Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1641 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2006 - 06:42 PM

Виж, просто това което пишеш не е за тук.направи си тема за това,което те вълнува и тва е.
Тука говориме за порода, не за някакви лични отношения,мнения и т.н.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1642 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2006 - 06:46 PM

Цитат

Какво не ви хареса бе хора кажете и ще ви се извиня ако сметна 4е е нужно?
petko, не мисля, че има проблем, но той може да се създаде ако продължавате тази дискусия за това кой какво казал. Помолих те да смегчиш тона не защото си казал нещо обидно на някого, а защото хората така възприемат написаното от теб.
Иначе казано - давай по същество - тук темата е за питовете. r)
User's Signature

Качена снимка

#1643 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 07:31 PM

Цитат

агалина беше голем адвокат във форума на кк оти не вземе6 да им налееш акъл на съфеновете от дата бг
питбула е умно ку4е казват ама собствениците им пове4ето са леики не мисли6 ли

Ако имаш някъкъв проблем и той е свързан по безумен начин с мен - пиши ми ЛС.
Не мога да проумея нахалството ти:
- за "адвокатстването" ми - един път съм писала в КК и то защото прочетох отвратителни думи там за Iliev,още повече, че бяха недобронамерено преиначени негови писания- Iliev е от Глутницата и ние го уважаваме- но дори и да
не беше той ,а друг - пак беше грозно и пак щях да опитам да кажа истината!
-"оти не вземеш да налееш акъл на съфеновете от дата..."- да пиша за Кучетата на живота ми навсъкъде, където някой простак ги препикае?
-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.
Извинявам се на всички.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1644 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 07:46 PM

Цитат

агалина, казвай!Рядко пиша, че нямам грам време.Разказвай за тоя пит.
Обаче не съм чула за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)

Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .
User's Signature

#1645 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 07:55 PM

Цитат

Цитат

агалина, казвай!Рядко пиша, че нямам грам време.Разказвай за тоя пит.
Обаче не съм чула  за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)

Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .

а не мислиш ли че идеалния човек за него си самата ти l)
аиде поздрави b)

#1646 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 08:08 PM

Охх, казал съм на страшно много да се търси СЕРИОЗЕН стопанин за кучето... имаше предложение от дете на 9 години искало куче, но очтиво му отказах и го посъветвах да се ориентира към друга порода... не знам дали сам сгрешил с това мое изказване, но... Агалина наистина ако го задържиш още малко и двамата ще се привържете един към друг... Правя всичко възможно, но за сега без резултат...

Ааа и да не забравя... братовчед ми го искаше също, но той е последния човек на когото бих дал куче... той наистина разбира от кучета, и спецялно от питове и питободобни, обаче борбите го влекат прекалено много....

Дано се намери някой свестен и отговорен човек да го вземе... (love)

#1647 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 09:14 PM

Apbt, не мога да го задържа.Напоследък през къщи минаха великолепни кучета - всяко едно от бих си оставила и щеше да е ми е близко- и Доги ,великолепния немски дог, намерен на улицата, който се оказа с чудесно родословие и стана красив, смел и величествен (беше скелет ,скапан, болен и бит) и Зита- моята любима приятелка ,синята пит, която знаете ,много величествена и хард кучка и сега този Зоро- който безумно иска да има своят човек ,живял на улицата и там бит и малтретиран, защото бил "гаден питбул" и затова сега е мнителен към хора ,но вече ме прегръща и се хили като му говорим...Просто сърцето ми е заето.От един приятел ,когото го няма - най- смелото същество на света ,най- обичащото ,най- чуствителното , Mоят Герой- и не мога ,не мога да дам на другиго любовтта, която заслужава...Още ми е рано.Може би някога и ако.... мога ...ще приема друго куче -не знам...Казвам това, за да съм честна с вас .

п.п.Не съм чела по- мило нещо от това ,което си писал - че ако обиждат мен обиждат и теб, наистина...
User's Signature

#1648 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:28 PM

аб е стига де n)

#1649 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:30 PM

niamam kirilica
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija

-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.

ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1650 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 09:34 PM

Престани да досаждаш.Имаме си друг разговор.Ако толкова ти е важно- имам ЛС-
User's Signature

#1651 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:38 PM

Цитат

niamam kirilica
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija

ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi

petko, ай спри се вече., ако нямаш нещо по темата и ако се обиждаш на овчар-зле.
Ако имаш нещо по породата давай смело...ако ли не чЕти..
хлапетап-тинтири минтири..не ми се обясянва как по-големи бая от мен /аз отдавна не съм тиийн/ оня ден искаха да "Ми късат главта" заради куче...бе, не ми се говори сега тук...не виждам нищо смислено и образователно...ние сме временно..питободните ще ги има и след нас....
обичам ви всички

#1652 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:49 PM

поздрав

Прикачени файлове

• Прикачен файл  foto10.jpg (26.01K)
    Брой сваляния: 50

#1653 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 10:21 PM

Поздрав

Прикачени файлове

User's Signature

#1654 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 May 2006 - 10:29 PM

;) My Webpage
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1655 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 12:03 PM

наистина от Sorry again снимките са прекрасни

#1656 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:15 PM

Да ви кажа- чета темите и ... oleeee oleeee oleeee - някакви хора писали колко било важно да се докаже кучето сборвайки се със себеподобно, за да проличало колко било борбено и как това значело ,че ще може да даде отпор на - ох , извинете - мечки и вълци ouu ouu ouu .Направо можеш да се гътнеш от кинология и или животновъдия.За тия е - добре и нормално ,от борбите между кучета се прави градацията- мечки, вълци и може би ... динозаври.
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu
Писах за това- дано сте разбрали.Малкия- бях се затъжила за теб ,братко.
User's Signature

#1657 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:25 PM

Цитат

Да ви кажа- чета темите и ... oleeee oleeee oleeee - някакви хора писали колко било важно да се докаже кучето сборвайки се със себеподобно, за да проличало колко било борбено и как това значело ,че ще може да даде отпор на - ох , извинете - мечки и вълци ouu ouu ouu .Направо можеш да се гътнеш от кинология и или животновъдия.За тия е - добре и нормално ,от борбите между кучета се прави градацията- мечки, вълци и може би ... динозаври.
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu

агалина ние сме хора не забравяи...кучешките борби 1 време са били такива че хората са си сбивали кучетата за чест а сега е само заради парите.Аз сьм против борбите с кучета но тях винаги ще ги има както ги има и "разбирачите"които сьсипват породата ...
Мечтии...

#1658 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:32 PM

Идеята ми беше за тези с овчарлъка и тестовете им.И, че пишат как било нормално и традиционно това ,а пък за питовете- мамката на тъпите кучета и стопаните им лeйки.Значи, ако питове се бият това е извращение и прости собственици( с което съм 100% съгласна) ,но ако се бият овчарки е тестване!И модераторите търпят това и администрацията се ослушва.Да живее тестването- традиция и съвременност!
. dribble
User's Signature

#1659 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:36 PM

Цитат

Идеята ми беше за тези с овчарлъка и тестовете им.И, че пишат как било нормално и традиционно това  ,а пък за питовете- мамката на тъпите кучета и стопаните им лeйки.Значи, ако питове се бият е извращение ( с което съм 100% съгласна) ,но ако се бият овчарки е тестване!И модераторите търпят това и администрацията се ослушва.Да живее тестването- традиция и съвременност!
. dribble

ми много си права а може и да изоставаме с модата b)
Според мене тука има фашизьм кьм кучетата ако е НОК случаиност ако е пит бул даваи да забраняваме бе несправедливост колкото щеш ае ХОРА 1super

#1660 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:41 PM

Не е за Нок, братко- e за българските овчарки ,каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И ,Iliev, беше прав...
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема