Американски питбул териер
Публикувано: 09 May 2005 - 06:42 PM
Цитат
Това видяхте ли го?
Питбулите във Враца!
http://pitbulls-vr.tk
А това е форумът към сайта:
http://pibtulls.10.f...r.com/index.php
Питбулите във Враца!
http://pitbulls-vr.tk
А това е форумът към сайта:
http://pibtulls.10.f...r.com/index.php
dog.bg кажи си мнението за сайта
Публикувано: 09 May 2005 - 07:43 PM
Обичам питовете и АСТ. Бих се справила с такова куче, ако мързелът не ми пречеше. Отнасям се с разбиране към питмените и към бойните им изяви включително, но ме отблъсква думата "стока", която фигурира в сайта. Вижте раздел купува/продава, коментарът към него е "Ако си търсите или продавате кучета -> Форума е мястото да съобщите за стоката си !"
Човек, който нарича кучето "стока", не е кучкар. Независимо каква порода куче притежава.
Човек, който нарича кучето "стока", не е кучкар. Независимо каква порода куче притежава.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 09 May 2005 - 08:31 PM
Цитат
Обичам питовете и АСТ. Бих се справила с такова куче, ако мързелът не ми пречеше. Отнасям се с разбиране към питмените и към бойните им изяви включително, но ме отблъсква думата "стока", която фигурира в сайта. Вижте раздел купува/продава, коментарът към него е "Ако си търсите или продавате кучета -> Форума е мястото да съобщите за стоката си !"
Защо така с този мързел - поправи се, стегни се малко... какви са тези издънки.Това е просто съвет - прави каквото си искаш.
В повечето случаи всичките тия работи намирисват на пари - не се изненадвай ,че пишело "стока".Те за това смятат кучетата - нещо с ,което може да спечелят пари.Изобщо не им пука, че кучето го боли ,че му е студено ,че има рана..."Най-важното са парите."Аз не се отнасям със разбиране към питмените, защото в повечето случай това са хора с комплекси...(ще продължа темата)
Публикувано: 09 May 2005 - 08:41 PM
gogdelb
С две деца на моя възраст да си взема и териер в къщи при мъжкия чау? като трябва да ставам в 6 сутринта за да осигуря пълноценна разходка поне час и половина на териера, и още толкова вечер? МОЛЯ?! По-добре ме гръмни от сега, стара съм за тези изпълнения. Чау си е идеална порода за мен. АСТ и питовете ги харесвам отдалеч и визуално, но да мъча такова куче , без да мога да му осигуря пълноценно движение - безотговорно ще е от моя страна.
С две деца на моя възраст да си взема и териер в къщи при мъжкия чау? като трябва да ставам в 6 сутринта за да осигуря пълноценна разходка поне час и половина на териера, и още толкова вечер? МОЛЯ?! По-добре ме гръмни от сега, стара съм за тези изпълнения. Чау си е идеална порода за мен. АСТ и питовете ги харесвам отдалеч и визуално, но да мъча такова куче , без да мога да му осигуря пълноценно движение - безотговорно ще е от моя страна.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 10 June 2005 - 04:54 PM
съгласна съм с почти всичко, което казваш.наистина пит има качества, които други кучета не притежават.аз също бях на 100% анти дог-файтинг преди да си взема пит.но осъзнах, че това му е в сърцето.но всеки сам решава как и за какво ще гледа своя пит, дали да пази децата ти или да се използво за това , за което наистина е създаден.за жалост много хора са необразовани за тозе дог файтинг, незнаят правилата и пускат кучетата си само за пари.така се погубват животните.наистина без да имаш такова куче няма да можиш да разбереш на 100% за какво става въпрос тук. bl)
но съм го казвала много пъти, ще го кажа и сега-един истински Пит не налита на хора-не е куче убиец!!!!!!!!
но съм го казвала много пъти, ще го кажа и сега-един истински Пит не налита на хора-не е куче убиец!!!!!!!!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 13 June 2005 - 01:50 PM
zdraveite sled kato prochetoh foroma reshih che kucheto shte mi e putbul,ot kade moga da si vzema?
Публикувано: 13 June 2005 - 08:10 PM
DO MALKIA
priatelu az ne sam na 18god i znam kakvo izkam.predi 5godini mi podariha kuchence,koeto se okaza pit bul kucheto jiveshe v vkshti vsichki si igraeha s nego.beshe agresivno kam drugi kucheta i se bieshe s tiah.no beshe goliama sladurana.no edna neshtasna prichina otstvah okolo mesech beshe obran apartamenta mi i kucheto beshe ubito,togava razbrah che sam sviknal s pristvieto na jivotno v domat mi ,i zatova se interesuvam kakvo da si vzema pak AST ili APBT i kakto sam napisal izkam APBT.ako znaesh ot kade moga da si vzema hubvo kuche shte se radvam da mi kajesh.blagodari ti predvaritelno.
priatelu az ne sam na 18god i znam kakvo izkam.predi 5godini mi podariha kuchence,koeto se okaza pit bul kucheto jiveshe v vkshti vsichki si igraeha s nego.beshe agresivno kam drugi kucheta i se bieshe s tiah.no beshe goliama sladurana.no edna neshtasna prichina otstvah okolo mesech beshe obran apartamenta mi i kucheto beshe ubito,togava razbrah che sam sviknal s pristvieto na jivotno v domat mi ,i zatova se interesuvam kakvo da si vzema pak AST ili APBT i kakto sam napisal izkam APBT.ako znaesh ot kade moga da si vzema hubvo kuche shte se radvam da mi kajesh.blagodari ti predvaritelno.
Публикувано: 06 July 2005 - 11:05 AM
mnogo sa6to se kefq na pit_bullite.pove4eto hora im vikat ,,ku4eta ubiici,, ,,ma6ini za ubivane,, ,,smeska mejdu krokodil i boxer,, ,,mutanti,, ,,4udovi6ta,, i taka natatak no az ne sam saglasna s tezi hora te prosto ne sa opozna li taka dobre tazi poroda.a nai_mnogo me drazni tova 4e kazvat 4e pit_pulla e tapo ku4e.nqma tapi jivotni,o6te po malko ku4eta,bili te porodisti ili bezdomni.tapotata e prisa6ta na 4oveka.poznavam hora koito sled nqkoi pakii v kliba pravqt vav toaletnata ili v mivkata tova,v koeto uprekvat ponqkoga pit-bulla.tezi hora sa svine!!!!!!

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

Вход

Горе
Цитиране +