Американски питбул териер
Публикувано: 07 April 2006 - 01:45 PM
Цитат
Цитат
Заради това сърце кучето е над другите- това е дума и тук няма чужда миризма bravoS bravoS bravoS
Много трудно някой може да ми промени мнението за тази порода.Казвам мн трудно защото попринцип невъзможни неща няма и затова не казвам невъзможно.
поздрави 1super
Да- източното лицемерие.
w)източно- философската школа не може да ти набие в главата - че Индивидуализма е кофти ,Откровеността е слабост,а Западното куче е сбъркано изначално...Не и на теб...
Знаеш за какво говоря, приятел..... (love)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 April 2006 - 03:16 PM
Цитат
Да- източното лицемерие.
w)източно- философската школа не може да ти набие в главата - че Индивидуализма е кофти ,Откровеността е слабост,а Западното куче е сбъркано изначално...Не и на теб...
Изглежгда нямаш идея за какво говориш, тъй като изтока е много далеч от твоето душевно развитие.. Или по-скоро място. 1super
Публикувано: 07 April 2006 - 03:46 PM
agalina badi 100% sigyrna che as kycjhe boino nqma da naprava NIKOGA pak i sega toq 4ovek koito she mi dade knigata toi nqma boini pit bulli a prosto si e zel knigata da 4ete za istoriq.Garantiram ti.As nqma da si naprava boino ky4e shoto obi4am porodata .kakvo da ti obqsnqvam edvali me poznavash dobre :)
Sabiram sqkakva informaciq tova e (as nikoga ne sam iskal boino ky4e i sega mn dobre shte se zamisla ot koi da si zema ky4e. Pit bula mi nqma da ima i rolka )
POZDRavi
pc.sajelqvam che taka pisha shte oprava suobshtenieto :)
www.pitbulls-vr.hit.bg
agalina kolkoto do foroma tova e rityri4en vapros
q da te pitam kolko saita v BG poznavash v koito pishe kak se otglejda pit bull v domashno yslovie ne za boi b) l)
as sam sigyren su6to taka 4e i ti znaesh si4ki tupi saitove koito as znam za pit buli v bg
Sabiram sqkakva informaciq tova e (as nikoga ne sam iskal boino ky4e i sega mn dobre shte se zamisla ot koi da si zema ky4e. Pit bula mi nqma da ima i rolka )
POZDRavi
pc.sajelqvam che taka pisha shte oprava suobshtenieto :)
www.pitbulls-vr.hit.bg
agalina kolkoto do foroma tova e rityri4en vapros
q da te pitam kolko saita v BG poznavash v koito pishe kak se otglejda pit bull v domashno yslovie ne za boi b) l)
as sam sigyren su6to taka 4e i ti znaesh si4ki tupi saitove koito as znam za pit buli v bg
Публикувано: 07 April 2006 - 06:36 PM
Цитат
Цитат
Знам за това.Но то няма общо с думите ми.
с тия думи исках да ти кажа че познавам много добре тази порода че съм се зблъсквал че аджеба знам за какво иде реч.Че си имам собствено мнение което аз съм си създал без никой да ми втълпява че аз сам съм вървял по пътя на това мнение и така нататък......Мисля че сега ще ме разбереш.
Да знаеш как се радвам да прочета това!И слава Богу.

Публикувано: 07 April 2006 - 06:38 PM
Цитат
Цитат
Да- източното лицемерие.
Изглежгда нямаш идея за какво говориш, тъй като изтока е много далеч от твоето душевно развитие.. Или по-скоро място. 1super
Кристина?

Публикувано: 07 April 2006 - 08:00 PM
Това е доста груб наморник нали
r)

Публикувано: 07 April 2006 - 08:14 PM
Цитат
Не ми обръщайте внимание. Пролетна лудост. cl) n)
Извинявам се публично.
Извинявам се публично.
Owninng an amstaff
He is your friend,your partner,your defender, your dog.
You are his life, his love,his laeder.
He will be your,faithhul an true,to the last beat of his heart.
You owe it to him to be worthy of such devotion.
Това е за теб -извинена си ,Крис.

Публикувано: 07 April 2006 - 08:25 PM

Публикувано: 07 April 2006 - 09:02 PM
Темата е Питбул не Кане Карсо cl) .А и според мен не е най-силното(въпреки че е много отнпосително)