Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2961 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 August 2006 - 09:15 PM

Цитат

Освен Джеси w) , още някой ви поздравявя- той е за хора с опит и желание:

ОХ ЛЕЛЕ!Много е готин тоя worthy worthy

Просто сега незнам кои точно думи да напиша, за да ме разберете.Много ме кефи.

Кажете нещо за среща, може и него да го видим. w)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2962 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2006 - 09:18 PM

Цитат

имам пит-искам да го дам на някои които ште се грижи добге эа нея !!! тел-0885 76 21 12  Венелин сам аэ !! s)  s)  s)

Защо не продължиш да го гледаш?

#2963 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2006 - 09:30 PM

Цитат

Цитат

Забравяте някои много важни думи който натяквах.Те бяха че нрава и като цяло характера на питбула е като гума пластична .... Кучето ще бъде такова каквото ние искаме каквото иска да бъде неговият стопанин. В единя случай в който искаме да е просто поредния питбул които хапи наред няма нужда да полагаме кой знае какви големи условия достатъчно е да го оставим на самотек и след някой друг месец ефекта е получен друг седи въпроса когато Не искаме да получим това.Така че с това мисля че отговорих на Профит.Просто искам много правилно да разберете думите ми.Що се отнася за случката с Джо ще кажа само едно нещо Джо е възрастно куче забравете при него да правите експерименти с други кучета и животни защото ефекта ще е същия като тоя.Няма поправка в характера на това куче.Кучето е възрастно кучето е отървано.Не те съдя но ти казвам просто че няма смисъл да правиш такива експерименти.Никой не се е научил на учен нито ти нито аз нито който и да било просто това да ти седи като обица на ухото.Разликата между младо и възрастно куче е огромно.
поздрави

Такаа.За последен път ще пиша за Джо тук.И защото явно не става ясно за какво иде реч.

Точно това ,което каза Малкия, казах и аз - колко пъти??? Упрекнаха ме даже ,че не искам да го давам - помните ли началото на историята....Помните ли ,че писах точно същото като Малкия - това е зрял мъжкар, който си знае силата и има самочувствие съответно.Това куче е отгледано от други хора незнайно как.Това е коренно различно от 2те мили женски ,които имат това момче и момиче!Те обаче бяха убедени, че сте се справят!
Ще повторя пак- Джо не е бил бойно куче!Сигурна съм 100% в това.Виждали те бойно куче..За това държах той да остане с мен седмица, за да го усетя къкъв е.Винаги се разбира когато е участвало едно куче в боеве.Джо просто е доминантен и силен ,и сменя обстановки и стопани- това е допълнителен проблем.Когото беше с мен не е проявил никакъв ищах за схватка без причина.Гледаше в очите и чакаше какво се иска от него!Казах им ,че е възможно да има ревност - 3 кучета са това !Не знаят как да ги приобщят , нямат опит , а поеха това.Яд ме е много ,защото съм сигурна ,че щях да успея да го събера с женските - верно трудно ,но е възможно.Моят стаф ,който беше изключително доминантен - винаги успявах да го приобщя към други кучета ,с които общуваме постоянно - даже и с бездомните мъжки.Намордник задължително ,настояване и обяснение- искам ТОВА от теб.Нямали опит - е - сега имат - след тази схватка - няма шанс да се приобщи към статуквото.И докато всички в хор викаме - к`во толкова- наливаме вода в мелницата на безхаберието и лошите питове.
Джо беше за хора с опит.Сгреших.Толкоз.

Съжалявам, че се включвам чак сега. По темата "Захапката на Джо/Джудо" напълно подкрепям и съм съгласен с Agalina. Това не е шега работа и не може толкова лековерно да се подходи в този случай. Куче на възраст, непознат характер и да се разсеят така е безотговорно. Да, човешко е да се греши, но не когато това може да предизвика или причини сериозни последствия. Сега ще си имат една голямаааааааа обица на ухото, но жалкото е че възможноста да съберат Джо/Джудо с женските е загубена. s)

#2964 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2006 - 10:22 PM

Цитат

Сега ще си имат една голямаааааааа обица на ухото, но жалкото е че възможноста да съберат Джо/Джудо с женските е загубена. s)

По-добре да така, отколкото да ги съберат, те да се заиграят в тяхно присъствие, да излязат karelka и zai4e навън, той да си предпочете едната, а другата ... В крайна сметка е станала по-малката беля

#2965 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 August 2006 - 10:31 PM

Че какво му е добрето така.Джо е супер готин и послушен и със сигурност щеше да се сработи с женска.Само пълен идиот - куче ще има проблем с противоположния пол и при нужния подход.Той трябваше да живее с 1 женска - не с 2 .Вече не знам с кое .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2966 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 12:14 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Забравяте някои много важни думи който натяквах.Те бяха че нрава и като цяло характера на питбула е като гума пластична .... Кучето ще бъде такова каквото ние искаме каквото иска да бъде неговият стопанин. В единя случай в който искаме да е просто поредния питбул които хапи наред няма нужда да полагаме кой знае какви големи условия достатъчно е да го оставим на самотек и след някой друг месец ефекта е получен друг седи въпроса когато Не искаме да получим това.Така че с това мисля че отговорих на Профит.Просто искам много правилно да разберете думите ми.Що се отнася за случката с Джо ще кажа само едно нещо Джо е възрастно куче забравете при него да правите експерименти с други кучета и животни защото ефекта ще е същия като тоя.Няма поправка в характера на това куче.Кучето е възрастно кучето е отървано.Не те съдя но ти казвам просто че няма смисъл да правиш такива експерименти.Никой не се е научил на учен нито ти нито аз нито който и да било просто това да ти седи като обица на ухото.Разликата между младо и възрастно куче е огромно.
поздрави

Такаа.За последен път ще пиша за Джо тук.И защото явно не става ясно за какво иде реч.

Точно това ,което каза Малкия, казах и аз - колко пъти??? Упрекнаха ме даже ,че не искам да го давам - помните ли началото на историята....Помните ли ,че писах точно същото като Малкия - това е зрял мъжкар, който си знае силата и има самочувствие съответно.Това куче е отгледано от други хора незнайно как.Това е коренно различно от 2те мили женски ,които имат това момче и момиче!Те обаче бяха убедени, че сте се справят!
Ще повторя пак- Джо не е бил бойно куче!Сигурна съм 100% в това.Виждали те бойно куче..За това държах той да остане с мен седмица, за да го усетя къкъв е.Винаги се разбира когато е участвало едно куче в боеве.Джо просто е доминантен и силен ,и сменя обстановки и стопани- това е допълнителен проблем.Когото беше с мен не е проявил никакъв ищах за схватка без причина.Гледаше в очите и чакаше какво се иска от него!Казах им ,че е възможно да има ревност - 3 кучета са това !Не знаят как да ги приобщят , нямат опит , а поеха това.Яд ме е много ,защото съм сигурна ,че щях да успея да го събера с женските - верно трудно ,но е възможно.Моят стаф ,който беше изключително доминантен - винаги успявах да го приобщя към други кучета ,с които общуваме постоянно - даже и с бездомните мъжки.Намордник задължително ,настояване и обяснение- искам ТОВА от теб.Нямали опит - е - сега имат - след тази схватка - няма шанс да се приобщи към статуквото.И докато всички в хор викаме - к`во толкова- наливаме вода в мелницата на безхаберието и лошите питове.
Джо беше за хора с опит.Сгреших.Толкоз.

Съжалявам, че се включвам чак сега. По темата "Захапката на Джо/Джудо" напълно подкрепям и съм съгласен с Agalina. Това не е шега работа и не може толкова лековерно да се подходи в този случай. Куче на възраст, непознат характер и да се разсеят така е безотговорно. Да, човешко е да се греши, но не когато това може да предизвика или причини сериозни последствия. Сега ще си имат една голямаааааааа обица на ухото, но жалкото е че възможноста да съберат Джо/Джудо с женските е загубена. s)

Какво толкова сте емнали момичето затова, че е решила да спаси едно куче!
Безотговорно е да се оставят две такива кучета заедно сами само защото са си играли заедно навън, а това че е станал инцидент е просто индикация , че кучетата не бива да се оставят сами без надзор. Не вярвам да има проблем да ги гледаш заедно , просто не ги оставяй сами в едно помещение.

А като толкова говорите за характера на АПБТ случайно да сте чували , че дадена порода се определя от съвкупноста от външни и "вътрешни" качества - характер. Едва ли за характера на питбула е нормално поведение на болонка , коли или каквото и да е друго куче. И на мен може да ми харесва примерно да имам каракачанка или БОК с характер на болонка за да може всеки да го гушка, или ако е прекалено плашливо,то това куче вече няма да притежава типични за породата си "вътрешни" качества - характер и поради това си отклонение не би следвало да се използва за разплод.

#2967 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 02:21 PM

Желателно е да четеш преди да пишеш.За твоите "вътрешни" качества...Разбери най- после ,че хората искат да имат нормални кучета - не бойни, социализирани .Та разбирателю на характери- от мен - повече тези кучета ,които са се хапали веднъж - знаеш ли кога ще могат да са заедно- точно никога!

Не сме емнали момичето - да си го чукат по главата ,реших.Пишем ,за да четат и други хора и за да си правят изводи.Впрочем както правим през цялото време тук.
User's Signature

#2968 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 07:20 PM

Не съм съвсем наясно с нещата и случая.Но съдя по това,което чета.

Почти невъзможно е три кучета на различна възраст, и най-вече пол, да съжителстват без проблеми.Ми,че то е логично.Все едно две приятелки да делят един мъж.Еми,ако мъжа не отхвърли едната, то жената ще го направи.Затова тук се съгласявам с Профит.

И май на всички ни омръзна от хора,които се обаждат неподготвени и четат избрателно. oo
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2969 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 08:58 PM

Цитат

Все едно две приятелки да делят един мъж.Еми,ако мъжа не отхвърли едната, то жената ще го направи.

Направо се размазах от сравнението super best

#2970 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 09:23 PM

Цитат

Ами какво да кажа,струва ми се бая буйничак.Иначе си ходи спокоен на повод.Нищичко не знае l) седни,легни,лапи,глупости не ги признава....Знае само да дърпа b) .Обикнал си е Свет.Той като е наблизо,аз сам аут cl) .Радва се на хора-определено.Аз все още си мисля че е бил боен,тъй като имаше сваляне за секунди на наморник и захапване крака на Сара.... s) .Моя е вината-приближих се доста.Ама всичко е наред ,за секунди ги разтървахме.Малко и е охапан крака.Поне Сара не го захапа,тогава щяхме да видим зор.Решили сме да няма пове4е контакти с кучета и смятаме да е с пласмасовия наморник ,тъй като кожения го скъса боквално за секунди.
Ами какво друго да ви кажа.Тази информация е достатъчно натоварваща май ouu .
Въпреки всичко си го обичкаме.Таркаля се като прасенце и много ни се радва.

Това е станало.А иначе и kalelka и zai4e имат по една женска.Така и не разбрах с кого точно ще живее Джо- май със zai4e .Та трябваше след време, като опознаят кучето и след като то оздравее напълно ,да започнат да го приобщават с кучката.Не e кой знае какво ,щом тя е с добър нрав ,а Джо не налита на женски и по принцип не се закача с кучета.Когато беше на хотела и наоколо имаше 30-40 песа ,кучето не е проявявало агресивност. bianko може да ви каже за това.
User's Signature

#2971 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 09:29 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Karelka, много ме кефиш с твърдостта си и това ,че си минала по пътя.Не забравяй обаче ,че това не  e твоето куче, което е порастнало в ръцете ти .Това  е друго- изграден мъжкар ,вероятно с проблем- а това е много сериозно.Това, че ме прегръщаше - още нищо не значи.Затова поисках да остане малко  ,д аго видя дали ще се бие, как е  непознати и т.н.Но добре- чакам ви  и е ваш. w)

Сара беше на година и нещо като я намерих.С 300 зора я замъкнах до нас въпреки че през целия път ми е ръмжала.Вярно е че кучето е мъжко,ама аз не отстъпвам лесно. l)
П.П.Ваша Кремена l) b) l)

Това е ясно - с един пит човек се оправя .Проблемът е с 2 - от които единия на своя територия, а новодошлият - голям ,масивен и проблемен мъжкар - знаеш ли как ще трябва да ходи и у вас c намордник, докато и -ако реши да се разберат с нея.А случайните заяжданици, преминаващи в лошо....Просто ни бяха казали, че е ачмалък - щеше да е друго - не бил...Помисли и това .
bushkata е права- елате и си преценете.

Така се започна тогава.
User's Signature

#2972 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 09:29 PM

Цитат

Ох..Смятам че сме преценили всички рискове.В началото кучетата няма да се срещат(това не е проблем-разполагаме с 3 апартамента).Докато не свикне с нас няма да има срещи с други хора или пък с кучета.Ще бъдем внимателни-чесна скаутска l)

bash
User's Signature

#2973 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 August 2006 - 09:32 PM

На кръст ги разпънахте...стига вече....
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2974 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 09:35 PM

Да . Край с това.
Пиша за принципа.Те да се оправят.
User's Signature

#2975 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 28 August 2006 - 10:26 PM

Някой иска да ли погледне прясна фотосессия от състезания по фристайл?Фристайл. Соревнования в парке "Кузьминки". 26 августа 2006 года
има и амстаффф! w)

Прикачени файлове

User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#2976 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 10:35 PM

А филмче няма ли?

#2977 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 10:43 PM

Багира го беше харесала май 1super

#2978 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 10:43 PM

И принцеса Джеси w)

Прикачени файлове

#2979 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 10:45 PM

Цитат

Багира го беше харесала май 1super

Да му връзваме червена панделка тогава, и да го носим b)

#2980 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 28 August 2006 - 10:51 PM

Цитат

А филмче няма ли?

за съжеления нямам с амстафови s)
тик има няколко клипа
няколко тук
Каролина Скот и Рокки
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема