовища?Мила,от сърце ти желая Тед да бъде многа здрав,а с такава стопанка съм сигурна,че ще бъде щастлив и обичан лабрадор.Аз лично съм очарована от тази порода,сигурна съм,че и ти ще си.Ежедневните бебешки пакости много скоро се превръщат забава,всеки ден се прибираш и се питаш-днес какво ли ще бъде?А когато започнете да излизате и ако имаш възможността да го разхождаш с други кучета ще видиш,че твоя питомник е най-любопитният,най-дивият и неуморимият.Повярвай ми емоцията е неописуема.Имам следния съвет към теб-каквото и да те притеснява,каквито и въпроси да имаш обръщай се към Мартин или Иглика,те са страшно отзивчиви,разбира се много компетентни и най-важното техните съвети са безпогрешни.Да си призная без тяхната помощ нямаше да се справя с възпитанието на моето диваче l) .Тук е и мястото да им благодаря за разкошния им син(Чандра) и за всеотдайността и съдействието,което са ми оказвали.