Американски питбул териер
Публикувано: 05 May 2006 - 07:03 AM
Здравейте! Изчетох цялата тема (започнах към 23часа) и много се запалих по породата. Оказа се, че всичко, което съм чувала за тези кучета са глупости. Вече се убедих, че искам такова куче(ако agalina ми гласува доверие може и да имам). Ако ли не - поне ще разсея митовете между познатите ми. Получи се малко офтопик, обаче се чувствам длъжна да ви благодаря за инфото, макар,че не е предназначено за мен лично.
БЛАГОДАРЯ ВИ super best
БЛАГОДАРЯ ВИ super best

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 05 May 2006 - 07:39 AM
здравейте,нов съм във форума не съм чел всичко,извинявам се за което
без да искам да парадирам с това живея във Великобритания и 60% от кучетата,които виждам са пит подобни било стафове и т.н.,за забрани тук не се говори,да не говорим,че отивайки на работа онази вечер попаднах на бой м/у питове,така че тия филмчета дето ги гледате по animal planet са ала бала.Сигурно ще сам 1 от многото дето ще каже-не хулете и забранявайте породи,ами се огледайте за хората около вас,гнилоча е в нас не в животинките.И спрете да се дърлите по междуси,просто нищо градивно не се получава
без да искам да парадирам с това живея във Великобритания и 60% от кучетата,които виждам са пит подобни било стафове и т.н.,за забрани тук не се говори,да не говорим,че отивайки на работа онази вечер попаднах на бой м/у питове,така че тия филмчета дето ги гледате по animal planet са ала бала.Сигурно ще сам 1 от многото дето ще каже-не хулете и забранявайте породи,ами се огледайте за хората около вас,гнилоча е в нас не в животинките.И спрете да се дърлите по междуси,просто нищо градивно не се получава
Публикувано: 05 May 2006 - 08:35 AM
hi,
аз имах впредвид,кухите лейки или какво там беше,пък и като цяло доста теми във форума са се превърнали в поле за изява на комплексирани интриганти, които мислят,че целият свят около тях се върти.Относно кучетата, ми всъщност доста наистина питоподобни/тип bull/виждам и това естествено ме радва,въпреки че точно такова съм нямал,абе няма кастрати,няма наморници,няма сърдити майки и лелки всичко си е ок.Било в парка,било на улицата,а това,че станах неволен свидетел на битка м/у питове кофти ама го има навсякаде празни тикви бол.Ако мога с нещо да съм ви полезен тук в Лондон нп
аз имах впредвид,кухите лейки или какво там беше,пък и като цяло доста теми във форума са се превърнали в поле за изява на комплексирани интриганти, които мислят,че целият свят около тях се върти.Относно кучетата, ми всъщност доста наистина питоподобни/тип bull/виждам и това естествено ме радва,въпреки че точно такова съм нямал,абе няма кастрати,няма наморници,няма сърдити майки и лелки всичко си е ок.Било в парка,било на улицата,а това,че станах неволен свидетел на битка м/у питове кофти ама го има навсякаде празни тикви бол.Ако мога с нещо да съм ви полезен тук в Лондон нп
Публикувано: 05 May 2006 - 10:39 AM
Цитат
mitaksi не си ме разбрал добре исках да кажа че ако влезем в европеиския сьюз евентуално ще има токива закони до колкото сьм чел
поздрави
поздрави
Може дяа има може и да няма...не се знае нищо, мисълта ми беше, че и в други страни членки няма забрана!
Поздрави!
Публикувано: 05 May 2006 - 05:18 PM
В Англия от 1991 за забранени за развъждане и внос - АПБТ ,фила, тоса и има ограничения за отглеждането на АСТ, БТ ,СБТ.Вижте "Акт за опасните кучета" на правителството.
Тук някой каза ,че не бил виждал кастрати по улиците - а как познаваш дали са или не кастрирани ;)
Тук някой каза ,че не бил виждал кастрати по улиците - а как познаваш дали са или не кастрирани ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 May 2006 - 08:56 PM
Някакав тапак си е опуснал кучето на центара на плевен (Пит бул) и то е нападнало 1 коли точно пред общината а оня е избягал е как да не ги плюят тия кучета от толкова тапаци баси твd вчера е станало мноо се ядосах (кучето е било маи боино от информацията която имам ) ПИСНАМИ ОТ РАЗБИРАЧИ we деа!

Вход

Горе
Цитиране +