Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2781 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 July 2006 - 09:15 PM

Убеди ме- взимайте го..В колко ви пристига влака и как ще го закарате - все пак днес е опериран .Влака е мръсен и шумен.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2782 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 July 2006 - 09:16 PM

Еи сега отивам до гарата да питам. След 15 20 мин се връщам взимам и Кремена.

#2783 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2006 - 09:44 PM

Ходихме до гарата има влак който пристига в 10 и нещо в София тръгва от Стара Загора в 6:20, но звъннах на един приятел, на който баща му кара автобус от Раднево до София и минава през Стара Загора той ще говори тази вечер с него и до утре ще ми каже. С автобуса ще пристигнем в 1:30 до 2 в София. Та ще говори с баща си дали можем да качим кучето в автобуса.

#2784 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2006 - 10:28 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Кажете в неделя към колко да сме в София и към колко можем да вземем кученцето?

Ти разбра ли, че не е кученце, а куче на 3-4 години? Ако желаете заповядайте в неделя да видите кучето и да видим как ще ви приеме. Моля звъннете на Агалина предварително за да знаем кога точно да ви очакваме.

Абе хич не ми е работа...ама нещо много стана. Два дена - аху-ихи - кой го иска. Верно, че инфото беше за малко куче, но те се навиват ДОРИ и да не е малко. Ако има някакъв поведенчески проблем - обясни им или най-малкото уважи огромното им желание и бъди поне по-...мил? Пък после се вижте - кучета и хора - и ..каквото сабя покаже!

"Ти разбра ли" е въпрос а не тон!!! b)

#2785 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 12:47 AM

ама и вие много , голем-малък, е**и драмата, некви хора го искат да го вземат, е па не е ли по- добре, да не се дава, щото виж ти бил три годишен, н-годишен , мама му стара...тоя тигровия как ме кефи начииии, бих го взел , но няма как, от утре поемем грижа за бебе-куче и не знам кво да правя, оная мойта не е пробелм, ама...

п.п. хората искат даз вземат кучето, ако има съмнения да не им се дава, но това са хора пишещи тук и ги знаем, мисля че ще се справят, или по добре да ги мъкнем животните, целия им живот
bushkata, ами да това е то, 1super bravoS иначе, си праим истории е*ати

#2786 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 July 2006 - 06:52 AM

Бе Митако - що ме дразниш и ти бе ? a) Вземи и чети к`во сме писали.Не сме го давали...Казах им просто ,че не се знае какъв е песа- бяхме с него за около 2 часа, от които повечето беше под упойка...Имам подозрение, че са го били, гледа особено.Но щом бързат.. wink
Какво бебе ще взимаш?

Забравих да ви кажа ,че белият е без опашка.Ама до първия прешлен чак.И намордникът да е по- големшък.Автобус е по- добре.Оперирано куче и непознато - часове във този влак - аз не бих ...А и утре няма никакъв шанс да се измъкна и да ви закарам аз както си мислех теоретично.
Обаче - време е да спрем тук и за минем на ЛС за белия.
User's Signature

#2787 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 11:32 AM

Мога ли да пъТУВАМ В НЯКОИ ПРАЗЕН ВАГОН С КУчЕТО ? ЗА ДА САМ С НЕГО И АЗ щЕ ПЪТУВАМ В

#2788 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 July 2006 - 11:38 AM

Цитат

Мога ли да пъТУВАМ В НЯКОИ ПРАЗЕН ВАГОН С КУчЕТО ? ЗА ДА САМ С НЕГО И АЗ щЕ ПЪТУВАМ В

Навремето често ме пускаха в пощенския вагон, постилах си на земята и двамата с кучето си кютахме там.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2789 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 11:41 AM

А винаги ли има пощенски,защото иначе май ще е проблем...За 1 ден клетка неможем да намерим n)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2790 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 11:48 AM

Абе незнам да ти кажа, пък и не е 100%, че ще позволят - на място ще разбереш.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#2791 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 12:44 PM

Цитат

Цитат

Навремето често ме пускаха в пощенския вагон, постилах си на земята и двамата с кучето си кютахме там.

МОЖЕш ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕш ДА СИ УРЕДЯ ТАКОВА МЯСТО ?

#2792 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 02:33 PM

Цитат

Цитат

Цитат

МОЖЕш ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕш ДА СИ УРЕДЯ ТАКОВА МЯСТО ?

Еми - не бе r) то-отиваш на място, питаш там тези, дето се мотат покрай пощенския и така - ако стане-стане, така правех.
User's Signature

#2793 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 July 2006 - 07:50 AM

Цитат

Цитат

П.П. ДОбре я ми отговори на въпроса ако аз искам да си взема кученце питбул от къде мога да си взема такова , развъдник или поне някой , който се занимава по професионално с породата....
Подчертавам не искам да е от някой комшия b)

Това го видях постфактум...Предполагам,че в крайна сметка ще отидеш при въпросните момчета...това обаче не значи,че ще направиш най-добрия избор или че работата е свършена професионално..

Ей т`ва сега го виждам.Та мога да ти предложа като си търсиш расово куче да направиш както правят всички хора - намираш напр.в нета няколко реномирани развъдника с добро име , гледаш кучетата ,харесваш ,свързваш се, пишете си ,инфоpмираш се за кучила ,цени и т.н.В Европа има няколко такива.Аз бих взела обаче от Щатите.Лошото е ,че някой не продават в Европа, но може да се внесе все пак отлично куче.Аз много се ядосах като много време исках куче АСТ от един кенъл ,но не продават извън страната - сега почвам да ги разбирам..Пък какво остава за расов АПБТ- имайки го ,например ти, за какво ти е - нито ще можеш да го водиш по изложби в Америка, нито да развъждаш подходящо и да следят кучилата ,нито да участва в състезания по теглене и т.н.
User's Signature

#2794 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 30 July 2006 - 11:40 AM

Цитат

А винаги ли има пощенски,защото иначе май ще е проблем...За 1 ден клетка неможем да намерим  n)

Не всеки влак има!ДО колкото знам само пътническите имат!Със сигурност знам че тоя от Стара загора за София в 18:20 няма!както и този от 4 часа от софия за стара загора, аз пътувам редовно с тях b)

#2795 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 01:18 PM

Няма да е с влака :).Сега си търсим превоз r) .
agalina,като ходиш при кучо пиши как е w)

#2796 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 03:04 PM

Цитат

Бе Митако - що ме дразниш и ти бе ? a)

w)

#2797 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 July 2006 - 04:07 PM

Цитат

Цитат

Бе Митако - що ме дразниш и ти бе ? a)

w)

Eй - bash w)

Karelka и Zai4e , много поздрави имате от белия пит Джо Канадеца- така съм го кръстила (от любимото ми Правило на Джо Канадеца:" Револвер Смит & Уесън винаги бие четири аса!"). Щото този е много як пич белият - ходи си и не му пука от кучетата ,освен когато един отворен тръгна да го атакува- добре ,че имам тренирани реакции...и нямам нокти...
b) Та Джоки е много готин ,слуша ме, разходка ,после сядаме на полянката и ме гушка.Силен е ,тегли ,като го корегирам - спира.Има готина усмивка.Операцията върви добре, няма възпаления засега.Утре ще го обезпаразитя вътрешно и външно. Бе много е отворен и си знае ,че има възможности....Трябва да му се говори и за да му спечелите доверието ,трябва да знае в кого е Смит-та... wink
Ако нещо искате да знаете- питайте.
User's Signature

#2798 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 09:04 AM

Хубаво е че си му измислила име b) .Ние тука само спорим как ще се казва l) .
Иначе за говоренето,няма проблем r) няма да спра да му намилам на главицата,само да го докараме ....
След колко време ще трябва да му махат конците?
Поздрави от Сара dribble

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2799 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 July 2006 - 04:01 PM

Конците махаме в четвъртък.Джо днес беше много весел. Bianko го извежда докато аз му оправях клетката и беше много доволен от кучето - слушало ,радвало се на тревата,въргаляло се ...Днес му дадох prazimec-D - запишете си го в картона му. b)
Ма как се хили този Джо...Прави си тиквата на мекица и целият сияе.... w) (love)

Днес извадихме от изолатора и един жълто -тигров питоподобен... и мил ...Другарче ще е добро- кротъъък...Щяха да го убият след няколко часа.
Bianko каза , като си направим клуба да имаме и онова- rescue- че вече имаме 5 такива песа..... w) Кога ще e новата среща?
User's Signature

#2800 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 06:15 PM

Ей хора здравейте.Наполседък все по-рядко сядам на компа s)

Виждам доста развитие по нашите въпроси от какато не съм писала.
Белият е много готин, страшен красавец. w) Дано всичко е наред и заживее спокойно.

А иначе дайте да направим нова среща, да дойда и аз тоя път.(Само дето от 7 до 23 август не съм в БГ).

П.С. тва за Rescue-то е доста добра идея, но ще го обсъдим на срещата.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема