Американски питбул териер
Публикувано: 28 August 2006 - 07:20 PM
Почти невъзможно е три кучета на различна възраст, и най-вече пол, да съжителстват без проблеми.Ми,че то е логично.Все едно две приятелки да делят един мъж.Еми,ако мъжа не отхвърли едната, то жената ще го направи.Затова тук се съгласявам с Профит.
И май на всички ни омръзна от хора,които се обаждат неподготвени и четат избрателно. oo

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 28 August 2006 - 09:23 PM
Цитат
Ами какво друго да ви кажа.Тази информация е достатъчно натоварваща май ouu .
Въпреки всичко си го обичкаме.Таркаля се като прасенце и много ни се радва.
Това е станало.А иначе и kalelka и zai4e имат по една женска.Така и не разбрах с кого точно ще живее Джо- май със zai4e .Та трябваше след време, като опознаят кучето и след като то оздравее напълно ,да започнат да го приобщават с кучката.Не e кой знае какво ,щом тя е с добър нрав ,а Джо не налита на женски и по принцип не се закача с кучета.Когато беше на хотела и наоколо имаше 30-40 песа ,кучето не е проявявало агресивност. bianko може да ви каже за това.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 28 August 2006 - 09:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Karelka, много ме кефиш с твърдостта си и това ,че си минала по пътя.Не забравяй обаче ,че това не e твоето куче, което е порастнало в ръцете ти .Това е друго- изграден мъжкар ,вероятно с проблем- а това е много сериозно.Това, че ме прегръщаше - още нищо не значи.Затова поисках да остане малко ,д аго видя дали ще се бие, как е непознати и т.н.Но добре- чакам ви и е ваш. w)
Сара беше на година и нещо като я намерих.С 300 зора я замъкнах до нас въпреки че през целия път ми е ръмжала.Вярно е че кучето е мъжко,ама аз не отстъпвам лесно. l)
П.П.Ваша Кремена l) b) l)
Това е ясно - с един пит човек се оправя .Проблемът е с 2 - от които единия на своя територия, а новодошлият - голям ,масивен и проблемен мъжкар - знаеш ли как ще трябва да ходи и у вас c намордник, докато и -ако реши да се разберат с нея.А случайните заяжданици, преминаващи в лошо....Просто ни бяха казали, че е ачмалък - щеше да е друго - не бил...Помисли и това .
bushkata е права- елате и си преценете.
Така се започна тогава.

Публикувано: 28 August 2006 - 09:29 PM
Цитат
bash

Публикувано: 28 August 2006 - 09:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 August 2006 - 10:26 PM
има и амстаффф! w)
Прикачени файлове
-
DSC_2492.jpg (88.97K)
Брой сваляния: 44

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 28 August 2006 - 10:43 PM
Прикачени файлове
-
a0288725f109.jpg (64.91K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 28 August 2006 - 10:45 PM
Цитат
Да му връзваме червена панделка тогава, и да го носим b)
Публикувано: 28 August 2006 - 10:51 PM
Цитат
за съжеления нямам с амстафови s)
тик има няколко клипа
няколко тук
Каролина Скот и Рокки

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 30 August 2006 - 08:55 AM
Цитат
Bagira, що - да няма нещо поздравления...
Malkia,кога се прибираш?
ЧЕСТИТА 200-ТАТА СТРАНИЦА, ГЛУТНИЦА!
А,не. Просто скоро пит или стаф................тц.
Еми кажете ден събота, неделя?

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!