Цитат
Цитат
кучето си е за там, щом хапе, или бъркам?
Да, и аз се съмнявам, че някой ще го вземе, но пускам-да се знае. НО - това, че е казано, че хапе, не е задължително да е истина. Това е добро оправдание да се отървеш от кучето. А и кучетата едни хора ги хапят, а други - не.
Далматина, който взех от изолатора януари, също "хапеше". Лично го изведох от клетката - онези там ги беше стах от него. Живя около месец у нас. Не ме ухапа ни веднъж. Защо ли?
Лъжлив бушмен ,отнесе го ти , ама от бурната ти радост... b) Верно бяха казали за Абел ,че е агресивен, този лигльо Абел...
Та - малко куче е питси.Вероятно знаейки нрава им разбирате ,че или е бил превъзбуден в игра и се е унесал със зъбките ,или неква подобна глупост...Ама да го заведат да го трепят- баси ...Медиаторът ми каза ,че бил добър ,дава да го пипат ,маха пашка.Тъпото е, че онези там го уговаряли с некви - сешате се...Ще иде за мършите.
Само някой да даде знак, че има помисли за кучо и аз ще направя максималното за да го задържим.Exact, твоя човек ?
Като знам как се избиха за Зита...
И аз съм изумена по въпроса за надеждата - ей затова ми виси сега един стаф.Трима казаха че ще помогнат и изведнъж ми забравиха телефона!А иначе всички умираме за нашите кучета.
Ооооо- сега виждам ЛС.Karelka го взима!Браво, момиче!Започвам да звъня.Ще го задържа на хотел до неделя и ще мисля за транспорт - не се тревожи!