Американски питбул териер
Публикувано: 28 July 2006 - 09:44 PM
Публикувано: 28 July 2006 - 10:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ти разбра ли, че не е кученце, а куче на 3-4 години? Ако желаете заповядайте в неделя да видите кучето и да видим как ще ви приеме. Моля звъннете на Агалина предварително за да знаем кога точно да ви очакваме.
Абе хич не ми е работа...ама нещо много стана. Два дена - аху-ихи - кой го иска. Верно, че инфото беше за малко куче, но те се навиват ДОРИ и да не е малко. Ако има някакъв поведенчески проблем - обясни им или най-малкото уважи огромното им желание и бъди поне по-...мил? Пък после се вижте - кучета и хора - и ..каквото сабя покаже!
"Ти разбра ли" е въпрос а не тон!!! b)
Публикувано: 29 July 2006 - 12:47 AM
п.п. хората искат даз вземат кучето, ако има съмнения да не им се дава, но това са хора пишещи тук и ги знаем, мисля че ще се справят, или по добре да ги мъкнем животните, целия им живот
bushkata, ами да това е то, 1super bravoS иначе, си праим истории е*ати
Публикувано: 29 July 2006 - 06:52 AM
Какво бебе ще взимаш?
Забравих да ви кажа ,че белият е без опашка.Ама до първия прешлен чак.И намордникът да е по- големшък.Автобус е по- добре.Оперирано куче и непознато - часове във този влак - аз не бих ...А и утре няма никакъв шанс да се измъкна и да ви закарам аз както си мислех теоретично.
Обаче - време е да спрем тук и за минем на ЛС за белия.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 July 2006 - 11:38 AM
Цитат
Навремето често ме пускаха в пощенския вагон, постилах си на земята и двамата с кучето си кютахме там.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 July 2006 - 11:41 AM

Публикувано: 29 July 2006 - 11:48 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 July 2006 - 12:44 PM
Цитат
Цитат
Навремето често ме пускаха в пощенския вагон, постилах си на земята и двамата с кучето си кютахме там.
МОЖЕш ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕш ДА СИ УРЕДЯ ТАКОВА МЯСТО ?
Публикувано: 29 July 2006 - 02:33 PM
Цитат
Цитат
Цитат
МОЖЕш ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕш ДА СИ УРЕДЯ ТАКОВА МЯСТО ?
Еми - не бе r) то-отиваш на място, питаш там тези, дето се мотат покрай пощенския и така - ако стане-стане, така правех.

Публикувано: 30 July 2006 - 07:50 AM
Цитат
Цитат
П.П. ДОбре я ми отговори на въпроса ако аз искам да си взема кученце питбул от къде мога да си взема такова , развъдник или поне някой , който се занимава по професионално с породата....
Подчертавам не искам да е от някой комшия b)
Това го видях постфактум...Предполагам,че в крайна сметка ще отидеш при въпросните момчета...това обаче не значи,че ще направиш най-добрия избор или че работата е свършена професионално..
Ей т`ва сега го виждам.Та мога да ти предложа като си търсиш расово куче да направиш както правят всички хора - намираш напр.в нета няколко реномирани развъдника с добро име , гледаш кучетата ,харесваш ,свързваш се, пишете си ,инфоpмираш се за кучила ,цени и т.н.В Европа има няколко такива.Аз бих взела обаче от Щатите.Лошото е ,че някой не продават в Европа, но може да се внесе все пак отлично куче.Аз много се ядосах като много време исках куче АСТ от един кенъл ,но не продават извън страната - сега почвам да ги разбирам..Пък какво остава за расов АПБТ- имайки го ,например ти, за какво ти е - нито ще можеш да го водиш по изложби в Америка, нито да развъждаш подходящо и да следят кучилата ,нито да участва в състезания по теглене и т.н.

Публикувано: 30 July 2006 - 11:40 AM
Цитат
Не всеки влак има!ДО колкото знам само пътническите имат!Със сигурност знам че тоя от Стара загора за София в 18:20 няма!както и този от 4 часа от софия за стара загора, аз пътувам редовно с тях b)
Публикувано: 30 July 2006 - 04:07 PM
Цитат
Цитат
w)
Eй - bash w)
Karelka и Zai4e , много поздрави имате от белия пит Джо Канадеца- така съм го кръстила (от любимото ми Правило на Джо Канадеца:" Револвер Смит & Уесън винаги бие четири аса!"). Щото този е много як пич белият - ходи си и не му пука от кучетата ,освен когато един отворен тръгна да го атакува- добре ,че имам тренирани реакции...и нямам нокти...
b) Та Джоки е много готин ,слуша ме, разходка ,после сядаме на полянката и ме гушка.Силен е ,тегли ,като го корегирам - спира.Има готина усмивка.Операцията върви добре, няма възпаления засега.Утре ще го обезпаразитя вътрешно и външно. Бе много е отворен и си знае ,че има възможности....Трябва да му се говори и за да му спечелите доверието ,трябва да знае в кого е Смит-та... wink
Ако нещо искате да знаете- питайте.

Публикувано: 31 July 2006 - 09:04 AM
Иначе за говоренето,няма проблем r) няма да спра да му намилам на главицата,само да го докараме ....
След колко време ще трябва да му махат конците?
Поздрави от Сара dribble
Прикачени файлове
-
post_29_1154329486.jpg (18.58K)
Брой сваляния: 51

Публикувано: 31 July 2006 - 04:01 PM
Ма как се хили този Джо...Прави си тиквата на мекица и целият сияе.... w) (love)
Днес извадихме от изолатора и един жълто -тигров питоподобен... и мил ...Другарче ще е добро- кротъъък...Щяха да го убият след няколко часа.
Bianko каза , като си направим клуба да имаме и онова- rescue- че вече имаме 5 такива песа..... w) Кога ще e новата среща?

Публикувано: 31 July 2006 - 06:15 PM
Виждам доста развитие по нашите въпроси от какато не съм писала.
Белият е много готин, страшен красавец. w) Дано всичко е наред и заживее спокойно.
А иначе дайте да направим нова среща, да дойда и аз тоя път.(Само дето от 7 до 23 август не съм в БГ).
П.С. тва за Rescue-то е доста добра идея, но ще го обсъдим на срещата.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!