Американски питбул териер
Публикувано: 20 July 2006 - 07:13 AM
Е дето се вика- събрахме се BEER
Много ми беше приятно да се видя с такива готини хора- c Mitaksi , bianko, proffit , insomnia .Всички са точно такива, каквито ги четем - сериозни и свестни ! cheers А Exact беше на "пряката телефонна линия" за стафа... b)
Може би ще има клуб все пак.
Много ми беше приятно да се видя с такива готини хора- c Mitaksi , bianko, proffit , insomnia .Всички са точно такива, каквито ги четем - сериозни и свестни ! cheers А Exact беше на "пряката телефонна линия" за стафа... b)
Може би ще има клуб все пак.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 July 2006 - 10:35 AM
Цитат
Цитат
Е добре де, някой ще обясни ли къде е това ? Кога изтича бана на проффит ? Нали беше за 1 седмица само bl)
Кое къде е? b)
в тема 'за сайта' има информация за бан-овете!
Еми агалина каза, че се събирате на "Баба яга" между 19:30- 20, питах къде е това, и къде сте се събирали и то стана мн бързо, трябваше да кажете малко по-рано , пак изпуснах срещата s)
Публикувано: 20 July 2006 - 10:37 AM
Цитат
Цитат
Е добре де, някой ще обясни ли къде е това ? Кога изтича бана на проффит ? Нали беше за 1 седмица само bl)
Кое къде е? b)
в тема 'за сайта' има информация за бан-овете!
...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 July 2006 - 11:33 AM
[/QUOTE] ще ви поднеса снимков материал утре, дано!
Да, приятна среща с приятни хора и кучета w)
Зоро ще стане любимец на Зита скоро b)
Чакаме снимките с нетърпение.
Да, приятна среща с приятни хора и кучета w)
Зоро ще стане любимец на Зита скоро b)
Чакаме снимките с нетърпение.
Публикувано: 20 July 2006 - 02:49 PM
Цитат
Цитат
mitaksi,ако може снимките само на кучетата - не ни изтипосвай физиономиите.... b)
ми че за какво да ви снимам вас, вие срте съмнителни типажи cheers
Е добре де- пусни само фрагменти- пиърсингите ни и татуировките... BEER

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 July 2006 - 04:13 PM
Ето иу малко снимки, тука Зоро малко размазан, но не е от изпитата бира от фотографа r)
Прикачени файлове
-
DSC00523.JPG (75.86K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 20 July 2006 - 04:18 PM
Хубавец
Прикачени файлове
-
DSC00524.jpg (62.84K)
Брой сваляния: 49