Американски питбул териер
Публикувано: 11 March 2006 - 08:23 PM
Цитат
Цитат
Малко ще ви откъсна от актуалното, но да ви питам.
Едно приятелче имало е питове два. Човека не е вътре в нещаъа, но спшодели че единия бил от линия ред бой.
Има литакава линия..айде Малък, Багира, Агалина..
Ако има може ли една снимка.Поздрави.
Едно приятелче имало е питове два. Човека не е вътре в нещаъа, но спшодели че единия бил от линия ред бой.
Има литакава линия..айде Малък, Багира, Агалина..
Ако има може ли една снимка.Поздрави.
Има ред бой линия.Една от най известните е.Само че малко ме съмнява твоя човек да има такова куче.Може и да има де не споря че няма.Какво да ти кажа за тая линия кучетата с хубав организъм доста гейм има в тях хапане куца стил някой имат други нямат.Често тази линия я кръстостват с друга и резултатите наистина са добри.Например ред бой/джоко е най срещаното.Снимки вмомента не мога да ти покажа защото дисковете не са в мен но ей сега като се разрових ето ти едно куче линия Ред Бой.Обикновено цвета им е светло кафяв но това не е признак че е ред бой де :) просто типичното е кафявото като цвят но може и черно да е и всякакво.
После ще пусна по известните линии.
поздрави
Абе последно време всички ред ноус питове у нас илзезнаха от линия Ред Бой bl) .Тва е като в щатите с линиите Готи и Рейзорс Едж.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 11 March 2006 - 08:26 PM
Малкия тези линии, доколкото ми е известно са на гейм кучета, нали?Или както им казва Илиев ADBA питове.
А иначе другите да кажем и да дадем примери,ако искате.
М/у другото можеш ли да кажеш по нещо за всяка линия и снимки на известни кучета от тази линия.
Предварително Благодаря. r)
А иначе другите да кажем и да дадем примери,ако искате.
М/у другото можеш ли да кажеш по нещо за всяка линия и снимки на известни кучета от тази линия.
Предварително Благодаря. r)

Публикувано: 12 March 2006 - 10:18 AM
Цитат
Ето например куче от линия Gotti
bagira,сигурна съм ,че това ти е любимо ,познавам вече вкуса ти.. b)
Малка поправка- за гейм кучетта - казваш ,че Iliev ги нарича ADBA- всъщност тази организация е приела стандарт за АПБТ и екстериорно кучетата изглеждат така ,а не че са гейм .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 12 March 2006 - 11:37 AM
Цитат
Цитат
Ето например куче от линия Gotti
bagira,сигурна съм ,че това ти е любимо ,познавам вече вкуса ти.. b)
Малка поправка- за гейм кучетта - казваш ,че Iliev ги нарича ABDA- всъщност тази организация е приела стандарт за АПБТ и екстериорно кучетата изглеждат така ,а не че са гейм .
Да, поправката е уместна,но за по-лесно така си ги разделям.
Между другото, не съм много сигурна,но АДБА питовете посещават ли киноложки изложби?Мисля, че не.От тези кучета съм виждала шампиони в различни спортове, но за екстериор незная. r)
Битката ще е е много тежка.За съжаление ние не сме 1вите и последните,които я започват, а за резултат май все още неможем да говорим.Но ще е добре поне закони и правила да има.

Публикувано: 12 March 2006 - 12:51 PM
NO PROBLEM, DEAR FRIEND cheers
Прикачени файлове
-
bscap021.jpg (20.22K)
Брой сваляния: 184

Публикувано: 12 March 2006 - 11:31 PM
Цитат
Agalina,кой сайт? дай линк, че те такива Real pit bulls станаха много-сайтове,кенъли........Иначе сега се сещам само за realpitbulls.net, тва е кенъл в Тексас с едни от любимите ми кучета.
Брей!Откъде пък го надуши b)
Прикачени файлове
-
xPonyLongJump.jpg (74.35K)
Брой сваляния: 177

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !