Американски питбул териер
Публикувано: 05 May 2006 - 11:47 PM
Цитат
ти нали ги тестваше ..така както сте двама трима...е то не за пари , ама..споко..
за англия утрe ]е с еобадя , евентуално, ако може да питам,..не ми се иска да вярвам, но...незнам пак казвам, не знам..
spurs victoryVVV
Публикувано: 06 May 2006 - 09:56 AM
Цитат
Цитат
ти нали ги тестваше ..така както сте двама трима...е то не за пари , ама..споко..
за англия утрe ]е с еобадя , евентуално, ако може да питам,..не ми се иска да вярвам, но...незнам пак казвам, не знам..
spurs victoryVVV
Митакси аз никога не сьм тествал куче и не мисла и да го права аз за тест не си мисля пьк камоли за бои
Публикувано: 06 May 2006 - 06:03 PM
Цитат
Това е Old family red nose попринцип пит була няма стандарт защото хората по времето са заплождали кучетата не по това как изглеждат а какво могат.Затова се наблюдават различни екземпляри и от 1 линия примерно кучетата са по високи от други по ниски и така нататьк
Публикувано: 06 May 2006 - 07:43 PM
Наде - ако ти отговоря с да или не- за типичността - или malkia или bagira ще се ядосат - щото харесваме различни кучета ...Това е почти шега.Но и ти може да опиташ да прочетеш темата - има отговори в нея.
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 May 2006 - 08:56 PM
Цитат
Наде - ако ти отговоря с да или не- за типичността - или malkia или bagira ще се ядосат - щото харесваме различни кучета ...Това е почти шега.Но и ти може да опиташ да прочетеш темата - има отговори в нея.
Поздрави.
Ахам значи отново не сьм рпазбрал кат трябва
Публикувано: 06 May 2006 - 08:59 PM
Цитат
Поздрави.
agalina чел сьм цялата тема но просто не сьм разбрал както трябва пак се извинявам но като цяло понеже излизах с 1 човек които има образование там е кинолог и тои така ми каза и от там иначе в момента изкарвам 2 пит була които си имат доста прилики като цяло си приличат всички но има и различни явно много се доверявам на хората
Публикувано: 06 May 2006 - 11:43 PM
Цитат
Цитат
Цитат
spurs victoryVVV
Митакси аз никога не сьм тествал куче и не мисла и да го права аз за тест не си мисля пьк камоли за бои
Това е супер, приеми изивненията ми ако съм те засегнал... d)
Публикувано: 07 May 2006 - 09:35 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
spurs victoryVVV
Това е супер, приеми изивненията ми ако съм те засегнал... d)
Няма проблеми достатачно ви уважавам за да се сьрда super best
Искам да попитам вьв форома за проблем които много ме мьчи
Когато сьм с пит бул тои много душка.И като искам да трьгна напред тои неиска да вьрви никаде иска да се врьща назад.Дрьпна го малко вьрви вьрви и пак така имал сьм проблеми и с другия пит бул незнам как да ги накарам да вьрвьт до мене давам и да душкат ама те се ме дьрпат назад имал сьм проблем и с ротваилера ми но тои не беше научен да ходи по кьсно го ньучих
ПОМАГАИТЕ хора
Публикувано: 07 May 2006 - 09:59 AM
Публикувано: 07 May 2006 - 10:02 AM
Цитат
1 Пит бул е мьжки другия Женски l)
Придполагах че трябва да се научат на командата да ходи до мене и да идва няма да има проблеми но все пак да питам нали е за това тевата
NCN мерси
Публикувано: 07 May 2006 - 11:26 AM
Цитат
Prisuedinqvam se kum vsichki zashtitnitzi na tazi poroda i sum tvurdo protiv provejdaneto na boeve m/y pitovete!
Здравей и добре дошъл /а!Надявам се тук да се чувстваш като у дома!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !