Американски питбул териер
Публикувано: 13 March 2006 - 12:01 AM
До сега не бях виждала такъв тип препятствия bl)

Публикувано: 14 March 2006 - 09:18 PM
Ей,бандата,защо не пишете d)

Публикувано: 17 March 2006 - 11:22 PM
Аз досега не съм видял развъдник за питове в които кучетата да се гледат добре,хранят се с качествени храни,имат качествени боксове.
Обикновено са вързани на синджир с една дървена колибка на минусови температури,хранят ги с помия,абе трагедия.
Бил съм в много развъдници за питове в Сърбия и навсякъде е едно и също.
Съгласни са да платят огромни суми за дадено куче ,но после го гледат много зле.
Обикновено са вързани на синджир с една дървена колибка на минусови температури,хранят ги с помия,абе трагедия.
Съгласни са да платят огромни суми за дадено куче ,но после го гледат много зле.
Публикувано: 18 March 2006 - 03:35 PM
Говоря за кучета не питове(10,с размери на хъски,НОК).Просто не искам да конкретизирам имена и породи в момента.И, ако видиш размеритв на къщите в щатите примерно ще ми повярваш как си гледат толкова кучета.
Не искам да споря, мисълта ми беше че хора всякакви и че не е задължително кучето да е в клетка.
Не искам да споря, мисълта ми беше че хора всякакви и че не е задължително кучето да е в клетка.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 18 March 2006 - 08:06 PM
Цитат
Аз досега не съм видял развъдник за питове в които кучетата да се гледат добре,хранят се с качествени храни,имат качествени боксове.
Аз съм виждала много редки изключения на писаното от Илиев.Които само подчертават правилото- повсеместно зле отглеждани питове!!!Малкия - ти си гледал добре кучетата си, но не отричай общото.
Да пращам ли снимки . a)
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 March 2006 - 09:07 PM
Питовете и стафовете трябва да живеят в затворени/зимни /боксове.
Първо заради студа,второ заради възможноста от нараняване.
Клифорд Ормсби още в началото на нашия век е имал подово отопление в своя развъдник/по това време бълхите и въшките са яли нашите дядовци и баби/.
Моите боксове са затворени с отопление което включвам само при минусови температури.
Бокса представлява една малка гарсониера с два помещения и температурата вътре е същата като в добре изолирана къща.
http://amstaf.hit.bg
Първо заради студа,второ заради възможноста от нараняване.
Клифорд Ормсби още в началото на нашия век е имал подово отопление в своя развъдник/по това време бълхите и въшките са яли нашите дядовци и баби/.
Моите боксове са затворени с отопление което включвам само при минусови температури.
Бокса представлява една малка гарсониера с два помещения и температурата вътре е същата като в добре изолирана къща.
http://amstaf.hit.bg
Публикувано: 18 March 2006 - 09:38 PM
Цитат
Илиев, това е супер.Но за съжаление е рядкост и ти свалям шапка за отношението грижите и любовта към тях.
Ти най-добре знаеш какви са повечето "Развъдници" и клетки(метър на метър)
Ти най-добре знаеш какви са повечето "Развъдници" и клетки(метър на метър)
Самите боксове не трябва да са прекалено голями защото трудно ще се затоплят.
Бокса служи само за спане на кучето,то трябва да има достатъчно време за разходка и игра.
Публикувано: 19 March 2006 - 01:16 PM
Именно, за тва говорехме.
Хора различни,с различни виждания.Няма лошо в това,само да не страдат животинките.
Хора различни,с различни виждания.Няма лошо в това,само да не страдат животинките.
Прикачени файлове
-
bscap032.jpg (20.09K)
Брой сваляния: 179

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!