Американски питбул териер
Публикувано: 05 May 2006 - 08:35 AM
hi,
аз имах впредвид,кухите лейки или какво там беше,пък и като цяло доста теми във форума са се превърнали в поле за изява на комплексирани интриганти, които мислят,че целият свят около тях се върти.Относно кучетата, ми всъщност доста наистина питоподобни/тип bull/виждам и това естествено ме радва,въпреки че точно такова съм нямал,абе няма кастрати,няма наморници,няма сърдити майки и лелки всичко си е ок.Било в парка,било на улицата,а това,че станах неволен свидетел на битка м/у питове кофти ама го има навсякаде празни тикви бол.Ако мога с нещо да съм ви полезен тук в Лондон нп
аз имах впредвид,кухите лейки или какво там беше,пък и като цяло доста теми във форума са се превърнали в поле за изява на комплексирани интриганти, които мислят,че целият свят около тях се върти.Относно кучетата, ми всъщност доста наистина питоподобни/тип bull/виждам и това естествено ме радва,въпреки че точно такова съм нямал,абе няма кастрати,няма наморници,няма сърдити майки и лелки всичко си е ок.Било в парка,било на улицата,а това,че станах неволен свидетел на битка м/у питове кофти ама го има навсякаде празни тикви бол.Ако мога с нещо да съм ви полезен тук в Лондон нп
Публикувано: 05 May 2006 - 10:39 AM
Цитат
mitaksi не си ме разбрал добре исках да кажа че ако влезем в европеиския сьюз евентуално ще има токива закони до колкото сьм чел
поздрави
поздрави
Може дяа има може и да няма...не се знае нищо, мисълта ми беше, че и в други страни членки няма забрана!
Поздрави!
Публикувано: 05 May 2006 - 05:18 PM
В Англия от 1991 за забранени за развъждане и внос - АПБТ ,фила, тоса и има ограничения за отглеждането на АСТ, БТ ,СБТ.Вижте "Акт за опасните кучета" на правителството.
Тук някой каза ,че не бил виждал кастрати по улиците - а как познаваш дали са или не кастрирани ;)
Тук някой каза ,че не бил виждал кастрати по улиците - а как познаваш дали са или не кастрирани ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 May 2006 - 08:56 PM
Някакав тапак си е опуснал кучето на центара на плевен (Пит бул) и то е нападнало 1 коли точно пред общината а оня е избягал е как да не ги плюят тия кучета от толкова тапаци баси твd вчера е станало мноо се ядосах (кучето е било маи боино от информацията която имам ) ПИСНАМИ ОТ РАЗБИРАЧИ we деа!