Американски питбул териер
Публикувано: 07 June 2006 - 12:02 PM
За жалост квото и да мислите няма значение . Днес след обяд собственика на кучето ште доиде да си го прибере.За жалост кучето нее мое колкото и да сум се привурзал кум него и ште трябва да го дам на собственика.Наистина жалко заштото кучето е голям пич и се бях привурзал кум него .Затова и седя на село ь месец за да отвикне да ме вижда често ,вупреки че сус истинския му стопанин се виждаме често (преди да замине за Германия ) и пук и сега .Все пак тои е добур човек и ште се грижи добре за него ,а пък и това нее пурвото такова куче което гледа така че няма зашто да се сумнявате за "изпуснато куче "както се изразихте.
Наи-хубавото е че му вруштам кучето в отлична форма без никакви черти или прояви на агресия ,супер хитро и игриво куче вупреки че е на Ъ,Ч години кучето нее загубило желанието си за игра и по цял ден си турси забавления.
Наи-лошото е това че през времето в което гледах това куче аз се привурзах кум породата и наи-вероятно скоро ште си взема независимо какво мислите вие по този вупрос.
Е все пак ако някои реши че сум "достоен"за такова куче и знае откуде може да намеря такова малко нека ми пише.Аз пробвах от обявата в саита но е останало само ь мужко и в момента чакам снимка .Така че ако някои може да помогне ште сум му благодарен
Наи-хубавото е че му вруштам кучето в отлична форма без никакви черти или прояви на агресия ,супер хитро и игриво куче вупреки че е на Ъ,Ч години кучето нее загубило желанието си за игра и по цял ден си турси забавления.
Наи-лошото е това че през времето в което гледах това куче аз се привурзах кум породата и наи-вероятно скоро ште си взема независимо какво мислите вие по този вупрос.
Е все пак ако някои реши че сум "достоен"за такова куче и знае откуде може да намеря такова малко нека ми пише.Аз пробвах от обявата в саита но е останало само ь мужко и в момента чакам снимка .Така че ако някои може да помогне ште сум му благодарен
Публикувано: 07 June 2006 - 12:28 PM
http://mail06.abv.bg...=ISO8859_1&ac=s
tova e ku4eto ot obqvat na glavnata stranica v saita .Kajetekakvo mislite za nego
tova e ku4eto ot obqvat na glavnata stranica v saita .Kajetekakvo mislite za nego
Публикувано: 07 June 2006 - 12:31 PM
FLY, ако си чел цялата тема, значи знаеш че аз си взех сама(не наще) пит,когато бях на 14години.Смея да твърдя, че колкото и да бях чела и да знаех за тях аз видях нещо невиждано и неусещано досега.Също както теб бях удивена от силата и сърцето на кучето, правех подобни на твоите грешки, и изобщо не се гордея с това.
Сега на почти 19, мога да кажа,че бих се грижила и знам как да се грижа за едно такова куче, но за тогава със сигурност не.Самозалъгваш се, че си голям и зрял и от това ще страдате и ти и твоят приятел, защото той е твоето отражение.
1super чисто приятелски съвет
Сега на почти 19, мога да кажа,че бих се грижила и знам как да се грижа за едно такова куче, но за тогава със сигурност не.Самозалъгваш се, че си голям и зрял и от това ще страдате и ти и твоят приятел, защото той е твоето отражение.
1super чисто приятелски съвет

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 07 June 2006 - 12:42 PM
FLY и аз бих те посаветвал да не озлобяваш кучето.Просто няма смисьл.Много добре знаеш,че лесно се пальт и озлобяват.Сьвета ми е гледаи си 1 куче с много любов,направи го добро.И най-вече работи за запазването на името на породата като разсеиваш митовете за тях
Успех!
Аз мога да ти намера куче,но сьм от Плевен
Успех!
Аз мога да ти намера куче,но сьм от Плевен
Публикувано: 07 June 2006 - 12:56 PM
Цитат
ми не се крия просто нее ставало въпрос за това -на 16 съм(до Октомври само )
не съм тръгнал да озлобявам кучето или да го правя бойно както и всякакви други такива мизерства
не съм тръгнал да озлобявам кучето или да го правя бойно както и всякакви други такива мизерства
Аз също, но зза да ти е мирна главата си го разхождай спокойно и не си прави експерименти с психиката му.Това няма да довете до нищо хубаво.
п.с. И все пак горе долу съм оцелила възрастта

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 07 June 2006 - 01:03 PM
Цитат
ми не се крия просто нее ставало въпрос за това -на 16 съм
Аз като бях на 16 (1989 г.) в София и ротвайлери нямаше. Питбул- тогава никой не знаеше, че има такава порода. Беше голяма мизерия. Когато си взех Джъмбо на 2 месеца (през 2000 г.) знаех всичко за питовете, но...от книгите само ;) А в реалния живот е съвсем друго- чистиш урина, изпражнения, ставаш рано всяка сутрин, мебелите у нас вече нямат остри ръбове b) и т.н. Всичко това ми дойде до гушата много бързо и пуснах обява да го продавам. Обадиха се хора, но нещо в сърцето ми трепна- нали знаете как ни гледат w) Реших се на компромис- дадох го на нашите и стоя при тях 2 дена b) Седнах си на задника на края и си го взех. Сега не мога да си представя без Джъмбо- той не ми е домашен любимец. Той е част от мен w)
Публикувано: 07 June 2006 - 01:12 PM
Ми аз штот мъм решил да си взема ку че значи има къде да го гледам -особено през топлите месеци . Качвам го с мен на Рила .Там бабами и дядо ми имат вила с беседка ,басеинче ,високо в гората кудето няма кучета ,почти и хора няма
А да знам за момента с умръзването и все още не съм решил какво да правя ,друг е въпроса за кучето в апартамент в София а има и много други неща свързани с моето поведение заради които се чудя
А да знам за момента с умръзването и все още не съм решил какво да правя ,друг е въпроса за кучето в апартамент в София а има и много други неща свързани с моето поведение заради които се чудя
Публикувано: 07 June 2006 - 07:33 PM
Това на аватара на Bianko е Zita,нали??? b)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 08 June 2006 - 08:17 AM
FLY нормално е всеки да има малко повече предпочитания към породата, която гледа в момента, защото човек се привързва. Универсална порода обаче няма, както няма нищо универсално и съвършенно на този свят. Въпроса ти е нещо от рода на: "Какво предпочитате: джип или кабриолет?" b)

Вход

Горе
Цитиране +