Американски питбул териер
Публикувано: 08 March 2006 - 12:30 PM
Ами тогава нека задействаме нещата необходими за създаването на клуб victoryVVV

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 08 March 2006 - 01:58 PM
Цитат
но носим все пак някаква отговорност защото позволяваме да има такива лоши неща
primerno ako sluchaino popadna na rolka nqma vlast, nqma zakon, nqma organizaciq na koqto da se obadq, za da predotvrati po-natatuchnoto zbivane na kuchetata, prosto moga da podmina i dotam. Drugiq nachin e samorazprava bash , koito edva li e nai-pravilniq
Публикувано: 08 March 2006 - 05:50 PM
Цитат
Честит празник на всички страхотни дами във форума ;) w) drink
Благодаря! r)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 08 March 2006 - 09:56 PM
Честит 8ми март!!!
Агалина, ти си по-навътре в нещата, с вас съм!!!!!
Агалина, ти си по-навътре в нещата, с вас съм!!!!!
Прикачени файлове
-
bscap028.jpg (21.95K)
Брой сваляния: 181

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 08 March 2006 - 10:50 PM
b)
Прикачени файлове
-
Grantsaycheese.jpg (33.03K)
Брой сваляния: 194

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 March 2006 - 10:56 AM
Вижте какво намерих

ouu ouu ouu

ouu ouu ouu

Публикувано: 09 March 2006 - 08:32 PM
И тая е много Фън dribble
Прикачени файлове
-
bscap017.jpg (14.47K)
Брой сваляния: 183

Публикувано: 09 March 2006 - 08:45 PM
worthy
Прикачени файлове
-
bscap001.jpg (17.39K)
Брой сваляния: 188

Публикувано: 09 March 2006 - 11:03 PM
Имам нужда от малка помощ r) Знам че не трябва да ви питам за такива неща ,но се надявам че отново ще откликнете на молбата ми(тя е малко глупава).В историята на питбулите изложена в първите постове ,не ми станаха ясни много неща,а имам да пиша домашна"Как е селектирана породата?От каде идва името и?И защо е била селектирана?За какво се използва породата в днешни дни?" .На някой от въпросите намерих доста обстойни статии ,но все пак ще се радвам ако ми помогнете,например защо Питбул Териер r) .
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.

Вход

Горе
Цитиране +