Американски питбул териер
Публикувано: 29 May 2006 - 07:52 AM
Поздрави от мен И от Рая
и благодарско пак w) cheers
Публикувано: 29 May 2006 - 06:47 PM
Един приятел иска да си купи пит, и аз му обещаш, че ще му помогна ! Човекът е отговорен и съм сигурен, че ще се справи. Той преди 3 години гледаше пит, женски, но след инцидент с кола, трябваше да се преспи, нямаше смисъл да се мъчи животното. Той сега е решил, че му се занимава и явно има нужните нерви и време r) Много моля ако някой дочуе да се дава хубаво куче, по възможност - женско, нека да ми пише, ще съм ви много благодарен. Дано не поченете да пишете сега колко съм глупав, защото помагам на някого да си намери пит, аз лично гарантирам за човека, тои е на около 22 не съм сигурен, голям човек е, знае какво прави !
П.С. кучето да е не повече от 6 месечно и цената му да е нормална...
Публикувано: 29 May 2006 - 07:39 PM
Цитат
Поздрави от мен И от Рая
и благодарско пак w) cheers
Направила си грешка като си зела такова куче.И ще правиш и още повече грешки.Прочел/а си форома и всичко знаеш.Е като си научила много се справи?1 пинчер немоиш да окротиш пьк камоли пит бул.ИЗВИНЯВАИ!
Публикувано: 29 May 2006 - 09:11 PM
Публикувано: 30 May 2006 - 05:32 PM
Казвам се Стоян. От София съм на 33 г. почти и имам 6.5 годишен пит на име Джъмбо b) Много си го обичам, редовно тичаме заедно и в общи линии той е част от мен. Ненавиждам извращението "бой с кучета" fow . Ще се радвам, ако срещна тук хора, които споделят моите възгледи cheers
Публикувано: 30 May 2006 - 05:53 PM
Цитат
Казвам се Стоян. От София съм на 33 г. почти и имам 6.5 годишен пит на име Джъмбо b) Много си го обичам, редовно тичаме заедно и в общи линии той е част от мен. Ненавиждам извращението "бой с кучета" fow . Ще се радвам, ако срещна тук хора, които споделят моите възгледи cheers
Има доста хора тук,които споделят мнението ти и питовете са част от тях самите.
Драго ще ни е да дискутираме с теб.ДОБРЕ ДОШЪЛ! cheers

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 30 May 2006 - 05:53 PM
Публикувано: 30 May 2006 - 06:02 PM
Цитат
ДОБРЕ ДОШЪЛ И ОТ МЕН!
ТУК ВСИЧКИ МИСЛИМ КАТО ТЕБ. 1super
Xera, в темата Вет.кабинет ти писах телефони на добри лекари в града ти.Не чакай , а бягай при тях ,защото не са добри нещата.Стискам палци!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 May 2006 - 06:40 PM
Публикувано: 30 May 2006 - 09:01 PM
Цитат
добре дошъл Стояне!
Къде тичаете вие?
Публикувано: 31 May 2006 - 01:38 PM
Цитат
Цитат
добре дошъл Стояне!
Къде тичаете вие?
Добре заварил cheers Тичаме на стадиона в Зона Б-5 d)
Публикувано: 31 May 2006 - 02:29 PM
Цитат
Аиде добре дошьл! BEER
Публикувано: 31 May 2006 - 08:14 PM

Публикувано: 01 June 2006 - 07:52 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 01 June 2006 - 07:58 PM
Цитат
Щом има боеве има и много пари.Това е реалността,срещу стотици неможеш да вьрвиш.Надявам се,че си ме разбрал.
Публикувано: 01 June 2006 - 08:02 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!