Американски питбул териер
Публикувано: 30 April 2005 - 01:14 AM
Така например наскоро се откаzаха да приберат едно куче по простата причина,че 6те стане беля и 6те го отнесе кучето s)
Публикувано: 30 April 2005 - 10:21 AM
аз не мога да си обясня защо няпрякъснато говориш за мин някакви неща, които сама неможеш дадокажеш, по простатат причина, че въобще не ме познаваш, както мен така и Оскар.
никога не съм се съмнявала в интелекта на НОК, но там мога да видя едни обучени кучета .а в градинката пред блока са само някакви подобия на Овчарки, които не си знаят и името дори.
защо непрекъснато говориш само за определени индивиди???това пок показва колко си компетентна по темата.
"Работата е там и в това,че раните от НОК са само 2 на брой максимум 4 пробивни и не особенно дълбоки...виждала ли си нахапано от Пит куче?"-е кво начи овчарките могат да си хапат спокойно кучата, щото не прават толко дълбоки рани като пит , така ли??а айде са ти ми кажи на колко овчарки(на ден, които се сбиват с кучета, защото са просто така пуснати) колко пита са???
определено познавам повече питове от тебе, за това съм толкова убедена в думите си, 99% от бойните кучета, които познавам(а те не са малко) не налитат на хора.ти позноваш 2 подобия на пит и си мислеш, че всички са така.
по повод дали мога да си удържа кучето-еми от както го имам само аз го извеждам, е ако искаш ми вервай не съм го изпускала нито 2 път, както и не ми се е налагало да го връзвам за дърво(а съм 47 кила).ако искаш като си дойдеш може да ми пишеш да си срещнем.ти си вземи , ако искеш цяла глутница овчарки(стига да те слушат), ще ги водиш пуснати а аз ще мина с Оскар.после можем да говорим за това къде ще го вържа, дали ще ти се извинявам , че съм го изпуснала и дали той ще им обърне някакво по-сериозно внимание.а също така аз си кълна в кучето си, че ако не му направиш нещо той никога няма да налети на човек, още по-малко на деца. n)
това , което правиш ти е много глупаво, разсъждаваш като дете(после аз съмбила тва и онова)ти гледаш твоите НОК и 2 УЖ пита.съдиш по тях за всички други представители на породата.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 30 April 2005 - 11:03 AM
Бойните породи са селектирани ,за да се бият с други кучета ,а не с хора.Така че породи като пит бул, бултериер, АСТ и много други не представляват опасност за човека ,а за другите кучета.Те се разбират добре с хората ,защото са доверчиви и общителни към тях.Много по-опасни за човека са например кавказка овчарка, руски черен териер ,ротвайлер ,средноазиатска овчарка ,шарпланинец ,доберман и дори белгийската и немската овчарка.Ето тези кучета са наистина опасни за хората и от тях трябва да се страхуваме.
Публикувано: 30 April 2005 - 11:19 AM

Напред и нагоре
Публикувано: 09 May 2005 - 06:42 PM
Цитат
Питбулите във Враца!
http://pitbulls-vr.tk
А това е форумът към сайта:
http://pibtulls.10.f...r.com/index.php
dog.bg кажи си мнението за сайта
Публикувано: 09 May 2005 - 07:43 PM
Човек, който нарича кучето "стока", не е кучкар. Независимо каква порода куче притежава.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 09 May 2005 - 08:31 PM
Цитат
Човек, който нарича кучето "стока", не е кучкар. Независимо каква порода куче притежава.
Защо така с този мързел - поправи се, стегни се малко... какви са тези издънки.Това е просто съвет - прави каквото си искаш.
В повечето случаи всичките тия работи намирисват на пари - не се изненадвай ,че пишело "стока".Те за това смятат кучетата - нещо с ,което може да спечелят пари.Изобщо не им пука, че кучето го боли ,че му е студено ,че има рана..."Най-важното са парите."Аз не се отнасям със разбиране към питмените, защото в повечето случай това са хора с комплекси...(ще продължа темата)
Публикувано: 09 May 2005 - 08:41 PM
С две деца на моя възраст да си взема и териер в къщи при мъжкия чау? като трябва да ставам в 6 сутринта за да осигуря пълноценна разходка поне час и половина на териера, и още толкова вечер? МОЛЯ?! По-добре ме гръмни от сега, стара съм за тези изпълнения. Чау си е идеална порода за мен. АСТ и питовете ги харесвам отдалеч и визуално, но да мъча такова куче , без да мога да му осигуря пълноценно движение - безотговорно ще е от моя страна.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 10 June 2005 - 04:54 PM
но съм го казвала много пъти, ще го кажа и сега-един истински Пит не налита на хора-не е куче убиец!!!!!!!!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 13 June 2005 - 01:50 PM