Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2461 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 July 2006 - 02:45 PM

proffit , и аз съм на твоето мнение... и още мисля, че дори ако успеем да направим клуба, още от създаването му, то името му ще бъде опетнено, просто защото е опетнено името на питовете(не съм сигурен че се разбра какво искам да кажа) На такова равнище сме, факт е ! Това положение, няма да се оправи скоро ! Живеем в България...Никой няма да застане зад гърба ни...НИКОЙ...

#2462 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 02:51 PM

Цитат

Живеем в България...Никой няма да застане зад гърба ни...

Мисля, че грешите. В нашата страна има много стойностни и качествени хора. Въпросът е как ще се огласите, доколко убедителни ще бъдете и най-вече твърдо да спазвате принципа обединените от вас хора и кучета да нямат нищо общо с тези, които са станали причина тези прекрасни породи да бъдат заклеймени.
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2463 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 02:56 PM

Цитат

Цитат

Мисля, че грешите. В нашата страна има много стойностни и качествени хора. Въпросът е как ще се огласите, доколко убедителни ще бъдете и най-вече твърдо да спазвате принципа обединените от вас хора и кучета да нямат нищо общо с тези, които са станали причина тези прекрасни породи да бъдат заклеймени.

Може и да греша. Да в страната ни има стойностни хора, но останалите, които мислят само лошото и за породата и правят лошо са много повече от останалите. Ако създадем клуб, мисля, че ако не спазваме тези норми е невъзможно да се продължава.

#2464 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 02:56 PM

аааааааа сега ми стана ясно защо си мислиш че се интересувам от такива неща ,за което те разбирам (нормално е да си помислиш че се интересувам след като разпитвам за нещо) Но това изобщо нее така и не искам името ми да се свързва с такива неща защото имам доста познати които чат пат преглеждат форума и може да си помислят разни неща.А колкото до този цитат "maika mu organizira boewe" да така е ,ако не вярваш пиши ЛС и ще ти обясна а колкото до това как си намерил тези мои "изречениица" не искам да коментирам ,изглежда някои хора са готови да направят всичко за да се харесат на други a) е все пак това ще ми доиде като 1 нов урок за това какво говоря и с кои говоря , а за изказването на Николай Атанасов не съм прочел правилно за което се извинявам

#2465 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 03:11 PM

Цитат

QUOTE (FLY @ Jul 9 2006, 11:49 AM)
Кучетата за бой са кучета за бой и те не са в състояние да вършат нищо друго

само тва изречение нещо не ми се струва вярно 

FLY
мисля, че не разбра правилно Николай Атанасов
той каза , че е жалко, печално и отвратително да се мисли, че бойните породи стават само за бой и нищо друго

Да, явно не съм бил рaзбран правилно, но затова пък сме хора - да се изясняваме.

Аз заявявам и то най-отговорно, че кучетата обучени за бой не стават за никаква друга дейност, която може да се отчете като полезна за човека.

В случая аз не правя разделяне по породи, а на животни. Това се отнася както за Питбул, така и за Кангал и за Ротвайлер, и за Немско Овчарско Куче, и за каквoто щете друго животно, независимо от коя порода е то.

Авторските права на приложената по-долу снимка са на Mary Harwelik:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2466 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 03:18 PM

а и малка добавка че забравих нещо oleeee като написах това че всеки сам решава защо му трябва куче и по-специално това"трети просто искат да изкарат пари от тях" заради него Николай Атанасов беше написал че човек не трябва да изкарва пари за сметка здравето и даже живота на кучето и е абсолютно прав ,а аз не исках да кажа обратното със един от предишните си постове , просто се е получил двоен смисъл

#2467 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 03:24 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Може и да греша. Да в страната ни има стойностни хора, но останалите, които мислят само лошото и за породата и правят лошо са много повече от останалите. Ако създадем клуб, мисля, че ако не спазваме тези норми е невъзможно да се продължава.

При едно правилно и принципно афиширане на дейността си вие ще докажете че сте различни и трябва да бъдете посрещани с разбиране.

Естествено, трябва много твърдо да отстоявате принципите, които сте декларирали в устава, а така също и огласили публично.
User's Signature

Качена снимка

#2468 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2006 - 07:38 PM

Ей,хора не сте ме разбрали правилно....Аз не нападам Nicholay Atanassov,просто след като видях че е писал в темата се сетих за тази порода кучета,а след това направих връзката с това че бях попаднала на такъв ужасен клип.Извинявам се,ако сам убидила някой,нямала съм такива намерения.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2469 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 July 2006 - 12:34 AM

Цитат

Кучетата за бой са кучета за бой и те не са в състояние да вършат нищо друго

само тва изречение нещо не ми се струва вярно

Вярно си е изречението защото се казва за кучета, които са или били в ринг (не се наричат така породи) - те придобиват друга психика .Такива кучета не могат да бъдат използвани вече за работа , спорт и т.н.Даже за компаньони е трудна задача.В Италия има 2организация за спасяване на ексбойци и възвръщането им към нормален живот- ЕNPA и LAV.Процесът на възстановяване е свръх труден и се ръководи от специалист по поведенчески реакции, а основният принцип е никаква принуда, положителна подкрепа..Повечето кучета с години остават в приютите на организациите и тези ,които все пак имат добър резултат от превъзпитанието се дават за осиновяване, но със строги изисквания- да няма в семейството малолетни деца, да се избягват игрите ,които могат до отключат раздразнителност, да не държат на синджир , да не се оставят изолирани , никакви други животни, да не се пускат свободно на обществени места и намордник ..и разбира се психологически профил на осиновителя. Къртовски труд ,за да се спасят и превъзпитат стотина кучета -и то само до известна степен.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2470 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 08:29 AM

Хвълете едно око на това

#2471 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 11:09 AM

Много добре обучено куче b) .Най-много ми хареса командата "Тихо!" трябва да науча Сара l)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2472 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 02:03 PM

Леле верно ли това куче свири. b) b) b) b) b) b) искам.

#2473 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 05:01 PM

Преди доста време ви питах за точно определен вид наморник,но неуспях да намеря негова снимка.Днес открих такава в друга тема на форума.Исках да взема такав на кучето си,но незнаех дали е практичен и дали няма да затруднява дишането и или в противен случей,да оспява да си гризка лекичко с предните зъбки.

Прикачени файлове

User's Signature

#2474 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 07:17 PM

Е,гризка ли със зъбки???Скоро и аз ще имам такъв проблем!!! b)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2475 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 08:55 PM

За съжаление или за радост(и аз незнам) ме пази от пияни,напушени ..... абе странни хора.Винаги ме е било страх да не гризне някой при тези свои мераци да ме пази.
Аз и взех наморник вече,но той ми служеше да се опитам да я заплодя(неуспешно s) ) и също така да не се сбият с кучето на zai4e^bai4e,тъй като и двете са женски,а моята като играе и ръмжи и неговото куче се пази и става една oleeee
User's Signature

#2476 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 July 2006 - 10:07 PM

Писахме подробно за намордниците назад в темата.И там писах защо за мен този тип е неудобен.
И се чудя защо ти е да заплождаш кучката- малка е , пък и после какво с бебетата - нови кахъри за 5-10 броя... ;)
User's Signature

#2477 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 10:11 PM

Ние лично не ползаме намордници, не ни се налaга, поне засега!Така, че по въпроса нямам мнение!

#2478 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 10:19 PM

Ами на 2 и половина е вече и ми казаха че не е малка r) А за бебоците-много искам малки кученца.Мисля да си оставя едно мъжкарче, ако е възможно.Ама Сара неще бебета l) .Според мен не и допадна кавалера и b) .Харесала си е едно съседско куче,ама по наблюденията ни със zai4e^bai4e кучето май има стафска жилка и не ми се ще да правя манджа с грозде......Приказвала съм с момчето,то е 100% сигурен че кучето е чист питбул(под което аз разбирам майка,баща,баби,дядовци питбули).Всъщност аз имам снимка на кучето....Дайте мнение ;)

Прикачени файлове

User's Signature

#2479 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 July 2006 - 10:24 PM

Пит си е.
А като си оставиш и мъжки- кого ще кастрираш после - нея или него, или и двамата? l)
User's Signature

#2480 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2006 - 10:26 PM

Във свсеки един стафф има жилка на пит, или би трябвало нали са братски породи...къчетои на снимката е готино

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни