Лабрадор ретривър
Публикувано: 09 September 2005 - 11:27 AM
Do skoro otglejdah kote - myjko, siamsko, pretenciozno, pakostlivo. Tvurdo sym reshen sledvashtia mi "sykvartirant" da e kuche. Porodata e izbrana ostava mi polyt. Myj ili jena, Adam ili Eva, vechnata dilema.
Moite syjdenia sa slednite, kydeto byrkam molia popraviaite:
+ za jenskite - jiveia v apartament. Te sa po malki po razmer (makar che za labradorite razlikata v rysta e malka) i po-krotki. Po-lesno se privyrzvat i sa po-izpylnitelni.
- kato se razgoni idva problema. Realno poglednato 2 koshmarni meseca (koshmarni li sa naistina?) za 1 godina. Prez drugoto vreme si e.. jena ;)
+ za myjkite - hmmmm.. Pie bira?! Aa ne kyrvi i ne capa (dosta vajen faktor spored men).
- mai sa dosta. Po-palav, po-inat, postoianno se opitva da nalaga voliata si, opitva da dominira.
Maika mi e otglejdala kuche (az biah mnogo malyk) myjki boxer. Taka che si zaiaviavam che dopir s otglejdane na kuche ne sym imal. Na iasno sym s tyrpenieto, vnimanieto.
No vse pak - s koe se jivee po-lesno?
Pozdravi
Публикувано: 09 September 2005 - 11:59 AM

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 09 September 2005 - 12:23 PM
Аз лично имам женско Лабрадорче от два месеца. Първо куче ми е и това ми препоръчаха. Но както се сещаш тя е малка и нямам опит с разгонването. надявам се да не е чак кошмар;).

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 09 September 2005 - 04:50 PM
Аз имам голдън ретривър- женска и в момента е разгонена-->само ръмжи малко повече от обикновенното и на разходка уличните кучета проявяват голям интерес към нея.
Иначе поведението е много добро-изобщо не лае нощем нито хапе...
Някой хора казват че мъжко куче се лае с мъжко,а женско с женско.За женските Изобщо не е вярно освен в периода на разгонване.Лабрадорите и голдъните са добри душици така че е трудно на женското животно да се опази от нападатели(виж,за мъжкото незнам.... r) )
Това ми е първо куче и незнам как се държат мъжките но от женския пол голдъни съм доволна! d)
А при разгонване се слага бебешки памперс--->удобно е и изобщо не цапа животинката.
Това е по отношение женско куче. b)
Публикувано: 09 September 2005 - 05:55 PM

Публикувано: 20 September 2005 - 09:22 PM

Публикувано: 12 October 2005 - 06:37 PM
Цитат
Бива ги и още как! В един руски сайт преди два дни един човек писа, че двата му служебни полицейски лабрадора били изключителни и 5-годишната дама имала 53 успешни случая зад гърба си (цитирам по памет). Помолих да разкаже, за да преведа и пусна на форумите, но днес нямах време да гледам, а още по-малко да превеждам. Ако напише нещо, ще предведа и разкажа.

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 28 October 2005 - 05:40 AM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 28 October 2005 - 10:03 AM
Искам да попитам кой имаше шоколадов лаб от Варна! Ако може жената да ми прати ЛС или да ми кажете коя е!!! r) Мерси предварително b)
Публикувано: 28 October 2005 - 11:27 AM
Кучетата са прекрастни от този развърник! Моето също е от там и много се гордея с това! b) Ето го.