Американски питбул териер
Публикувано: 01 May 2006 - 06:46 PM
Цитат
Иначе казано - давай по същество - тук темата е за питовете. r)
Публикувано: 01 May 2006 - 07:31 PM
Цитат
питбула е умно ку4е казват ама собствениците им пове4ето са леики не мисли6 ли
Ако имаш някъкъв проблем и той е свързан по безумен начин с мен - пиши ми ЛС.
Не мога да проумея нахалството ти:
- за "адвокатстването" ми - един път съм писала в КК и то защото прочетох отвратителни думи там за Iliev,още повече, че бяха недобронамерено преиначени негови писания- Iliev е от Глутницата и ние го уважаваме- но дори и да
не беше той ,а друг - пак беше грозно и пак щях да опитам да кажа истината!
-"оти не вземеш да налееш акъл на съфеновете от дата..."- да пиша за Кучетата на живота ми навсъкъде, където някой простак ги препикае?
-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.
Извинявам се на всички.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 May 2006 - 07:46 PM
Цитат
Обаче не съм чула за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)
Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .

Публикувано: 01 May 2006 - 07:55 PM
Цитат
Цитат
Обаче не съм чула за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)
Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .
а не мислиш ли че идеалния човек за него си самата ти l)
аиде поздрави b)
Публикувано: 01 May 2006 - 08:08 PM
Ааа и да не забравя... братовчед ми го искаше също, но той е последния човек на когото бих дал куче... той наистина разбира от кучета, и спецялно от питове и питободобни, обаче борбите го влекат прекалено много....
Дано се намери някой свестен и отговорен човек да го вземе... (love)
Публикувано: 01 May 2006 - 09:14 PM
п.п.Не съм чела по- мило нещо от това ,което си писал - че ако обиждат мен обиждат и теб, наистина...

Публикувано: 01 May 2006 - 09:30 PM
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija
-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.
ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 01 May 2006 - 09:38 PM
Цитат
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija
ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi
petko, ай спри се вече., ако нямаш нещо по темата и ако се обиждаш на овчар-зле.
Ако имаш нещо по породата давай смело...ако ли не чЕти..
хлапетап-тинтири минтири..не ми се обясянва как по-големи бая от мен /аз отдавна не съм тиийн/ оня ден искаха да "Ми късат главта" заради куче...бе, не ми се говори сега тук...не виждам нищо смислено и образователно...ние сме временно..питободните ще ги има и след нас....
обичам ви всички
Публикувано: 01 May 2006 - 09:49 PM
Прикачени файлове
-
foto10.jpg (26.01K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 01 May 2006 - 10:21 PM
Прикачени файлове
-
johnnyandlouie.jpg (44.55K)
Брой сваляния: 52

Публикувано: 01 May 2006 - 10:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 May 2006 - 02:15 PM
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu
Писах за това- дано сте разбрали.Малкия- бях се затъжила за теб ,братко.

Публикувано: 02 May 2006 - 02:25 PM
Цитат
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu
агалина ние сме хора не забравяи...кучешките борби 1 време са били такива че хората са си сбивали кучетата за чест а сега е само заради парите.Аз сьм против борбите с кучета но тях винаги ще ги има както ги има и "разбирачите"които сьсипват породата ...
Мечтии...
Публикувано: 02 May 2006 - 02:32 PM
. dribble

Публикувано: 02 May 2006 - 02:36 PM
Цитат
. dribble
ми много си права а може и да изоставаме с модата b)
Според мене тука има фашизьм кьм кучетата ако е НОК случаиност ако е пит бул даваи да забраняваме бе несправедливост колкото щеш ае ХОРА 1super