Американски питбул териер
Публикувано: 13 July 2006 - 10:34 PM

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 13 July 2006 - 10:39 PM
Цитат
super best 1super

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 13 July 2006 - 10:44 PM
Форума е свобода на речта в определни гриници, обаче!
Затова ,че ако се съберем исински радетели за породата ще има някакво единство!
Запомнете, че ние сме така орисани да сме онепрвадани, ами съдба!
Това е нормално!
Публикувано: 13 July 2006 - 10:50 PM
Цитат
Жалко за темата и сайта.Толерира се не знам какво.
Вижте броя на посещенията- тук, в Други за боевете ,преди в АСТ... oleeee
И на мен ми е вълшебно, за това искам да ви има и да ви чета занапред, не забравяйте че това се дължи на вас и над ругите, които не искам да изброявам да не пропусна някой!
п.п. тази тема за бовете дори май и не я знам!
Публикувано: 13 July 2006 - 11:11 PM
Аз лично предлагам да спрем с този спор между хората и едва ли не чат, ако толкова искате чат, кажете ! Защото тази тема в това се е превърнала, един кръговрат ! Някой покаже снимка , другите казват колко е сладко кучето, след това някои пита въпрос, идва петко и му обяснява да си вземе овчарка, другите го нахранват едно хубаво, спира се някой пак показва снимка... от близо 80та страница във форума се говорят само лайна, с извинение !
Публикувано: 13 July 2006 - 11:13 PM
СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО ПРИ АПБТ
1.ТЕГЛО: м/у 30 и 60 либри (13,5-27 кг), което според мен не е много вярно, защото тово е теглото на едно бояно куче, което тренира.Теглото на АПБТ като домашен любимец и за изложби, по Американските стандарти достига 30-36кг.Лично мойто е 31кг , като се взима предвид, че не е затлъстяло.
2.ГЛАВА: средно дълга, с плосък череп и изпъкнали бузи, целите в бръчки.
3.Муцуна:квадратна, широка и дълбока
4.Уши: изправени върху главата, без гънки
5.Очи: кръгли, в всякакъв цвят
6.Врат: мускулест и леко дъговиден
7.ГРЪДЕН КОШ: дълбок, но не твърде широк, с много широки ребра
8.ОПАШКА: сравнително къса, носи я ниско, изтънена на върха
9.КОЗИНА: къса и твърда
10.ЦВЯТ: позволени са всички цветове, в каквато и да е тоналност
@@ Написано от митакси в началото на темата, дано не се разсърди, за това че го използвам.
Публикувано: 13 July 2006 - 11:29 PM
Цитат
1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2006 - 08:56 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 14 July 2006 - 09:43 AM
Цитат
Ами питайте.То полезна ипформация по принцип как си го предстовяте?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 July 2006 - 11:40 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 14 July 2006 - 02:31 PM
Цитат
Ами аз познах от първия път, но това нищо не значи, пак повтарям питбула се познава не по това , как изглежда , а по това какво може да прави, колкото и да не ви се харесва е така, всичко друго вече не е Питбул , а някаква линия , разновидност излизаща от питбул. Да ви го обясня по друг начин , както немската "овчарка" отдавна не е овчарка и името и е изгубило смисъла си,а тя е изгубила качествата си на овчарско куче! Същата съдба очаква БОК или каракачанката или както там я наричат разбирачите на породата. Та искам да кажа,че това с белите и черни глави/маски не е вече питбул, а тръгва по пътя на стафа с разликата , че няма план и стандарт за развитието на породата,а се прави от пълни лаици според моментните им предпочитания.Замисля ли сте се как би изглеждал питбула след 30-40г подобно развъждане?? worthy
Ако някой вникне в думите ми ще разбере какво искам да кажа.
Публикувано: 15 July 2006 - 10:03 AM
Забравете личните си отношения и пишете за питбулите. Никой не е длъжен да ви чете разправиите! a) Обичате питбули? Ами пишете за тях! cl) Айде със здраве..
---------------
Пиша тук, защото съм сигурен, че ще прочетете. proffit получва две предупреждения за две обиди, petko едно за една, с което и на двамата стават три, и което значи, че и двамата са изгонени за една седмица. agalina получава първото си предупреждение. Продължавайте по темата b) .
admin
Публикувано: 15 July 2006 - 01:23 PM
Та сега по същество-стана въпрос че трябва да се говорят само смислени работи относно породата ,нали .Според мен ще е дабре освен постоянните караници из форума да се напише и нещо смислено -защо действително не се обсъдят недостатъците на питбула , по този начин ще се даде по-добра представа на бъдещите собственици на такива , а пък да си призная и аз незнам друг недостатък освен агресията им и това че някои команди се учат чрез игра(ако това се брои де )
Публикувано: 15 July 2006 - 02:47 PM

Публикувано: 15 July 2006 - 05:39 PM

Публикувано: 15 July 2006 - 08:08 PM
-Търси се дом на пит- женски, бял ,под 2 год., кожно заболяване. Много добро куче към хора и кучета.Прибрана е от бедни хорица от улицата, но нямат желание да я гледат.Живее на 1 метров синджир.
-Търси се дом на стаф- родители стафове ,но кучето е без родословие.Мъжки ,тигров, 3 год.Отличен с хора, агресия към кучета.Сегашните му стопани не искат да се занимават с него и никога не са се занимавали.Проблемът бил,че го държат на двора и той прескачал....До 10 дни ще го откарат в изолатора. Имат и женска - предното кучило продали за по 50 лв.Но сега се чудели- него в кучкарника ,а нея в клетка завинаги- може само да раждала.....
И 2та случая са спешни.Не знам докога ще удържам положението.Имам седмица.

Публикувано: 16 July 2006 - 03:02 PM