Американски питбул териер
Публикувано: 22 May 2006 - 08:17 AM
Мод ,моля те погрижи се за това дете поне да не пише простотии a)

Публикувано: 22 May 2006 - 09:57 AM
Благодаря предварително ! ! !
Прикачени файлове
-
teri.JPG (32.64K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 22 May 2006 - 04:14 PM
Ми препоръки- обичайните- всички тук ще ти кажат да не копираш ушите.Да храниш с балансирана храна на добра фирма и съответно за възрастта- подрастващи кучета ,среден размер- даже и само на такива гранули да карате- ще е добре за кучо.Не давай добавки без изследвания.Играйте и пак играйте- събирай животното с много и различни кучета - да играят да търчат и после да спи - започни да употребяваш прости команди- НЕ и ЕЛА ТУК.Виж съветите в Темата Възпитание....Никога не го удряй.
И имай търпение- това е важно.Поздрави и питай ако има нещо конкретно.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 May 2006 - 05:08 PM
Цитат
FLY и аз мраза боеве тук всички мразим боеве това че в момента се интересувам от стандарт на боиния пит бул не означава нищо...
kalidko сичко зависи от тебе.социализираи направи го дабро даваи го на хора да му се радват пускаи с кучета да си играе 1 добро куче повече винаги е + И не на последно място обеждаваи и пак и пак и пак хората които мислат че са зли кучета а те са толкова лигави и забавни и добродушни...
С 1 Дума Направи си кучето добро и Се бори за името на породата да докажем че кучето ни заслужава УВАЖЕНИЕ
Публикувано: 23 May 2006 - 09:24 PM
Цитат
Благодаря за съветите,ако срещна затруднения щесе надявам отново на вашите савети. Кученцето е мъжко и се казва Таигър.Днес за първи път се ядоса нещо незнам и аз от какво точно и беше малко агресивно.
Поздрави !
поправи го покажи му че не трябва така като му се скараш макар че не ми се струва да има агресия от малко та то още не знае каде е пьк камоли злоба да има в него моге би ти така си го разбрал ...
Публикувано: 24 May 2006 - 10:19 AM
Цитат
Нещо против ли имаш???? Пускай и ти,тук сме да сподреляме и да се образоваме,да питаме и да ни отговарят,не просто да стоим и да си лафим за безсмислени неща.Предпомагам знаеш името на темата-товаса питбули нали и то с история!Според мен са хубави екземпляри!

Публикувано: 24 May 2006 - 10:25 AM
Цитат
Цитат
Нещо против ли имаш???? Пускай и ти,тук сме да сподреляме и да се образоваме,да питаме и да ни отговарят,не просто да стоим и да си лафим за безсмислени неща.Предпомагам знаеш името на темата-товаса питбули нали и то с история!Според мен са хубави екземпляри!
е да хубави са само малко повече белези но са си истински пит були!ИСТИНСКИ аз мисла че всеки поне малко от историята трябва да знае както и по известните кучета се пак Пит була е порода с голяма история
Публикувано: 24 May 2006 - 11:48 AM
Прикачени файлове
-
arg_i_love_my_pit_bull_101x86_url.gif (14.17K)
Брой сваляния: 62

Публикувано: 24 May 2006 - 07:31 PM
Ехact И ти ми се включи че аз немога
Пак и които иска да говори с мене и има ICQ номера ми е 268354971
поздрави
Karelka това че обичаш пит була си не е льжа я кажи как е тои сеа по опраила ли си го че четох че нещо си го изпуснала заради брат си разказваи
Публикувано: 25 May 2006 - 12:05 AM
Сега всичко е 6+ l) .Изпълнява и се отучи от лигавщините на които я бяха научили.
ИЗВОД:Възпитавеайте си кучетата не с бой,а с много любов и търпение.
Сега Сара е разгонена и е като луда,само тарчи по градинките l)