Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1931 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 May 2006 - 01:25 PM

eto 1 film4e koeto moje da pomogne pri izbora vi za ku4e ili pri otglejdaneto na APBT http://store2.data.bg/devilbgs/Clips/

#1932 Потребителят е офлайн   Xera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2006 - 08:06 PM

Апбт ам без да искам съм го пратила на латиница...Нема да се повтори обещавам :)

#1933 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 07:52 AM

ей хора здравейте вече прочетах целия форум за пита и супер много неща научих , имам един вапрос понеже вкащти нали си гледам питбул и пинчер заедно но в последно време пинчера ми Арчи стана доста агресивен срещу Рая апак тя иска само да си играе и не прави кой знаи какви неща че да го дразни може би защото не обращам достатачно внимание на пинчера ми за това ли ше да е?

Поздрави от мен И от Рая
и благодарско пак w) cheers

#1934 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 06:47 PM

d) Здравейте хора !!!

Един приятел иска да си купи пит, и аз му обещаш, че ще му помогна ! Човекът е отговорен и съм сигурен, че ще се справи. Той преди 3 години гледаше пит, женски, но след инцидент с кола, трябваше да се преспи, нямаше смисъл да се мъчи животното. Той сега е решил, че му се занимава и явно има нужните нерви и време r) Много моля ако някой дочуе да се дава хубаво куче, по възможност - женско, нека да ми пише, ще съм ви много благодарен. Дано не поченете да пишете сега колко съм глупав, защото помагам на някого да си намери пит, аз лично гарантирам за човека, тои е на около 22 не съм сигурен, голям човек е, знае какво прави !
П.С. кучето да е не повече от 6 месечно и цената му да е нормална...

#1935 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 07:39 PM

Цитат

ей хора здравейте вече прочетах целия форум за пита и супер много неща научих , имам един вапрос понеже вкащти нали си гледам питбул и пинчер заедно но в последно време пинчера ми Арчи стана доста агресивен срещу Рая апак тя иска само да си играе и не прави кой знаи какви неща че да го дразни може би защото не обращам достатачно внимание на пинчера ми за това ли ше да е?

Поздрави от мен И от Рая
и благодарско пак  w)   cheers

Направила си грешка като си зела такова куче.И ще правиш и още повече грешки.Прочел/а си форома и всичко знаеш.Е като си научила много се справи?1 пинчер немоиш да окротиш пьк камоли пит бул.ИЗВИНЯВАИ!

#1936 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 09:11 PM

Apbt ако знаех че ше ме нападате само нямаше изобщо да пиша ... по добре е да не пиша в тоя форум мислих че ако имам някой вапрос мога да попитам ама явно сам грешал благодаря на всички който ми помогнаха и го оценявам това1 w) ще чета форума какво ново сте писали...

#1937 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 10:15 PM

apbt, ти да не целиш световен рекорд за най-много грешки в най-малък брой думи?

или си предучилищна възраст?

не че нещо, ама наистина шокира. bl)
User's Signature

blood tells.

#1938 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 05:32 PM

Здравейте,
Казвам се Стоян. От София съм на 33 г. почти и имам 6.5 годишен пит на име Джъмбо b) Много си го обичам, редовно тичаме заедно и в общи линии той е част от мен. Ненавиждам извращението "бой с кучета" fow . Ще се радвам, ако срещна тук хора, които споделят моите възгледи cheers

#1939 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 05:53 PM

Цитат

Здравейте,
Казвам се Стоян. От София съм на 33 г. почти и имам 6.5 годишен пит на име Джъмбо b) Много си го обичам, редовно тичаме заедно и в общи линии той е част от мен. Ненавиждам извращението "бой с кучета" fow . Ще се радвам, ако срещна тук хора, които споделят моите възгледи cheers

Има доста хора тук,които споделят мнението ти и питовете са част от тях самите.
Драго ще ни е да дискутираме с теб.ДОБРЕ ДОШЪЛ! cheers
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1940 Потребителят е офлайн   Xera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 05:53 PM

proffit и аз сум твардо против боя с кучета.От скоро си имам едно бебче в кушти и се приварзах вече толкова силно кум него апук представям си те теб :} Лошото е че в момента моето сакровиште е доста болничко и дано скоро се оправи че ми се каса сарцето като я гледам такава отпаднала...

#1941 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 May 2006 - 06:02 PM

Цитат

Здравейте,

ДОБРЕ ДОШЪЛ И ОТ МЕН!
ТУК ВСИЧКИ МИСЛИМ КАТО ТЕБ. 1super

Xera, в темата Вет.кабинет ти писах телефони на добри лекари в града ти.Не чакай , а бягай при тях ,защото не са добри нещата.Стискам палци!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1942 Потребителят е офлайн   Xera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 06:40 PM

agalina този Митев ако е саштия за които си мисля...Закарах при него едно малко котенце и го умартвиха като ми казаха че са му дали лекарство...А и днес вече я закарах на лекар и тя изглежда малко по живичка от предните дни и не поврашта толкова.Само нз как да я накарам да хапне нешто заштото е останала само кожа и кости... извинявам се малко поомесих буквите...

#1943 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 09:01 PM

Цитат

Здравейте,

добре дошъл Стояне!
Къде тичаете вие?

#1944 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 01:38 PM

Цитат

Цитат

Здравейте,
Казвам се Стоян. От София съм на 33 г. почти и имам 6.5 годишен пит на име Джъмбо b)  Много си го обичам, редовно тичаме заедно и в общи линии той е част от мен. Ненавиждам извращението "бой с кучета" fow . Ще се радвам, ако срещна тук хора, които споделят моите възгледи cheers

добре дошъл Стояне!
Къде тичаете вие?

Добре заварил cheers Тичаме на стадиона в Зона Б-5 d)

#1945 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 02:29 PM

Цитат

Здравейте,

Аиде добре дошьл! BEER

#1946 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 08:14 PM

Глутницата се овеличи с още 1 член bravoS .Май е време пак да се размрънкам да правим клуб r)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1947 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 11:04 PM

Цитат

Глутницата се овеличи с още 1 член bravoS .Май е време пак да се размрънкам да правим клуб r)

Аз ще те подкрепя с две ръце и четири лапи за мрънкането super best

#1948 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 07:52 PM

Добре дошъл proffit!!A, да попитам към клуба могат ли да се запишат питове без родословия???? ps:днес заведох малката питка за 2ра ваксина и кво гледам :пред ветеринаря беше сложена питка ,тигрова, половината глава и беше шита а част от бузата и липсваше.НЕ бях виждал на живо погромите от тея битки ,но това е ужасно,просто ми се наби във съзнанието.Виждал съм и по ужасяващи неща свързани със хора но и това доста ме разтърси като го видях.Гадно и ужасно!!! n)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#1949 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 07:58 PM

Цитат

Добре дошъл proffit!!A, да попитам към клуба могат ли да се запишат питове без родословия???? ps:днес заведох малката питка за 2ра ваксина и кво гледам :пред ветеринаря беше сложена питка ,тигрова, половината глава и беше шита а част от бузата и липсваше.НЕ бях виждал на живо погромите от тея битки ,но това е ужасно,просто ми се наби във съзнанието.Виждал съм и по ужасяващи неща свързани със хора но и това доста ме разтърси като го видях.Гадно и ужасно!!! n)

Щом има боеве има и много пари.Това е реалността,срещу стотици неможеш да вьрвиш.Надявам се,че си ме разбрал.

#1950 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 08:02 PM

да!живота е гаден!за пари всичко сеправи! NNN ама не е спаведливо!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни