Американски питбул териер
Публикувано: 05 March 2006 - 07:49 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 05 March 2006 - 07:57 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 05 March 2006 - 08:00 PM
Който не иска или не може да поеме товара- добре.Ето какво се получава- обичаме ги безумно, но....Помислете все пак- кучетата ,мутрите , боевете, залозите ,полицията, закона ,обществото....
И Malkia-кой клуб в Бг отговаря за каквото и да е пред хората ?Знам ,че за АПБТ е по- сложно, но може би се намират и железни хора..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 March 2006 - 08:11 PM

Публикувано: 05 March 2006 - 08:13 PM
Цитат
Цитат
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?
Това е нормално първо разгонване.Пази я от всякакви мъжки.Питай вета си .
А малкото нормални хора не могат ли да работят за доброто на породата заедно?
могат...стига да искат...могат, могат , могат аз вярвям..и съм готов да участвам
Зайче, кучката ти е разгинена при мен първото разгонвнаен трая 3 седмици сега паке..преболедува и е разгонена!
Не знам дали е само така при стаффа и пита..но като се рзболее и не яде повече от ден...защото се налага веднага се усеща...изсъхва и слабеенето се отразява...личи видимо
Публикувано: 05 March 2006 - 08:19 PM
Цитат
Ако теоретично се основе- ще има Устав ,приет от всички и там ще пише за това - цели ,задачи ,методи за постигането им. За отговорността- има Закон и той е над другите.

Публикувано: 05 March 2006 - 08:36 PM
Цитат
Цитат
Ако теоретично се основе- ще има Устав ,приет от всички и там ще пише за това - цели ,задачи ,методи за постигането им. За отговорността- има Закон и той е над другите.
1super
Публикувано: 05 March 2006 - 08:53 PM
Цитат
Знам.

Публикувано: 05 March 2006 - 09:21 PM
Цитат
Последно..значи да се прави или не?
Мисълта ми беше друга за теста..всъшност самия теств е поставен тук...
Публикувано: 05 March 2006 - 09:37 PM
Цитат
Никога не съм си мислил, че е просто. Аз самия не знам дали имам време /работя всеки ден/ и нужните средства...но се говори за мащаб, на да сме три човека. Трима човека едно куче не спасихме..но нямахме роганизация..айде няма да ти говоря че ме хваща яд..много лесно се паля на такива теми.
Поздрави!!!
Публикувано: 05 March 2006 - 10:19 PM
Не съм на различно мнение от твйото..искам да ги събудя малко..ако ги има , щото с 5 човека не си е работа
Уважения и поздрави, Малък!
Публикувано: 06 March 2006 - 01:33 PM
Цитат
п.п. И да не забравяме какво е предназначението на въпросните породи. Едните са селектирани да проявявват агресивност към хора, другите към себеподобни! Питът не е КУЧЕ, което ще нападне човек! Такива са НОК, Дого, Доберман и прочие.. Питът не! Ако се случи значе кучето не струва. Не е пит това. 1super
Тука не е баш така.В смисъл много хора незнаят с какво се захващат.
А статистиката ви я публикувах в 1вите страници. r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

Вход

Горе
Цитиране +