Американски питбул териер
Публикувано: 12 March 2006 - 10:18 AM
Цитат
Ето например куче от линия Gotti
bagira,сигурна съм ,че това ти е любимо ,познавам вече вкуса ти.. b)
Малка поправка- за гейм кучетта - казваш ,че Iliev ги нарича ADBA- всъщност тази организация е приела стандарт за АПБТ и екстериорно кучетата изглеждат така ,а не че са гейм .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 12 March 2006 - 11:37 AM
Цитат
Цитат
Ето например куче от линия Gotti
bagira,сигурна съм ,че това ти е любимо ,познавам вече вкуса ти.. b)
Малка поправка- за гейм кучетта - казваш ,че Iliev ги нарича ABDA- всъщност тази организация е приела стандарт за АПБТ и екстериорно кучетата изглеждат така ,а не че са гейм .
Да, поправката е уместна,но за по-лесно така си ги разделям.
Между другото, не съм много сигурна,но АДБА питовете посещават ли киноложки изложби?Мисля, че не.От тези кучета съм виждала шампиони в различни спортове, но за екстериор незная. r)
Битката ще е е много тежка.За съжаление ние не сме 1вите и последните,които я започват, а за резултат май все още неможем да говорим.Но ще е добре поне закони и правила да има.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 12 March 2006 - 12:51 PM
NO PROBLEM, DEAR FRIEND cheers
Прикачени файлове
-
bscap021.jpg (20.22K)
Брой сваляния: 188

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 12 March 2006 - 11:31 PM
Цитат
Agalina,кой сайт? дай линк, че те такива Real pit bulls станаха много-сайтове,кенъли........Иначе сега се сещам само за realpitbulls.net, тва е кенъл в Тексас с едни от любимите ми кучета.
Брей!Откъде пък го надуши b)
Прикачени файлове
-
xPonyLongJump.jpg (74.35K)
Брой сваляния: 181

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 March 2006 - 12:01 AM
До сега не бях виждала такъв тип препятствия bl)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 14 March 2006 - 09:18 PM
Ей,бандата,защо не пишете d)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

Вход

Горе
Цитиране +