Американски питбул териер
Публикувано: 19 March 2006 - 11:11 PM
d)
Прикачени файлове
-
DSC_0145.jpg (30.96K)
Брой сваляния: 244
Публикувано: 23 March 2006 - 08:02 PM
Според вас кой наморник е по-добър за пит този или този който пише че е за пит .Снимките са малко малки ама не намерих други s) .Този който уж е за питове днес го гледах и мисля че много ще притиска муцуната и няма да може да диша лесно кучето .
А аз май искам нещо такова ама в Стара Загора не открих.
А аз май искам нещо такова ама в Стара Загора не открих.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 24 March 2006 - 09:04 AM
На мен нито един от 3те вида не ми върши работа - поне за стафа.Пробвала съм и тези и други.А пък в зоофирмите като чуят за такова куче и препоръчнат един вид като конус ,плътно с плат или кожа около муцуната- нещо като инквизицията...Аз съм доволна от един вид кожен от отделни ленти около муцуната и една зад ушите и една по дължина на муцуната, която свързва лентата зад ушите и коша за муцуната.Леле, то стана едно обяснение..Мисля ,че го прави една варненска фирма.С този вид хем може да диша като леко си отваря устата, хем по трудно се изхлузва.
Обаче да не се заблуждаваме - хитрецът винаги знае как да го свали- моне моя хитрец, но добре че слушаше ...
Обаче да не се заблуждаваме - хитрецът винаги знае как да го свали- моне моя хитрец, но добре че слушаше ...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 March 2006 - 11:57 AM
Мисля че се сещам за какво говориш.На мен днес ми предложиха един който е доста глупавичък и не виждам смисал от него.Представлява лента плат минаваща през на4алото на муцуната и ленти през врата и главата и общо взето кучето може да си отваря устата (поне според мен,тъй като несме го пробвали r) ).Единственият който ми хареса е пластмасов l) ,но изглежда надежден.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 24 March 2006 - 01:11 PM
Цитат
Представлява лента плат минаваща през на4алото на муцуната и ленти през врата и главата и общо взето кучето може да си отваря устата

С такъв лицев повод по-лесно обръщаш главата на кучето в посоката, която си избрал. Не съм го пробвала.
Публикувано: 24 March 2006 - 01:20 PM
insult не е това b) .Нещото което гледах е наморник наистина.Лентата е по-дебела и обхваща по-голяма част от муцуната.Има ленте през стопа и завършва с кръг по врата.

Публикувано: 25 March 2006 - 12:46 PM
Тук сме и аз чакам още мнения за наморниците.Ако имате личен опит .Благодаря на agalina. cheers

Публикувано: 25 March 2006 - 03:39 PM
Дам....бях се зачела- знаете ли че :
От всички кучета в приюти за бездомни в Америка 40% са питоподобните.
От тези приюти 75 % убиват питовете без всякакви опити за задомяване и шанс.
Само в Лос Анжелис всеки ден в приютите се убиват 200 пит була.
От всеки 60 пита в приют само един си намира нов стопанин - 59 биват убити.
http://www.mprgroup....c/breeding.html
От всички кучета в приюти за бездомни в Америка 40% са питоподобните.
От тези приюти 75 % убиват питовете без всякакви опити за задомяване и шанс.
Само в Лос Анжелис всеки ден в приютите се убиват 200 пит була.
От всеки 60 пита в приют само един си намира нов стопанин - 59 биват убити.
http://www.mprgroup....c/breeding.html
Прикачени файлове
-
16602.jpg (43.26K)
Брой сваляния: 183

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 March 2006 - 06:49 PM
Жалко но факт (love)

Вход

Горе
Цитиране +