Американски питбул териер
Публикувано: 25 October 2005 - 06:41 PM
саитове мога да ви кажа доста като този.в този специално линията е Razor Edge, една от наи-добрите американски, аз харесвам пове4е Gotty Lines, за6тото са с по-големи и мускулести глави.
а ина4е -пита има ген , това сме го говорили.това не може да се премахне, но може да се притъпи.дано пове4е хора го правят. cheers
а ина4е -пита има ген , това сме го говорили.това не може да се премахне, но може да се притъпи.дано пове4е хора го правят. cheers

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 26 October 2005 - 09:39 PM
А аз ви поздравявам за хубавата тема ,не съм очаквала някой да пише за тази порода. super best

Публикувано: 27 October 2005 - 12:34 PM
Цитат
саитове мога да ви кажа доста като този.в този специално линията е Razor Edge, една от наи-добрите американски, аз харесвам пове4е Gotty Lines, за6тото са с по-големи и мускулести глави.
лично мен тази линия от линка при питбулите не ми харесва. Не че са лоши кучеата, но са прекалено ниски , набити и криви. Булдог с глава на пит.
Публикувано: 27 October 2005 - 03:19 PM
Цитат
Цитат
лично мен тази линия от линка при питбулите не ми харесва. Не че са лоши кучеата, но са прекалено ниски , набити и криви. Булдог с глава на пит.
И аз мисля като mitaksi.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 October 2005 - 02:08 PM
далматинец и немска имах немската я няма ве4е от седмица а далматина от 4 дена s)
но преди 3 4 години имах пит и сега майка ми каза да избера нова за6тото далматина баща ми го зе (майка ми и баща ми са разведени) а немската умря s) s)
и майка каза да си избера куче и аз пак се спрях на пита и сам сигурна че искам питбул
но преди 3 4 години имах пит и сега майка ми каза да избера нова за6тото далматина баща ми го зе (майка ми и баща ми са разведени) а немската умря s) s)
и майка каза да си избера куче и аз пак се спрях на пита и сам сигурна че искам питбул
Публикувано: 30 October 2005 - 02:17 PM
Искам да ми кажеш кое те накара да се върнеш към тази порода? Кое те кара да я обичаш? Начина по който изглеждат? Или някои специални качества? Също и... Обичаш ли да се занимаваш с дресура на кучета - интересно ли ти е, хоби ли ти е, предните ти кучета бяха ли обучени? Извинявай, малко нагло звучат въпросите ми, но най-добре обученото куче което съм виждала беше АПБТ и наистина сложи, буквално, в джоба си пет НОК... Стопаните на това куче са страхотни хора! r) Възхищавам се много на такива човеци...
... И още... Имаш ли предпочитания за цвят? Височина? Аз до колкото знам питбулите нямат стандарт, но повечето максимално се доближават по екстериор до АСТ. А имат ли родословия? Питбулите? И държиш ли на родословие? Питам, защото нямам информация... Имам приятели които преди две седмици си взеха графитено сив питбул - разкошен е! b) Бонбон... Но няма родословие...
... И още... Имаш ли предпочитания за цвят? Височина? Аз до колкото знам питбулите нямат стандарт, но повечето максимално се доближават по екстериор до АСТ. А имат ли родословия? Питбулите? И държиш ли на родословие? Питам, защото нямам информация... Имам приятели които преди две седмици си взеха графитено сив питбул - разкошен е! b) Бонбон... Но няма родословие...
Публикувано: 30 October 2005 - 02:27 PM
какво ме накара да се варна ли ми няма част която да не ми харесва в това куче качесва въшност бих се занимавала с обучението й.Тази порода е специална за мен.мад макс питаш ме кое ме накара да се влюбя ле ми чесно да ти кажа по лесно 6те ти отговоря какво нв харесвам в нея.Ми нека се замисля колкото и да мисля няма нещо което да не хсресвам в пита.Предпочитания нямам важно е мъжки пит и да се обичкаме с него!!!!!Не е нужно да е с родословие
Публикувано: 30 October 2005 - 03:48 PM
6том си на 15 стигам до извода 4е не си гледала сама пита, ако изоб6то ти си се грижила за него.
извиняваи за резкия тон , но се надявам да не иска6 това ку4е, за6тото е много фе6ън да има6 пит.
и незнам има6 ли опит с разходките и с обу4ението.
извиняваи за резкия тон , но се надявам да не иска6 това ку4е, за6тото е много фе6ън да има6 пит.
и незнам има6 ли опит с разходките и с обу4ението.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!