Американски питбул териер
Публикувано: 13 June 2005 - 08:10 PM
DO MALKIA
priatelu az ne sam na 18god i znam kakvo izkam.predi 5godini mi podariha kuchence,koeto se okaza pit bul kucheto jiveshe v vkshti vsichki si igraeha s nego.beshe agresivno kam drugi kucheta i se bieshe s tiah.no beshe goliama sladurana.no edna neshtasna prichina otstvah okolo mesech beshe obran apartamenta mi i kucheto beshe ubito,togava razbrah che sam sviknal s pristvieto na jivotno v domat mi ,i zatova se interesuvam kakvo da si vzema pak AST ili APBT i kakto sam napisal izkam APBT.ako znaesh ot kade moga da si vzema hubvo kuche shte se radvam da mi kajesh.blagodari ti predvaritelno.
priatelu az ne sam na 18god i znam kakvo izkam.predi 5godini mi podariha kuchence,koeto se okaza pit bul kucheto jiveshe v vkshti vsichki si igraeha s nego.beshe agresivno kam drugi kucheta i se bieshe s tiah.no beshe goliama sladurana.no edna neshtasna prichina otstvah okolo mesech beshe obran apartamenta mi i kucheto beshe ubito,togava razbrah che sam sviknal s pristvieto na jivotno v domat mi ,i zatova se interesuvam kakvo da si vzema pak AST ili APBT i kakto sam napisal izkam APBT.ako znaesh ot kade moga da si vzema hubvo kuche shte se radvam da mi kajesh.blagodari ti predvaritelno.
Публикувано: 06 July 2005 - 11:05 AM
mnogo sa6to se kefq na pit_bullite.pove4eto hora im vikat ,,ku4eta ubiici,, ,,ma6ini za ubivane,, ,,smeska mejdu krokodil i boxer,, ,,mutanti,, ,,4udovi6ta,, i taka natatak no az ne sam saglasna s tezi hora te prosto ne sa opozna li taka dobre tazi poroda.a nai_mnogo me drazni tova 4e kazvat 4e pit_pulla e tapo ku4e.nqma tapi jivotni,o6te po malko ku4eta,bili te porodisti ili bezdomni.tapotata e prisa6ta na 4oveka.poznavam hora koito sled nqkoi pakii v kliba pravqt vav toaletnata ili v mivkata tova,v koeto uprekvat ponqkoga pit-bulla.tezi hora sa svine!!!!!!

Ако искаш верен приятел вземи си куче!
Публикувано: 13 July 2005 - 07:44 PM
интересуваме кои лекар се занимажа с такива породи,късокосмести те породи имат проблеми с кожата,с какви храни да се храниат като бебета и след това,кога да се отрежат ушите и лекара дали е риазал преди това уши и колко,от кога да се дават калци и колко по колко време да се разхожда и колко да тича през првите месеци като почне да излиза.точно за тази порода ме интересува а не лекара да ми каже но наблюдението му да е за дакиел и кокиер .
Публикувано: 13 July 2005 - 09:25 PM
malkia, с тебе май винаги говорим за различни неща.аз по принцип не се занимавам с борби и се интересувам от тях толкова, доколкото да разбера за някои нови добри кучета или шампиони.но това, което казаваш за главата и като цяло за тялото е вярно за кучетата, които ще се използват за борби.има ги и в щатите-примерно Татонка Кенълс.
тези, които аз споменавам са другата страна-по-изложбените(ако мога така да ги нарека) питове.затова си падам повече по по-големите квадратни глави, копираните уши и т.н.харесвам тези питове, които често се бъркат за стаф. bl)
но съм абсолютно съгласна с това, което казваш.но това е другата гледна точка, нали??
тези, които аз споменавам са другата страна-по-изложбените(ако мога така да ги нарека) питове.затова си падам повече по по-големите квадратни глави, копираните уши и т.н.харесвам тези питове, които често се бъркат за стаф. bl)
но съм абсолютно съгласна с това, което казваш.но това е другата гледна точка, нали??

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 13 July 2005 - 10:26 PM
ма нямя зя какво да се извиняваш.това, което написа е интересно и малко хора го знаят.
и все пак не четем само ти и аз тази тема...
така, че колкото повече информация толкова по-добре.........!!!!!!!!1 b) d) d)
поздрави!!! r)
и все пак не четем само ти и аз тази тема...
така, че колкото повече информация толкова по-добре.........!!!!!!!!1 b) d) d)
поздрави!!! r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 13 July 2005 - 10:39 PM
Добре де, аз си мисля, че може да се допускат и непризнати породи от МФК на изложбите в България. Поне на една от последните изложби имаше Московски Дракон. Незнам как изглежда, но знам че не е прието от МФК. Кучето си се беше записало за изложбата и незнам-май участва.
Един пит с родословие...според мене може да се запише на изложба r)
Един пит с родословие...според мене може да се запише на изложба r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 14 July 2005 - 08:18 AM
Не подкрепям догфайтинга....изведнъж както висчки са против тази изродщина се оказва, че съвсем не е така. Догфайтинга е неуважение към кучето, варварство и т.н.
Кучето ми е агресивно и към малки икъм големи и към женски и мъжки....но не се кефя на това, много е лоша има само няколко приятели кучета, ще се стремя да подтисна агресията.
Кучето ми е агресивно и към малки икъм големи и към женски и мъжки....но не се кефя на това, много е лоша има само няколко приятели кучета, ще се стремя да подтисна агресията.