Американски питбул териер
Публикувано: 03 April 2006 - 01:26 PM
Suglasen sam sus si4ko koeto kaza.Osobeno s tova za razvujdaneto i.Sega imam vazmojnost da si zema skypo ky4e ot porodata pit bull i ako si4ko stane shte dam da go zapolodat ako imam vuzmojnost de.No purvo she namera podxodqsht partnior otgovarq6t na si4ki pravila za zabazvaneto na porodata i sled tova shte namera seriozni xora koito shte podurjat dobre ky4eto.
A do tova s namornicite sam napulno saglasen.Dori ky4eto mi da e nai dobroto v grada pak shte my sloja namornik zashtoto zakonite taka iziskvat.
Pozdravi na vsi4ki :)
A do tova s namornicite sam napulno saglasen.Dori ky4eto mi da e nai dobroto v grada pak shte my sloja namornik zashtoto zakonite taka iziskvat.
Pozdravi na vsi4ki :)
Публикувано: 03 April 2006 - 01:36 PM
Mersi :). As naistina mnogo obicham tazi poroda.No nai se drazna na xora koito zimat porodata za gazariq ili za zverski boeve.Vqrno e che bulldoga mnogo vreme e izpolzvam no xorata predi ne sa go praveli za pari a za chest i dostoinstvo.Naskoro chetox za boevete i se otvratix.
Pit bulla e seriozno ky4e i mnogo opasno to e kato orujie.Koeto ako popadne v loshi race moje da stane mnogo opasno tova e
agalina ti pit bulldog li imash ?
Pit bulla e seriozno ky4e i mnogo opasno to e kato orujie.Koeto ako popadne v loshi race moje da stane mnogo opasno tova e
agalina ti pit bulldog li imash ?
Публикувано: 03 April 2006 - 06:41 PM
Американски булдог
Прикачени файлове
-
DSC_0004.jpg (45.56K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 03 April 2006 - 08:54 PM
Цитат
Цитат
Специализирана литература за пит були имаш ли ?Смисал книги на Ричард Стратьн или Джон Колби че много си тьрса
Тия книги за който питаш много малко хора ги имат в БГ още повече че едва ли някой от тях би се навил да ти ги принтира.Книгата на Р.С може да я октриеш но за Колби трудна работа.Само да вметна че ако излезе наяве книгата на Колби смисъл просто се покаже така свободно доста хора който гледат стафф ще се позамислят за някой работи.Както и да е.Май е по добре да седят в сянка тия неща...
Радвам се, че пак си тук!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Вход

Горе
Цитиране +