Американски питбул териер
Публикувано: 05 June 2006 - 02:03 PM
Харесва ми да има клуб в БГ, който да защитава интересите на питовете, както и да им покаже многото хубави черти, които притежават. w)
Аз съм ЗА
Публикувано: 05 June 2006 - 02:16 PM
Цитат
Харесва ми да има клуб в БГ, който да защитава интересите на питовете, както и да им покаже многото хубави черти, които притежават. w)
Аз съм ЗА
Добре дошли bianko и Зита!За мен е удоволствие!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 June 2006 - 02:57 PM
Публикувано: 05 June 2006 - 04:07 PM
Цитат
Надявам се,че си запознат добре с нея.Изнаеш последствията,които могат да станат ако не вьзпиташ своя пит бул.Това не е шега работа.Препорьчвам ти да прочетеш цялата темата.Има какво да научиш.
и ДОРЕ ДОШЬЛ!
Публикувано: 05 June 2006 - 04:30 PM
Публикувано: 05 June 2006 - 05:14 PM
Цитат
Добре дошъл BUDHA. Би ли могъл да положиш малко усилия и по отношение на правописа?
Публикувано: 05 June 2006 - 07:49 PM
Цитат
Цитат
Добре дошъл BUDHA. Би ли могъл да положиш малко усилия и по отношение на правописа?
Да наистина поправи правописа.Нека бьде всичко изрядно.
Публикувано: 05 June 2006 - 08:54 PM
Цитат
Добре дошъл и от мен!
Бебе ли искаш?Или поотраснало куче.Имаш ли друго куче ?
П.П.Направо ми е драго да си общувам с толкова питмени -радетели за добър правопис b) super best

Публикувано: 05 June 2006 - 10:52 PM
Плс ако някои има информация нека ми пише защото бая съм се навил да участвам
Публикувано: 06 June 2006 - 08:17 AM

Публикувано: 06 June 2006 - 08:42 AM
Цитат
За пореден път се убеждавам колко струва морала и думата на някои български "журналисти". Биляна Веселинова ми се обади на мен на 30.05 и се представи за кандидат-купувач на питбулче. Един от първите и въпроси беше: "А сръбско ли трябва да бъде кучето?". След като я попитах за какво точно и трябва тя призна, че е журналист и помоли за няколко въпроса. Съгласих се да и отговоря, при положение, че ще представи нещата такива, каквито са наистина. Повечето цифри, които е цитирала са плод на фантазиите й. Всъщност въпросите и бяха най-вече към мен- защо съм си взел такава порода, как го гледам, слагам ли му намордник и т.н. Споменах й и за състезанията, които се правят в САЩ по теглене на товар, но както виждате няма и дума за това. След като самата тя ми каза, че е решила да пише ей така изведнъж за питбулите, защото цитирам: "Нали знаете, като напече жегата и човек се чуди какво да прави..." и казах за един авторски репортаж по БТВ преди време на Ани Цолова. Беше ми харесал с това, че се отличаваше с честна и безпристрастна гледна точка, а именно бяха показани всички черти на породата. Помолих я и тя да отрази по такъв начин нещата, за да могат хората да си създадат една наистина обективна представа, но за съжаление желанието и за евтина сензацийка е било над всичко. Чудя се какво трябва да стане, за да започнат някои представители на журналистическата професия да бъдат наистина журналисти, а не търсачи на жълтини a)
Публикувано: 06 June 2006 - 09:58 AM
Ако бях на теб ,щях да поискам обяснение ....И защо точно теб е потърсила и леле...колко неща ми хрумват.... n)Ако решиш - напиши това ,което си казал горе за интервюто и на сайта на "На ти с природата" - те са се ангажирали с темата.
Освен това сега се обсъжда Закон за защита на животните- явно има интереси борбите да се представят като нещо почти невинно и нормално!
Това е..... n)

Вход

Горе
Цитиране +