Американски питбул териер
Публикувано: 02 May 2006 - 03:41 PM
да ти кажа ли сега аз кво мислиа относно развитието на породата у нас ми триабва всиако ку4е да е паспортизирано да минеш психо тест и да докажеш,4е можеш да го контролираш и не само за пита за боините породи въобще ,а и да си над 18 за да може да го лежиш то маи ниакде из европа го правиат това ,пък нали и ние на там сме тръгнали

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 02 May 2006 - 03:51 PM
Цитат
Може ли някой да ме оттърве от този странен човек. s)
kakvo ne si li suglasna s evropeiskite iziskwania li

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 02 May 2006 - 04:02 PM
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?

Публикувано: 02 May 2006 - 04:05 PM
Цитат
Така..в Англия..добарат стара англия няма ртакова нещо...няма такова нещо и в Чехия..
Германците са мнго точно като качество.,.но за мсетак на това не са умни!
Публикувано: 02 May 2006 - 06:46 PM
Цитат
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?
А - започна подмазването- знаеш добре мнението на всички нас за тези простотии.Писано е 1100000 пъти и е още толкова "дежа вю"... b) ouu

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 May 2006 - 08:07 PM
дим без огън ниама ако пи6ат ниакаде да знае6 4е има поне нещо виарно в ниакои друг форум сигурно си още по напориста за свободата на словото ама когато не ти изнасиа смениаш мнението
наскоро в кърджали един питбул влезе ву4илище помни6 ли(писаха го по вестници) нищо ло6о не е направил според мен ,но кажи ми каква куха леика оставиа подбно ку4е да се разкарва свободно ,примери,примери от мен сигурен сум пове4е си ги слушала

Публикувано: 02 May 2006 - 08:17 PM
Цитат
Цитат
Така..в Англия..добарат стара англия няма ртакова нещо...няма такова нещо и в Чехия..
Германците са мнго точно като качество.,.но за мсетак на това не са умни!
Soryy mitaksi така четох де...мисла че от саита на БТВ и ми го каза 1 човек на които искарвам кучето му в момента
Публикувано: 02 May 2006 - 09:52 PM
Публикувано: 02 May 2006 - 09:54 PM
Цитат
куха леика е еи тва
ПП.И моля, много моля, не е нужно да пишете като коректори от в-к Култура. Но поне пишете така, че да се разбира какво искате да кажете!?
Публикувано: 04 May 2006 - 08:49 PM
Цитат
Пуснала при нас - в забранителните за Великобритания- има такива там.Sorry again!

Публикувано: 04 May 2006 - 08:52 PM
Цитат
дим без огън ниама ако пи6ат ниакаде да знае6 4е има поне нещо виарно в ниакои друг форум сигурно си още по напориста за свободата на словото ама когато не ти изнасиа смениаш мнението
наскоро в кърджали един питбул влезе ву4илище помни6 ли(писаха го по вестници) нищо ло6о не е направил според мен ,но кажи ми каква куха леика оставиа подбно ку4е да се разкарва свободно ,примери,примери от мен сигурен сум пове4е си ги слушала
Моля те за пореден път- остави ме на мира.Не желая да ти отговарям на втръсналите въпроси - за тези неща сме писали вного пъти- ако искаш нещо- пиши ми.

Публикувано: 04 May 2006 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Пуснала при нас - в забранителните за Великобритания- има такива там.Sorry again!
в смисъл?

Вход

Горе
Цитиране +