Цитат
Състезание по теглене
Многобои/дърпане на въже от две кучета,скок на височина,и състезание за бързина и издръgливост с велосипед,висене на въже/
ИПО,ШУТЦХУНД,и всички други дисциплини.
Аз съм зад вас.
Това е.
За отговорността- никой клуб не отговаря за действията на всички кучета от дадена порода.Дължи това само за действията на членовете си.И то ако се реши.Ако даден член наруши Устава, може просто да се изключи от клуба.
Да не би ако например шнауцер ухапе дете от клуба им да носят отговорност за това?Или пък клуба да е виновен, ако собственици на нещо като шнауцер например ги карат да се бият помежду си Има Закон и полиция и прокуратура и последните трябва да работят за спазването му.
Гражданските организации могат да бъдат само коректив.В демократичните държави са и основа на обществените процеси.
Само който не се страхува от мечки да ходи в гората b)
bagira, има всякакви хора.Не може да се угоди на всички.И не е необходимо.Като ни потърсят за инцидент- ми ще им кажем горното !И обясним какво трябва и какво не може.Защото сега няма кой да го направи...

Вход

Горе
Цитиране +
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]