Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1681 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 May 2006 - 03:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

agalina milo ne s roga i ne tuka 6toto 6e izleze 4e sum ti ocapal temata po4wa6 da mi lazi6 po nervite vse me pra6ta6 da ti pi6a na ls a ti ........iz foruma uvajavam go i u4astnicite v ne go za towa te molia da si iztrie6 toia golemia post ili da go premesti6
molia

приятельо
какво да ти кажа въпроса не опира до нас защото ние сме наясно.Поне мога да говоря от името на хората който са в този форум.Няма какво на нас да ни обесняваш на нас ни е пределно ясно какво се иска и какво трябва да се направи.Въпроса е че понякога срещу вятъра много трудно се върви а повярвай ми тук вятъра е много силен.Аз не мога да тръгна по улицата и да обеснявам на всеки един зомбиран педал че питбула е еди какво си куче при условие че по вестници и телевизори ругаят това куче при условие че като се чуе питбул се опира до неговата слава като звяр?Така че братко на нас ни е пределно ясно само че както ти казах срещу вятъра трудно се върви.
поздрави

обичам да си наоколо и за мен е чест, malkia.

за мен също!До 10ти съм тук от там нататък малко трудно ще се комуникира тъй като няма да съм в БГ.Важно е желание да има другото е лесно!
поздрави
worthy
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1682 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 May 2006 - 03:24 PM

Да! Поздрави! worthy
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1683 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:24 PM

Винаги съм се придържал към тезата че кучето е такова, каквото го иска стопанина, еле па пит или стафа...щото на мопс няма да е такъв..или не толкова изразено..
Та така моето куче е агресивно към себеподобни от същия пол, това съм го казвал и друг път..само, че аз знам едно тази агресия над нея аз имам контрол..не знам докога и докъде но засега е така....Вярвам , че кучето ми няма да се промени..и вярвам, че винаги ше има контрол над агресията..след второто разгонване..не дава да я доближават..в другия случай си играе с мъжките и ги къса на спринт..но пак се отплеснах - темата е не за кучета ми, а за пита..Поздрави!

#1684 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:26 PM

За спринта- ясно е че са спринтьори на къси! 1super
User's Signature

#1685 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:31 PM

Цитат

Винаги съм се придържал към тезата че кучето е такова, каквото го иска стопанина, еле па пит или стафа...щото на мопс няма да е такъв..или не толкова изразено..
Та така моето куче е агресивно към себеподобни от същия пол, това съм го казвал и друг път..само, че аз знам едно тази агресия над нея аз имам контрол..не знам докога и докъде но засега е така....Вярвам , че кучето ми няма да се промени..и вярвам, че винаги ше има контрол над агресията..след второто разгонване..не дава да я доближават..в другия случай си играе с мъжките и ги къса на спринт..но пак се отплеснах - темата е не за кучета ми, а за пита..Поздрави!

Когато кучето е разгонено нормално е да се държи по странно.Женска му работа.И при жените е така бе брато направо ужас ама какво да ги правиш като ти влезнат под кожата щем нещем ще ги търпим.Пусти му и жени. l)
Ами ето може да е агресивно и въпреки това ти упражняваш контрол над кучето това е важно.Макар че мога да ти кажа че ако си бил по строг с него като малко сега това можело е и да го няма.Просто не трябва да се отпуска края на тия кучета това е.
поздрави

п.с ще ги къса на спринт не ам ще пита и за още.Доста бързи кучета са а всъщото време са и много издръжливи не веднъж съм казвал че знам и е факт че има в тренировките на тия кучета маршрути с по 50-60км бягане.
bl)
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1686 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:37 PM

уф- добре че се появи- донесе ми спокойствие- тия дни ми трябваше.Знаеш че те обичам.Както и другите- също те обичат.Поздрави и до скоро.
Ей- не ни забравяй приятелю.
User's Signature

#1687 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:39 PM

след разгонаеането се промени вече не е...
и така верно да не ни забравиш тука ..

#1688 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:41 PM

с тоиа тип нервна система маи си за ниакоиа по спокоина порода много се палиш и хи4 не ти минава отказваш да мислиш и разсъждаваш, боините породи са опасни имено в ръцете на хора със слаба психика и де4урлига имам 4увството 4е ако говрехме о4и в о4и 6е ми го пуснеш твоито
да ти кажа ли сега аз кво мислиа относно развитието на породата у нас ми триабва всиако ку4е да е паспортизирано да минеш психо тест и да докажеш,4е можеш да го контролираш и не само за пита за боините породи въобще ,а и да си над 18 за да може да го лежиш то маи ниакде из европа го правиат това ,пък нали и ние на там сме тръгнали
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1689 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:42 PM

Разкарай се.
Може ли някой да ме оттърве от този странен човек. s)
User's Signature

#1690 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:43 PM

това за кой се отнасяше, petko?

#1691 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:51 PM

Цитат

Разкарай се.

kakvo ne si li suglasna s evropeiskite iziskwania li
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1692 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:51 PM

Цитат

Разкарай се.

dog.bg b)

#1693 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:52 PM

oo oo oo
User's Signature

#1694 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:53 PM

абе петко аиде спри се уе човеко на ЛС ти нарочно го правиш деа СПРИ СЕ

#1695 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:56 PM

Отклoняваме се от темата - нека говорим по същество..ето аз не съм запознат с европейските изисквания..с оглед на евентуалното ни приемане в ЕС..ако някой може да каже какво са изикванията..за мен ще е полезно да науча!

#1696 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 04:02 PM

така е бе хора един си разкарва питбула не му е боен минава покраи една бани4карница местното помиар4е си пази упорито територията и ги лае яко пък то едно муни4ко и хорат наоколо се пукнаха от смиах собственика се озъби (питбула само изпъна каишката),кво се хилите бе еи ся ше видите, пусна го нататъка ниама да ви разправиам смиатам знаете резултата
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?
User's Signature

#1697 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 04:04 PM

1 от зоконите е че се кастрирва кучето ако неискаш да го кастрираш.Ако искаш поколения плащаш

#1698 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 04:05 PM

Цитат

1 от зоконите е че се кастрирва кучето ако неискаш да го кастрираш.Ако искаш поколения плащаш

Така..в Англия..добарат стара англия няма ртакова нещо...няма такова нещо и в Чехия..
Германците са мнго точно като качество.,.но за мсетак на това не са умни!

#1699 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 06:46 PM

Цитат

така е бе хора един си разкарва питбула не му е боен минава покраи една бани4карница местното помиар4е си пази упорито територията и ги лае яко пък то едно муни4ко и хорат наоколо се пукнаха от смиах собственика се озъби (питбула само изпъна каишката),кво се хилите бе еи ся ше видите, пусна го нататъка ниама да ви разправиам смиатам знаете резултата
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?

А - започна подмазването- знаеш добре мнението на всички нас за тези простотии.Писано е 1100000 пъти и е още толкова "дежа вю"... b) ouu
User's Signature

#1700 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 08:07 PM

агалина на никои не се подмазвам на теб пък....куха леика е еи тва , за това пи6ат медиите и не е на4ина да ги съди6(както беше предложил твоиа кумир) за да спасиш породата ,нито пък да афишираш каде ли не хуманизма си ти не си лицето на породата,не става да кажеш вижте аз гледам стаф и ви казвам 4е тои не е такъв и освен това мразя борбите

дим без огън ниама ако пи6ат ниакаде да знае6 4е има поне нещо виарно в ниакои друг форум сигурно си още по напориста за свободата на словото ама когато не ти изнасиа смениаш мнението
наскоро в кърджали един питбул влезе ву4илище помни6 ли(писаха го по вестници) нищо ло6о не е направил според мен ,но кажи ми каква куха леика оставиа подбно ку4е да се разкарва свободно ,примери,примери от мен сигурен сум пове4е си ги слушала
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни